Оффтопики.

hed1n.ru

стебанутый
Re: Интересные статьи из интернета.

Классный журнал, все в сборе.
 

Вкладення

  • 601.8 КБ Перегляди: 175

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

нет, он просто хотел вырастить новое поколение дегенератов, которые не помнят и не уважают своих предков!
Євреї не шанують своїх предків? А, ну-ну. Більше питань не маю.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Оффтопики.

Ви ж не визнаєте нації (в істиному смислі цього слова), шановний! Про яку націю можна говорити, коли за вашими критеріями ви і негра ладні визнати українцем коли він натягне вишиванку?
От вашого стьоба уже поташнивает… ума что у ракушки а строите из себя хз что… не нужно говорит что я знаю что я не знаю… я понимаю что национализм в том в котором видите вы его не к чему хорошему не приведет… если вы доморощенное чадо которое на мир смотрит через розовые очки или же узнает о произошедшем из экрана телевизора, то нам просто не о чем спорить… я знаю что у половины моих знакомых родители работают в России…. Я знаю что у половины живут родственники в России(у меня тоже).. я знаю что половина и есть частично россиянами.. и если украинцев больше то не значит что за счет этого нужно ломиться во власть… потому как это лишь теза.. плана же нету та и быть не может… поскольку это приведет к расколу страны… все нужно делать постепенно… делать с умом, а не с плакатом Геть Усих стоя на майдане… посмотрите реальности в глаза… что стоят ваши слова? Нигроша… в них искренности нет.. одна программа сомнительной партийки… и недоразумения Корчинского.. сколько себя знаю столько и вижу как он все трется и трется там рядышком, под дверьми то у президента то у ВР… а толку? Потому что что бы что-то достич нужно думать, действовать и быть сильным… а не просто палатки расставлять на майданах… ему бы турпоходы б организовывать…
Но даже не это меня задело… меня просто харит вашу умничанье… это передергивания.. а видь это же самое я наблюдаю каждый день на экране телевизора… и что? Это ж главная причина того что у нас проблемы в стране… все гребут под себя.. а задеть вонять долго будут.. языком ляпать не мешки таскать… переговариваться, оскорблять, обвинять, оправдываться, врать… все ложь… вы тоже к власти рветесь… и что измениться? + - одного губошльопа погоды не делает…
 

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

А як на рахунок Симоненко,Вітренко чи шапкокрада Януковича? Чи можливо Тимошенко? Вам подобаються ці кандидати?
Витренко и Симоненко - в принципе не возможно, поэтому, этот варинат сразу откидаем. А шапокрад.... Ну не знаю. В последнее время все очень смешалось. Простой пример из жизни: в Машколледже за восстановление после того, как тебя выгнали нужно заплатить сейчас 3 800 грн. При Януковиче даже в Политехе таких цен не было. И это во времена кризиса. Скоро с нащим демократом Ющенком учеба будет уделом богатых, а страна превратится в сырьевой придаток, так как попросту не будет квалифицированных СВОИХ рабочих.

lion.ts, те що він ахінею ніс, виходячи з написаного, можу погодитись, сам Інтер не дивлюсь.
Але висновками не згоден. НУ-НС не однорідне угруповання. І Червоненко це скоріше "любий друзь", ніж нунсовець, тому по ньому можна лише про "Першого друзя" судити.
Я имел в виду именно ту часть, которая является пропрезидентской. Ясное дело, что Самооборона уже фактически не явлется членом блока (тоже касается и некоторых других партий членов блока).
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

Витренко и Симоненко - в принципе не возможно, поэтому, этот варинат сразу откидаем. А шапокрад.... Ну не знаю. В последнее время все очень смешалось. Простой пример из жизни: в Машколледже за восстановление после того, как тебя выгнали нужно заплатить сейчас 3 800 грн. При Януковиче даже в Политехе таких цен не было. И это во времена кризиса. Скоро с нащим демократом Ющенком учеба будет уделом богатых, а страна превратится в сырьевой придаток, так как попросту не будет квалифицированных СВОИХ рабочих.
Ну у мене питання не по Ющенку,по-перше.І якщо торкатись Ющенка,то скажіть,якій вплив має президент на Уряд,якій формує і виконує бюджет.Чи освіта не входить в компетенцію Кабміну?Заодно і питання,а хто очолює кабмін?
Стосовно шапкокрада,то особисто мені буде дуже соромно,якщо одну з найбільших країн Європи очолить особа,яка має дві ходки на зону.А вам?
 

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Re: Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

Ну у мене питання не по Ющенку,по-перше.І якщо торкатись Ющенка,то скажіть,якій вплив має президент на Уряд,якій формує і виконує бюджет.Чи освіта не входить в компетенцію Кабміну?Заодно і питання,а хто очолює кабмін?
Стосовно шапкокрада,то особисто мені буде дуже соромно,якщо одну з найбільших країн Європи очолить особа,яка має дві ходки на зону.А вам?
1. Ну так а английской королевой Ющенко стал только в 2006-м году. А до этого он кого хотел, того в КабМин у назначал. Как раз к тому времени цены уже начали скакать просто таки галопом. Тимошенко я не оправдываю. У нее тоже очень много негативных решений, последнее из которых - отставка Винского.
2. Обидно-то оно будет, но будет более обидно, если все будет продолжаться теми же темпами, что и сейчас. Боюсь, что в таком случае через 10 - 15 лет у нас снова появятся батраки и паны...
Опять же, это лишь мое мнение и навязывать кому-то его я не хочу)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Не хочу Вам заважати сперечатись з самим собою, але від себе додам, що УПА боролось не з руськими чи ще з якоюсь національностю, а з тими, хто був ворогом незалежності України і за незалежність України. І ідеалогія теж на цьому грунтувалась.
Але ж сьогодні немає необхідності здобувати незалежність. Тож чи не час переглянути ідеологію?

А Росія зараз нікому не потрібна, на стільки щоб з нею боротися, боротьба з'являється лише у відповідь на ті самі імперськи зазіхання.
"10 заповідей українця (Міхновського)
...
2. Усі люди твої брати. Але москалі, поляки, мадяри й жиди це вороги нашого народу, як довго вони панують над нами і визискують нас..."
 

mangust

патріот
Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

Верховна Рада затверджувала подану президентом кандидатуру на посаду прем'є-міністра,а не президент прозначав кого хотів.І ціни почали рости за першої каденції пані Ю.,яка як кліщ чиплялась за владу.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Выражения тюрьма народов, больше подходит теперешней Украине, чем России.
Кстати, чего вы "коммунистическими" терминами оперируете?
Про тюрму Україну - Ваше упередженне ставлення, що базується на Вашій українофобії, а не на фактах. Вже якось просив навести приклад про придушення свободи слова на українському ТВ, та про українські процеси, що є аналогом справи Тараса Зеленяка. Прикладів чекаю й досі.

Тепер з приводу самого питання. Я відповідав ось цьому товарісчу аранаксу, який, вибачить нехай мене за відвертість, неприємно вразив мене як своєю антидержаввницькою позицією, так і тим невіглаством, яке він з неабияким нахабством видавав за аксиому чи навіть за беззаперечну істину. Так ось, цей товарісч, що не в змозі приховати свою ностальгію за "совком" і досить таки агресивно висловлювався проти нинішньої державності, сказав, що ніхто нікого не підкорював.
Я йому нагадав історичний факт, про який довідався десь в ті ж часи, за тієї ж системи освіти, що колись проходив і він. Так, Росія називалася "тюрмою народів", і назву цю ввів Карл Маркс (якщо не помиляюся). Про цю ж назву згадував і дідусь Лєнін, коли критикував національну політику в Російській імперії в своїх роботах "Критические заметки о национальном вопросе" та "О национальной гордости великороссов". Маєте бажання - розповім Вам основні тези цих робіт Лєніна. Правда слід зазначити, що він штовхав прогресивні гасла ("право нации на самоопределение вплоть до отделения"), критикував самодержавство за його неправильну политику в національному питанні, але сам взяв її на озброєння, коли узурпував всю владу в своїх руках.
Але розмова не про те. Володимир Ілліч стверджував, що не може бути вільним народ (росіяни), який весь час тільки те й робив, що пригнічував інші народи. Цьому мене навчили в школі. Чого цей товарісч не знає нічого такого та говорить досить таки безапеляційно про те, що ніхто нікого не пригнічував - то вже інше питання. Можливо, він погано вчився, можливо вважає, що можна локшини всім навішати на вуха, і "піпл схаваєт". Не знаю. Але він говорив відверту нісенітницю. І я цим постом хочу йому нагадати, що ідеологи СССР, по якому він так ностальгує, говорили зовсім протилежне.
Тепер до Вас. Про тюрму народів, наскільки я знаю, говорили не лише комуністи. Якщо не помиляюся, то так гадали і Гєрцин з Чернишевським, Бакунін, Плєханов, "народовольці" - одним словом, всі прогресивні люди Росії того часу. І не лише Росії. Пригадаймо Великого Кобзаря:
У нас же й світа як на те -
Одна Сибір неісходима,
А тюрм, а люду!.. Що й лічить!
Од молдаванина до фіна
На всіх язиках все мовчить,
Бо благодєнствує!

Поема "Кавказ"
Або ось вірш Володимира Самійленко:
ЕЛЬДОРАДО

Десь далеко є країна
Пишна, вільна, щастям горда,
Кожний там живе щасливо -
Держиморда, держиморда.

В тій країні люблять волю,
Всяк її шука по змозі
І про неї розмовляє -
У острозі, у острозі.

Там усяк говорить правду
Непідкупними устами,
Там за правду щира дяка -
Батогами, батогами.

Там неправді та злочинству
Не вважають і на волос,
Там злочинних зараз лають -
Та не вголос, та не вголос.

Там уряд "блюде" закони,
Дба про всіх, немов про рідних,
За провинності ж карає -
Тільки бідних, тільки бідних.

Суд там скорий: як ти винен,
То зашлють "без проволочки",
А не винен, то й відпустять -
Без сорочки, без сорочки.

В тій країні всякий може
По заслузі шани ждати:
Там за те хрести й медалі -
Для багатих, для багатих.

Там тверезість у повазі,
Видно скрізь тверезу спілку,
Всі там п'ють самую воду -
Та горілку, та горілку.

Там всі люди роботящі,
Там нарівні з мужиками
Всі пани працюють щиро -
Язиками, язиками.

Там велика воля слову:
Кожний пише все, що знає,
І цензура ліберальна -
Все черкає, все черкає.

Там письменникам за працю
Сам уряд складає дяку
І з тріумфом їх провадить -
В Сибіряку, в Сибіряку.

Там говорять по-французьки,
Не то значні, а й лакеї,
І пани всі мови знають, -
Крім своєї, крім своєї.

Там зібрались всі народи:
Москалі, "хахли", поляки,
І живуть вони так дружно -
Як собаки, як собаки.

Там живе племін усяких
Престрашенна мішанина,
І за те той край зоветься -
Русь єдина, Русь єдина.
А ці люди писали свої твори, коли Ленін ще точно не замислювався над терміном "тюрма народів". Ну і наостанок хочу пригадати Андрія Вознесенського. Якщо не помиляюся, то його герой Рєанов ("Юнона і Авось") усвідомлює, що Росія - тюрма народів, тому вирішує спрямувати експедицію до берегів американського континенту, щоби на нових землях створити нове життя:
Российская империя - тюрьма,
Но за границей та же кутерьма.

Родилось рано наше поколение,
Чужда чужбина нам и скучен дом,
Расформированное поколение
Мы в одиночку к истине бредем.

Чего ищу? Чего-то свежего
Земли старые-старый сифилис.
Начинают театры с вешалок,
Начинаются царства с виселиц!

Земли новые-табула раса.
Расселю там новую расу.
Третий мир без денег и петли...
Ни республик, ни короны!
Где земли золотое лоно
Как по золоту пишут иконы
Будут лики людей светлы!...
А ще Росію називали "жандармом Європи". І тут вже точно комуністи були "нє у дєл". Бо такий титул вона отримала, коли цар Микола І допоміг своєму "брату" австрійському цісарю з династії Габсбургів Франсу-Іосифу придушити повстання угорців, що захотіли позбутися австрійської тиранії і в 1849 році підняли повстання, яке б досягло своєї мети, коли б Росія не придушила волевияв до свободи.
 
Зверху