ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

mangust

патріот
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"

. На тех же выборах, напомню, Партия Регионов получила порядка 10%, что явный нонсенс...
Партія регіонів на тернопільських виборах купила 10% голосів,а не набрала.КВУ офіційно заявляла,що ПР пропонувала по 50 гривень за голос.В сільській місцевості,де немає роботи,це великі гроші.А ВО"Свобода" дійсно набрала найбільше голосів.

МАХ

Active Member
Не знаю партія чи партійка, але я їй довіряю… стосовно програми вона мене практично повністю влаштовує… І яскравий факт того що партія не має за спиною товстосума, трапився в Сумах… Zuzuka чи правда що я чув та зараз напишу… на зборі ВО Свобода в Сумах, партії що за словами керівництва існує виключно на внесках громадян, було оприлюднено те що два бізнесмени внесли внески по 500 тис. та 300 тис. грн.… що викликало масу невдоволення серед учасників зборів… а ще цікавіше що далі хтось запропонував, мовляв чого обурюватись для популяризації партії потрібні кошти, тому давайте скинемось по 5 грн. і допоможемо партії… ну само собою всі зажали)))…

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"

А Вы почитайте этот форум. По тому, что здешний представитель ВО "Свобода" больше всего уделяет время полемике именно с маргинальными течениями типа ПСПУ и "ГЕТЬ УСІХ!" можно сделать вывод о том, что "Свобода" играет на том же поле. А партийка она или партия - время покажет :)
я не є ніяким офіційним представником Свободи, а фантазію свою варто у творчості використовувати.
де ж це я полеміку веду у цих темах? я там вже давненько не писала, всім відомо, що корч агентура, а про вітрянку тема суто посміятись, хоча якщо ви сприймаєте її серьозно, то що ж, будемо сміятись і з вас.:lol:

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ВО "Свобода"

hed1n.ru, дякую за надиний матеріал. Не шкодую витраченого на читання часу.
Як на мене, то ВО "Свобода" тобі вже винна гонорар за поширення інформації про політичні погляди партії. Спитай Зозуку, може щось перепаде.
йому вже і так перепав гонорар, в якості бану :lol:

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"

я не є ніяким офіційним представником Свободи, а фантазію свою варто у творчості використовувати...
А я нигде и не писал, что Вы "официальный представитель", но поскольку Вы представили здесь программу ВО "Свобода", и почти тут же открыли топик по ПСПУ, я имею полное право на те выводы, которые сделал :)

Останнє редагування:

Shah

Member
Вот сегодня на Проспекте снял. Часом не агитация "Свободы"?
You must be registered for see images attach

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ВО "Свобод

А я нигде и не писал, что Вы "официальный представитель", но поскольку Вы представили здесь программу ВО "Свобода", и почти тут же открыли топик по ПСПУ, я имею полное право на те выводы, которые сделал :)
я не представляю, а висвитлюю.
щодо пспу. повинна бути анекдотична тема. хоча, ви всюду гуморист. тому не зможете дисципліновано смішити людей в 1 місці. :lol:

Зверху