Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Ну в нашей стране можно украсть велосипед и всю жизнь просидеть в тюрьме, и воровать миллионы и быть на свободе! Всё относительно святых нет негде. Важен результат а не разговоры!
Я гадаю,що з часом і до мільйонерів-крадіїв черга дойде.А тут питання про те,що людина вже відседіла два терміни.Якщо для вас це нормально,то для мене ні.
А досягнення мети методом вибивання зубів і душі,це теж неприйнятний метод.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Відсиділа за що? За те, що змолоду напідпитку дала комусь в пику? А той виявився племінником "потрібної людини"? Невже ви самі ніколи не бились? Та за моєї пам'яті не лише синці заробляли, а й кістки ламали (що вже на тяжкі телесні тягне) і всі живі лишалися і ні хто не сидів.
Так, те, що людина відсиділа два терміни в колонії - погано і неприйнятно для політика. Але не треба робити тагого гвалту і вестися на провокації помаранчевих.
Я вважаю що навіть два терміни в колонії (за побиття, якщо я не помиляюсь) то краще ніж два місяці в СІЗО зо розкрадання держмайна і корупцію в особливовеликих розмірах. Все пізнається в порівнянні.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Не зовсім згоден. По-перше, якщо не помиляюся, то "напідпитку" - є обтяжуючою обставиною. По-друге, "перша ходка" була за те, що він когось банально пограбував (зняв шапку з людини; правда після цього деякі регіонали почали розпинатися, що то у них на Донбасі нормально - так, мовляв, вони набували рейтингу в дівчат). А вже друга ходка - наніс ушкодження середньої тяжкості. Говорили, що в нього було ще згвалтування, і ще щось, а відмазав його - знайомий космонавт Береговий. Але, як то кажуть, не спійманий не злодій (не задокументовано, свідки мовчать - значить нічого не було).
те, що людина відсиділа два терміни в колонії - погано і неприйнятно для політика.
А ось тут з Вами згоден повністю. Невже нормальних людей (без судимостей) не можна знайти для політичної еліти? Щоби ходити сержантом ппс-ником по місту, бути "вертухаєм" на зоні, вже не кажучі про суди, прокуратури, СБУ не можна мати судимостей (навіть близькі родичі перевіряються). А Президентом України - можна? Невже сержант міліції в нас посада важливіша і відповідальніша, ніж Президент? Не думаю.
І ще, повертаючись до проФФесора. Проблема не лише в тім, що він сидів. Кепсько ще й те, що зберіг він "зоновські" звички та замашки, переніс їх в нормальне життя та намагався перевести в керування державою. І коли він за чутками з'їздив по мармизі Шуфричу, дав ляпаса Щербаню чи вибив зуб Чорноволу Тарасу - то одне (бо ці персони і не на те заслуговують). Але коли він щодо ветерана, який наголосив про недопущення другої державної мови, кинув своїм мордоворотам: "Забєрітє єго на х**", то гнати треба таким політикам давати "довічний бан". І немає в цьому ніяких провокацій "помаранчевих", просто нормальних людей обурило те, що на вищу посаду держави йде відвертий неприхований криміналітет.
 

Barda4OK

Member
На парламентских выборах буду голосовать за Регионы мне нравяться их идеи. Команда там нормальная. А на президенский уж точно не за Януковича, ибо он неадекват, который просто читает бумажку и то не всегда это у него получаеться.
 

hed1n.ru

стебанутый
угу, слить бы его...Есть же много достойных кандидатов..
 

m0rp4

Забанен
Если бы еще молодеж неадекватную перевоспитать, вообще все было бы замечательно. ;)
 

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
угу, слить бы его...Есть же много достойных кандидатов..
Я тож так думаю, был бы другой лидер, по другому и смотрел на них электорат.
При смене у них произойдет раскол, чего в преддверии выборов никому не надо. Вот и посмотрим как потом пойдет весь этот процесс.
 

m0rp4

Забанен
Ага, образуем зондеркоманду по развалу гос-ва. Эти ж ребята только трепатся способны, про какое светлое будущее разговор? Они хот один проект до конца довели?
 
Статус
Закрита.
Зверху