Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Щоби ходити сержантом ппс-ником по місту, бути "вертухаєм" на зоні, вже не кажучі про суди, прокуратури, СБУ не можна мати судимостей (навіть близькі родичі перевіряються).
Для держслужбовця не можна навіть щоб вони перебували під слідством.

Але суть не втому. Питання стоїть таким чином: що гірше для претенденти на пост президента - термін "за ушкодження середньої тяжкості" чи СІЗО "за розкрадання держмайна в особливо великих розмірах"?
І виходити треба саме з відповіді на це питання, бо інакше всі інші розмови та переконання втрачають зміст...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

СІЗО, це СІЗО. А строк це вже доказана провина судом. А у СІЗО можна посадити кого завгодно, за будь яким звинуваченням. На добу, чи кілька. Але само по собі це нічого не доводить, крім того що було висунуто звинувачення, але не доказано.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Знаешь Ахметов не дурак это точно! Если бы Янык был на сколько глуп как все думают... Ринат бы это первый заметил и Яныка уже давно бы сменили так что там всё не так просто!
Наверное их что-то связывает…
Ну понимаю ну что-то в этом есть не находите? Зачем тогда держать человека который не на что не способен? Смотрите глубже ведь истина часто скрыта от нас или нам выдают ложную истину за настоящую!
Прям святые слова! Именно нужно посмотреть глубже, и возможно тогда можно будет поставить все точки над и…

Януковича воспитывала бабушка, жил считай без родителей. Не спорю тяжелое детство… Виктор Федорович вырос на улице, что сказалось на его как образованности так и нравственности…
А в 17 лет, как член бандитской группировки, сел на 3 года за воровство… За воровство? Бандитская группировка? одним словом барыжничал? Так у нас сейчас таких валом… от представьте кто сейчас попадается за воровство, как член группировки… это не дядька мешок зерна потянул… а именно по малолетки залетел…
Естественно на зоне Янукович имел возможность познакомиться с криминальными элементами…
Самое интересное что после амнистии не прошло и году как Федорович снова притягивается к ответственности… за нанесение телесных повреждений… Но судя по всему после первого раза ума то подбавилось… или же связей… тогда Донецкая мафия держала все и всех… следствие почему-то затянулось… в этом помог летчик Береговой в то время депутат СССР… странно все там происходило… но судя по всему Янык просто был кому-то нужен….
У 2006 році була заведена кримінальна справа за фактом фальсифікації постанов суду про зняття судимостей з Віктора Януковича. Проте вона була закрита за відсутністю складу злочину у липні 2006 року.[5] 8 лютого 2005 Донецька обласна прокуратура за вказівкою Генпрокуратури України відновила наслідок у справі про можливі фальсифікації при знятті судимостей з Віктора Януковича. У липні 2005 року в ході перевірки, проведеною Донецькою обласною прокуратурою, було встановлено, що протягом 2002-2004 років співробітниками Донецького обласного апеляційного суду були підроблені дві постанови президії Донецького обласного суду від 27 грудня 1978 року про скасування у відношенні Віктора Януковича вироків народного суду Єнакієве по ст. 141 ч. 2 ("грабіж, пов'язаний з насильством") і ст. 102 ("свідоме нанесення тілесних ушкоджень"). Експертиза, проведена Науково-дослідним експертно-криміналістичним центром Керування МВС у Донецькій області, як і наступним, проведеним Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром Управління МВС України, факт фальсифікації архівної справи № 386 Р-3410 підтвердила. Зокрема , у висновках обох експертиз відзначалося, що сторінки з постановами, що відрізняються складом паперу від інших, минулого вставлені в справу після розшивання оригінальних сторінок, підпис судді Віталія Хованского, що вивчало справу Януковича, підроблена іншою особою. У жовтні 2005 року, однак, розслідування було припинено "у зв'язку з відсутністю складу злочину" - слідчим органам так і не вдалося виявити оригінали фальсифікованих документів, а склад злочину по ст. 366 ч.2 КК України припускає підробку винятково оригіналів.[5] Віталій Бойко, головуючий у президії Донецького обласного суду того часу, не раз заявляла, що особисто підписав постанови суду про зняття судимостей.
Конечно же это не что иное как политическая расправа… но если есть факты о подмене документов, то уже сразу можно сказать что что-то не чисто…
В то время как Федорович мотал срок, другой криминальный элемент Брагин, по кличке Алик Грек занимался теневым, незаконным бизнесом…
Тесно связан с криминалом…. Предполагаю что Януковича он приютил у себя (но что их пути пересекались я уверен…)… а в конце 80-х он и его группировка уже были практически владельцами Донецка… не удивительно что им понадобился свой человек во власти….Тогда Виктор Янукович вступил в состав КПРС в 1979 году…
Алик Грек держал весь криминальный Донбасс..
А после развала СССР… Брагин находит себе нового партнера Рината… можно долго рассказывать о чреде событий которые происходили в те годы.. но думаю не стоит, а кому интересно почитайте .....
Возможно Ринату Янукович со своим криминальным прошлым и связями помог убрать Брагина…но то что Ахметов должен Яныку как земля колхозу, это очевидно, потому как носиться он с ним как с писаной торбой… или же это благодарность за прихватезированные заводи…
Но суть в том что это элементы Донецкой мафии… в состав которой входил и Щербань…
 

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
Я худею, знатоки донецкой мафии. как там говорят в таких случаях:бугога:D
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

СІЗО, це СІЗО. А строк це вже доказана провина судом. А у СІЗО можна посадити кого завгодно, за будь яким звинуваченням. На добу, чи кілька. Але само по собі це нічого не доводить, крім того що було висунуто звинувачення, але не доказано.
Ви справді вірите в невинність Тимошенко? В СІЗО вона відсиділа не кілька днів, а щось буля року. Так просто, без грунтовних звинувачень стільки не сидять. І уж тим паче з її то грошима. Якби проти неї нічого не було - її б витягли вже через годину. А те, що вона зрештою таки відкупилася, то це не показник її невинності.
 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Шуфрич вислухав докори Януковича й... пішов бити Льовочкіна?

Народні депутати від Партії регіонів Нестор ШУФРИЧ і Сергій ЛЬОВОЧКІН побилися після засідання парламентської фракції цієї політичної сили.

Про це повідомляє сайт газети «Сегодня».

За інформацією видання, стався інцидент близько 17.40 у кінотеатрі “Зоряний” біля ресторану, розташованого на першому поверсі. “Десь о 16.00 почалося засідання. Під час своєї промови Віктор ЯНУКОВИЧ дорікнув Н.ШУФРИЧУ в тому, що той не супроводжував його у цей вівторок під час перебування у Керчі. Річ у тому, що за кожним нашим депутатом закріплений відповідний округ, і коли лідер їде туди, то і депутат теж туди приїжджає. Керч закріплена за Н.ШУФРИЧЕМ”, - розповів газеті один з депутатів-“регіоналів”, присутній на засіданні.

Після докорів В.ЯНУКОВИЧА слово взяв Н.ШУФРИЧ і пояснив свою відсутність тим, що просто не знав про поїздку. “Мені нічого не повідомили. Вчора з ранку я блокував трибуну Ради, а з 2-ї до 6-ї години брав участь у засіданні комісії по ЛУЦЕНКУ”, – сказав він.

Спочатку поїздка лідера Партії регіонів планувалася до Керчі на 14 липня, проте потім була перенесена на більш ранню дату, 7 липня, про що, на думку Н.ШУФРИЧА, його мав повідомити один з найближчих помічників В.ЯНУКОВИЧА С.ЛЬОВОЧКІН, відзначає видання. Н.ШУФРИЧ вважає, що той цього не зробив, щоб просто його «підставити». У свою чергу, у відповідь С.ЛЬОВОЧКІН висловив подив тим, чому він повинен повідомляти Н.ШУФРИЧА про графік поїздок лідера, адже на партійному сайті є уся потрібна інформація.

Після завершення засідання фракції, біля ресторану, коли С.ЛЬОВОЧКІН проходив повз Н.ШУФРИЧА, той обернувся і, помітивши С.ЛЬОВОЧКІНА, кинув йому: “Я давно тобі хотів сказати...”, і, не договоривши до кінця фразу, вдарив його кулаком в обличчя, продовжує газета.

«С.ЛЬОВОЧКИН відкинувся до стіни і став по ній сповзати. Бійка не вийшла, оскільки «регіонали», що підбіглии, серед яких був Ельбрус ТЕДЕЄВ, їх розняли», резюмує видання.

постiйна адреса статтi:
 

варяг

КМС
Сегодня у Януковича День рожденья 59 по моему поздровляю желаю чтобы все... :D
 
Останнє редагування:

МАХ

Active Member
а я ему пожелаю спокойствия в жизни, беззаботной и счастливой жизни… ну а где как не на пенсии все это можно приобрести… желаю ему побыстрее уйти на пенсию… )))
 
Статус
Закрита.
Зверху