Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Оффтопики.

Ну почему же :)
Просто здесь нет граждан России, которых надо поздравлять,
Можливо немає таких, але є "сочуствующие", які сплять і бачать себе з цим громадянством.

да и по отношению к гражданам Украины поздравление с праздником другого государства выглядело бы не очень вежливо.
Я гадаю, що певний контингент не дуже переймається правилами ввічливості, коли виливає на Україну помиї, викладаючи на цьому форумі відверто українофобські плакати, ролики та наводячи статті покидьків на зразок бритоголового шрека - Олеся Бузини (не кожучі вже про доброзичливих гаспод з наближених до Путіна та компанії кіл).
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Оффтопики.

Про вчорашній День Росії,жоден з так званих руських не згадав :lol: :lol: :lol: ,що раз підтверджує які вони руські,чи росіяни,чи великороси,чи як вони ще себе називають.
Друже mangust, дозволю висловити припущення, що ніхто нічого не забув, це "свято" вони згідно з т.зв. руською, російською чи великороською традицією ("кушать бормотуху до тумблера") святкували, тому вранці і вдень мали невеличкий "отходняк", тож активність проявлять лише ввечері і вночі.
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Оффтопики.

...це "свято" вони згідно з т.зв. руською, російською чи великороською традицією ("кушать бормотуху до тумблера")...
К сожалению, это не только , да и тем кто так алкоголь кушает специальных праздников не потебно, у них каждый день, если есть что выпить, праздник...
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Оффтопики.

Можливо немає таких, але є "сочуствующие", які сплять і бачать себе з цим громадянством...
Ну раз так, тогда я категорически поздравляю всех со всеми на 100 лет вперед. Надеюсь, после этого, инциндент будет исчерпан :)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

До болі знайоме, людям з слабкою нервовою системою не читати:
Таня та м’яч. Політичний коментар.
Сьогодні, за інформацією Міністерства внутрішніх справ України, в одному з регіонів нашої держави неповнолітня гр-ка Тетяна N. по нез’ясованим доки причинам впустила м'ячик.
Наша Таня гучно плаче –
Упустила в річку м'ячик.
Тихше, Танечка, не плач
Не потоне в річці м'яч!
(кінець цитати)
А ось як прокоментували цю подію відомі політики сучасності.
Віктор Ющенко, Президент України:
Любі друзі! Я глибоко переконаний: те, що трапилося з маленькою Тетянкою Лисенко, — це справжня ганьба для Моєї Нації. Мені болить те, що деякі, політичні сили, скеровані чільниками сусідньої країни, відібрали у маленької, козачки, сирітки, правнучки жертви Голодомору 1933 року дорожню карту, майбутнього української державності., Чому так відбулося? Моя дефініція буде проста і відверта: людські амбіції, лідера однієї з політичних сил. Фактично у країні відбулася спроба, антиконституційного заколоту. Тому, як Президент держави, я маю виконати свій, конституційний обов`язок: повернути м`ячик до правового поля та оголосити про, позачергові вибори до Верховной Ради. Я глибоко впевнений в тому, що для, України немає іншого шляху, ніж надання м`ячику західноєвропейської, демократичної траєкторії. Саме з таким акцептом Україна увійде в історією як, один з фундаторів Євро-2012.
Юлія Тимошенко, прем’єр-міністр:
Любі мої! Я абсолютно переконана, що криза цієї дівчинки не відіб‘ється на, економічній ситуації в краіні. Подивіться на цей графік: із сімнадцяти мокрих, м‘ячів Тані, які залишив нам у спадщину уряд Януковіча, зараз залишився лише, один, і той абсолютно сухий – як бачите, він вже зараз піднявся над рівнем води, майже на метр. І це незважаючи на те, що в усьому світі зараз навіть абсолютно, найповажніші м‘ячі сиплються в річку, як карточні домікі. Але найгірше те, що дівчинка, Таня виронила свого улюбленця завдяки провокаціям Секретаріату Президента…, Зараз я держу в руках два м‘ячі – і якщо їх злити в один, другого ви не, побачите. Тому все буде добре, любі мої!
Віктор Янукович, лідер Партії регіонів:
Шановні співвітчизники! Сьогодні «помаранчева» влада поставила країну на межу, катастрофи. Вона відібрала м`ячик у 5-річної мешканки Донбасу Тетяни, після, чого, мені прикро про це говорити, — жбурнула його у воду. І, як кажуть, дуже, дестабілізувала дитину, пригнітила ситуацію у країні. Тому батьки Тані написали, численного листа до Партії регіонів з проханням відновити спокій і стабільність, у державі. Адже ця прикра ситуація призвела до нестримного росту цін на гумові, вироби та найвищої у Європі інфляції. Тому сьогодні і Таню, і її батьків, прийнято до списку членів нашої партії., Партія регіонів робила усе, що було в її силах, аби вберегти м`ячик від, катастрофи. Ми двічі за останні два роки вигравали парламентські вибори, але, нам заважали працювати. І от сьогодні я хочу запевнити наших виборців: не, втоне, як кажуть, наш біло-блакитний м`ячик! У нашій річці буде порядок і, стабільність. І нехай допоможе нам Господь Бог!
Ганна Герман, народний депутат (ПР):
Шановне панство! Сьогодні я побувала у маленької Тетянки і від імені нашого, Лідера подарувала цій нещасній, але мужній сім`ї комплект ключок для гольфу, ікону та холодильник виробництва концерну «Норд». Разом з тим я хочу звернутися, до Віктора Ющенка. Пане Президенте, чому вам забракло звитяги зняти зі своїх, ніжних ніг білосніжні шкарпетки та кремові штіблети і увійти до неглибокої, річки, аби дістати м`ячик для малої Тетянки, що тепер так гірко плаче з вашої, пане Президента, вини? І хто осушить сльози цієї тендітної маленької українки, що вона їх пролила завдяки вашій, Вікторе Андрійовичу, помаранчевій владі?
Володимир Литвин, лідер Блока Литвина:
Люди добрі, та що ж ми робимо?! Ми так захопилися боротьбою за владні крісла, що вже навіть не хочемо бачити, як страждає ця маленька дівчинка! Я вже півдня, з цієї самої трибуни про це волаю, і ніхто не хоче мене чути. Ви, мабуть, хочете, щоб блок Литвина тягав для вас м‘ячі із води, поки ви будете правити?, Так от: не буде цього! Ми в цей колгосп не підемо, дурних нема. Спочатку, доведіть, що у вас є 226 голосів. А рятувати Таню ми згодні лише на своїх, принципах.
Петро Симоненко, лідер КПУ:
Дорогие телезрители! Дорогие радиослушатели! Мы, фракция коммунистов, давно, предупреждали о том, к чему может привести предательская политика оранжевого, режима Ющенко. Посмотрите на эту девочку – над ее дедом, ветераном Великой, Отечественной войны, под Сталинградом надругались в спину вояки УПА; ее папу во, время приезда Буша застрелил в Киеве негр-снайпер; ее мама спилась. Все, что, осталось Тане на память о счастливых советских временах, – это кумачовый мячик, производства фабрики «Большевичка», который распутные сержанты НАТО выменяли у, нее на пачку презервативов и бросили в воду, надеясь, что он утонет. Но он не, тонет, дорогие радиослушатели! Ничего, скоро утонет Таня, – и тогда, единственным выходом из сложившейся ситуации станет импичмент президента, Ющенко.
Владімір Путін, прем’єр-міністр РФ:
Только что Директор ФСБ Александр… э…э… Васильевич Бортников сообщил мне, что в соседней Украине произведен акт…ммм…геноцида: у гражданки России Лариной, Татьяны какой-то «мазурик» утащил в речку мячик… Со всей ответственностью, заявляю: РФ встанет на защиту суверенитета нашего…э-ммм…российского мячика., 58-ая миротворческая армия уже выдвинулась в район дислокации реки Днепр, где, по нашим данным, скрывается похититель. В случае сопротивления нашим военным, дан приказ открывать по оккупантам мячика огонь на поражение…
Владімір Жириновський, віце-спікер Держ Думи РФ:
— Мячик надо спасать, однозначно! Если надо – нанесем ядерный удар! Девочку, приютят российские десантники! Танечка, я тебе уже завидую! И десантникам, завидую! Они будут мыть твои сапоги в Черном море, в Днепре и на Дунае! Мы, создадим на территории Украины пять… нет, три российские губернии! И уничтожим, базу киевского «Динамо» в Конча-Заспе! Чтобы только наш мячик реял над землей, Малороссии!
Олег Тягнибок, лідер ВО «Свобода»:
Прокинься, Україно! Розправ свої сталеві м`язи! Дивись, як купка, москальсько-жидівських перевертнів, за допомоги своєї п`ятої колони, згвалтувала малу, беззахисну дівчину, що її діди виборювали незалежність, України у схронах УПА та совдепівських буцегарнях! Серця всіх патріотів від, Сяну до, вибачте на слові, Дону запалені праведним гнівом! Прийшов час, звільнити державу від кремлівсько-сіоністської наволочі! Незламній Тетянці –, вічна слава! Хай живе Україна!
Олександр Волков, екс-директор ВР:
Шо за… Таня? Сама кидала – пусть сама и достает. А то стоит, нюни пускает. Я, что ли, должен ей в холодной воде ж… мочить? Пусть других придурков ищет. А я, ей лучше кулек херов-бубликов подарю.
Вітька Янукович-молодший, син Лідера:
А мы с пацанами недавно на Байкал ездили купаться. Так там телка одна была –, такие мячи у нее… Что спереди, что сзади!
Андрій Ющенко, син Гаранта:
Танька, да ну его, давай по шампусику — и поехали кататься!
Може хтось це вже читав, але я натрапив на це тут:
 

delfium

Затворник
Re: фашизм и антифашизм

:) А что ж так? Кто это прибрал тот пост в которой я описал позицию гражданскую Михи и иже с ним :)

Кстати, о уважении культурных и религиозных ценностей.... Должны уважать друг друга??? А вот найдите здесь шмурдяка,который не уважает чувства других? А? Коста,загадка и для тебя? :)
You must be registered for see images
 

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор
Re: фашизм и антифашизм

:) А что ж так? Кто это прибрал тот пост в которой я описал позицию гражданскую Михи и иже с ним :)

Кстати, о уважении культурных и религиозных ценностей.... Должны уважать друг друга??? А вот найдите здесь шмурдяка,который не уважает чувства других? А? Коста,загадка и для тебя? :)
You must be registered for see images
это типо молитва голодомору?:mrgreen:
 

delfium

Затворник
Re: фашизм и антифашизм

А по теме моего вопроса то......молчок? ;)
 
Зверху