Можливо ця,як ви висловились надмірна агресія,пов'язана із самозахистом від нападок з боку російськомовних підніжок Москви.Бо ще Конрад Лоренц сказав:"Істоти, напроч позбавлені агресії, приречені на вимирання".Я говорил про украинский язык и методы его популяризации а так же про украинских националистов и их чрезмерную, порой агрессию.
А, товарісч каммуніст! А у Вас не лише хронічне невігластво, але ще й обширна амензія. Де Ви його "хаяли"? Христос з Вами, кормильцю! А це що:Ну и где я его хаял?
(взято"Я его знаю но он мне не нравится и разговаривать я на нем не собираюсь! По поводу языка почитай вот этоYou must be registered for see linksИ зачем мне его знать если он тупой наш язык с такими словами что анекдоты можно сочинять:
Лифт- між поверховий дратохід
Пододеяльник -ковдро втыкач.
И много таких слов он тупой и все тут. "
Опять 25 я разговариваю на Фене довольны и пишу так же)))))))) Достали уже не то слово.......А, товарісч каммуніст! А у Вас не лише хронічне невігластво, але ще й обширна амензія. Де Ви його "хаяли"? Христос з Вами, кормильцю! А це що:
(взятоYou must be registered for see links). Хоча для Вас назвати мову іншої людини "тупою", так це нічого не означає, це лише жарт такий собі безвинний. Це Вам коли покажеш на Вашу амнезію з національністю, або про історію з паспортом, то слід одразу перевести в розряд образ, що тягне мінімум на статтю КК України. А ось на інших - можна все, що завгодно - і хохлом назвати, і мовою тупою дорікнути. Зауважу ще раз Вам, що докази, про існування в українській мові слів "дратохід" та "ковдровтикач" Ви так і не навели, тому можу без зайвих докорів сумління назвати Вас "трєплом". По-друге, тупа мова це те, чим Ви пишите свої пости. Ні, не російська. Тургєнєв з Пушкіним в трунах крутяться, немов дзиги, на те, що ось таку ахінею з безліччю помилок та, інколи, повною абсурдністю викладання і відсутністю змісту (ось блискучий тому приклад - "You must be registered for see links") якась "особа слов'янської національності" хоче видати за їх "великий и могучий". Людина, що вчилась в українському класі, але російською вважає своєю рідною, за логікою мала б знати ці дві мови. Але вона не знає ні першої, ні другої. Але це аж ніяк не є завадою для неї, щоби видавати твердження "космічного масштабу і космічної ж дурості" про "дратоходи" та "ковдровтикачі". Сумно. Веселим та оптимістичним є лише той момент, що Ви, нарешті, визначилися зі своєю національністю (а то розривались між вибором національності, немов та мавпочка з анекдоту - між вродливими та розумними). Виявляється - Ви "You must be registered for see links". Та ніхто й не сумнівався. Тепер все стає на свої місця. Хоч би в цьому можна за Вас порадіти.
Ні.Він вже супернація:You must be registered for see links") якась "особа слов'янської національності" хоче видати за їх "великий и могучий". Людина, що вчилась в українському класі, але російською вважає своєю рідною, за логікою мала б знати ці дві мови. Але вона не знає ні першої, ні другої. Але це аж ніяк не є завадою для неї, щоби видавати твердження "космічного масштабу і космічної ж дурості" про "дратоходи" та "ковдровтикачі". Сумно. Веселим та оптимістичним є лише той момент, що Ви, нарешті, визначилися зі своєю національністю (а то розривались між вибором національності, немов та мавпочка з анекдоту - між вродливими та розумними). Виявляється - Ви "You must be registered for see links". Та ніхто й не сумнівався. Тепер все стає на свої місця. Хоч би в цьому можна за Вас порадіти.
Напевно вивчите хоч пару мов,щоб можно було по світу розїзжати.И вообще мне нравится больше мировая история чем Украинская я живу на планете земля и для меня везде есть как хорошие так и плохие люди. Мне все равно где жить главное что бы мне там нравилось.
Не буду на английском везде разговаривать........... Но не на Украинском же с ними говорить....ато в мире Русский знают кое где а украинский нет....... вы тонко подметили я супер нация человек)))))Ні.Він вже супернація:
Напевно вивчите хоч пару мов,щоб можно було по світу розїзжати.
Да никто на вас не нападает, и нет никаких "пиднижок Москвы". Вот уж как вам мозги промыли то. Мы живем во вроде бы культурном обществе, но когда начинаешь общаться кое с кем на подобные темы то такое ощушение создается будто имеешь дело со зверями. Столько агрессии, сразу. И вряд ли ваш пример сколь-либо удачен. Речь шла про животный мир а не про общение на форуме. Вы ведь отлично понимаете что есть вопросы где необходимо победить любой ценой, а есть такие где должна родится истина в результате диспута.Можливо ця,як ви висловились надмірна агресія,пов'язана із самозахистом від нападок з боку російськомовних підніжок Москви.Бо ще Конрад Лоренц сказав:"Істоти, напроч позбавлені агресії, приречені на вимирання".
Було колись таке - не передвиборних агітках проФФесора Україну поділили на три сорти. Більше я нічого подібного пригадати не можу.Де ідеться, окрім вашого посту, про поділ країни та українців?
Професор дело говорит...........Було колись таке - не передвиборних агітках проФФесора Україну поділили на три сорти. Більше я нічого подібного пригадати не можу.