Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

Serg_T

Забанен
Ответ: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

а Ви свої видаєте за що? )))))
 
Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

Гриценко присоромив Ющенка і Тимошенко


Однією з причин конфліктів у верхніх ешелонах влади голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолій ГРИЦЕНКО називає недосконалість Конституції.

Про це він сказав в інтерв`ю «Газеті 24».

«Повноваження і сфери відповідальності Президента, РНБО та уряду в Конституції сформульовані нечітко та створюють причини конфліктів», - зазначив А.ГРИЦЕНКО і додав, що «для часткового виправлення ситуації минулого тижня парламент схвалив нову редакцію закону про Кабмін».

А.ГРИЦЕНКО пояснив, що «документ, прийнятий за часів прем`єрства ЯНУКОВИЧА, всупереч Конституції розширив повноваження уряду за рахунок Президента. Внесений Президентом законопроект теж закладав порушення Основного Закону, надмірно збільшуючи повноваження глави держави, тепер уже за рахунок уряду».

На думку голови комітету, парламент після дуже тривалого обговорення знайшов більш-менш прийнятне рішення, прийнявши закон про Кабмін у новій редакції.

Проте А.ГРИЦЕНКО називає ще один чинник суперечностей у владі – особистий - і вважає його сьогодні не менш важливим.

«Могли б Віктор ЮЩЕНКО і Юлія ТИМОШЕНКО навіть у рамках конфліктної Конституції налагодити спокійнішу та продуктивнішу роботу? Так, могли б – якби в них було загальне розуміння своєї високої відповідальності. Цього не відбулося, навпаки – у стосунках ЮЩЕНКА з ТИМОШЕНКО переважають конкурентність і небажання почути одне одного», - сказав політик.

А.ГРИЦЕНКО додав, що «одна справа, якби це була тільки інформаційна війна, з нею ще якось можна було б миритися, але ж ми бачимо, що розгорнулася війна рішень: уряд не виконує укази Президента, а глава держави блокує рішення Кабміну».

«Наслідком цього є параліч виконавчої влади та стрімке падіння довіри до всіх інституцій влади в країні», - сказав А.ГРИЦЕНКО, повідомили УНІАН у прес-офісі голови Комітету ВР з питань нацбезпеки.

постiйна адреса статтi:
 

vastorin

New Member
Ответ: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

Потому что так и есть , и вы тут не исключение . Вы тут недавно доказывали что точно Турчинов не станет мером , а это что такое ? Не ложь ? Кто станет , можна будет сказать только после голосования Киевлян (а не ваших мыслей , которые вы выдаёте как факт)
Дані всіх екзіт-полів київського міського голови


Я в чем то солгал?
По моему все и так было ясно.
Как мог БЮТ надеятся на победу? Взять во внимание последния собтия на украине.... Элементарно не могут утихомирить инфляцию..
Кстати:

Банкиры требуют от Тимошенко объяснений ее логики
 

mangust

патріот
Відповідь: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

У Криму пропонують: або ЄЦ, або "капєц"
05.06.2008___


Член політради "Нашої України", народний депутат 4-5 скликань Володимир Шкляр вважає неприпустимим формування партії "Єдиний центр" адміністративним методом.

Таку думку він висловив у четвер в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".
"Сьогодні в цей проект намагаються силою вступити всіх глав адміністрацій, заганяють бізнес. Така от абракадабра з адмінресурсу і бізнесу - це ганьба для України", - сказав він.

При цьому як приклад він назвав той факт, що сьогодні Куніцину (Сергій Куніцин глава Севастопольської держадміністрації) пропонується або ЄЦ, або "капєц".

За його словами, хто б не очолив цей політичний проект цей факт буде означати, що людина вибирає посаду замість політичної кар'єри.
 

mangust

патріот
Відповідь: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

Янукович сказав, що у травні 2007 року він домовився з президентом про створення після виборів широкої коаліції. Янукович знову мав обійняти пост прем’єра. А Ющенку пообіцяли, що після внесення змін до Конституції його переоберуть на новий термін у парламенті.

З особливим подивом я почув від Януковича, що під час виборів вони з президентом щотижня узгоджували навіть меседжі кампанії.

За його словами, вони також домовилися - і Партія регіонів цього дотрималася - що не буде масових фальсифікацій у Східному регіоні. Робилося це для того, щоб гідно завершити вибори і потім "через широку коаліцію ефективно працювати на об'єднання країни".
 

mangust

патріот
Відповідь: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

Коалиции более нет. Прав Гриценко, который вынес следующий приговор: «Что бы ни говорили лидеры фракций коалиции, ссылаясь на нормы закона, лишь бы смягчить оценку ситуации, надо признать, что нынешнюю коалицию сегодня развалили окончательно, не только де-факто, но уже и де-юре. Это очевидно для всех. И уже менее важно, когда формально будет сделано заявление спикера об отсутствии коалиции, когда будет внесен в повестку дня вопрос о недоверии к премьер-министру или отчет правительства, когда начнется отсчет времени для формирования нового правительства или новой коалиции».
По мнению Гриценко, «примечательно, что организаторы разрушения коалиции сделали это чужими руками, цинично-креативно — из коалиции вышли не депутаты группы ЕЦ, вместе с тем двух политических предателей нашли в списках Тимошенко и Луценко, чтобы потом позиционировать ЕЦ как главного защитника коалиции» (06.06.08, пресс-служба А. Гриценко).
Балога свое дело сделал, теперь мяч на поле «регионалов». В ПР уже заявили, что правительство, которое возглавляет Юлия Тимошенко, является исполняющим обязанности — об этом сказал Александр Ефремов.
А Виктор Янукович собрался вести «ускоренные» переговоры по новому формату коалиции: «Я сейчас не хотел бы делать никаких прогнозов, переговоры покажут, они сейчас будут ускоряться» (06.06.08, УНИАН). В интервью Первому Национальному того же дня Виктор Федорович признал, что давно ведет переговоры о «широкой» коалиции: «Мы находимся в переговорном процессе и в парламенте, и за пределами парламента. Это не тайна. Обсуждаются разные возможные конфигурации коалиции, и этот процесс постоянно идет… есть два возможных варианта развития событий — это или создание нового формата коалиции, или досрочные выборы… Мы никуда не спешим. Но уже не хочется быть посторонними наблюдателем того, как рушится страна».

 

lyolia

Забанен
Ответ: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

А юлька з Ющенком кажуть, що КААлиція існує. Невже брешуть? Отакої!
Нєнькою правлять майданні брехуни, та їх посіпаки. І куди тільки дивиться
патріотічно налаштована біомаса? Гвалт!!!
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

Шо вы мелите... бл.... Где это написано что за депутатом закреплено депутатство, а не за партией? Какой дурак вас учил?
 

sum4ataya

Забанен
Ответ: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

Янукович занял выжидательную позицию, и у него есть намерение занять кресло премьера, вот поэтому Тимошенко с ним последнее время и поддерживает тесные связи, возможно даже, что они создадут совместный политический проект, с целью разделения власти в стране.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Что Бют и ПР затеяли против Ющенка и НУНС.

в зв"язку із останніми подіями вважаю цю тему актуальною... тільки треба додати, що затіяли не проти президента та нунс, а проти України та українства...
на таке обєднання мандат народ не давав ні одним ні іншим... наскільки мені відомо, вже готуються пікети мітинги та акції проти такого обєднання...
 
Зверху