Оффтопики.

Modd

Очень Важная персона
Re: ВО "Свобода"

фашизм это национализм с проявлением агрессии но отношению к другой нации или страны... я пока со стороны Украины этого не замечал... а национальная идея нужна... и совсем не дело в украинцах и русских... Украина это новое государство в котором нету одной целой нации… да большинство украинцев но национальная политика не должна строиться вокруг этнических украинцев… первое задание национальной идеи создать в Украине единство народа, не искать отличия а искать сходство… создания идеи поднятия экономики Украины силами народа, украинского народа… в Китае тоже есть национальная идея, хоть там и коммунизм, но экономику подымали именно силою народа… что невозможно сделать без единства нации… в США национальностей много, но считают себя единой нацией…
А я как раз замечаю сильную ненависть наших нашистов к России и на этом они строят свою политику.
 

Вкладення

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ВО "Свобода"

це футболка не свободівська, так що гуляйте звідси.
 

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: ВО "Свобода"

це футболка не свободівська, так що гуляйте звідси.
Ух які ви злі:rant: Это как пример.....для меня все нашисты на одно лицо!
А вот посылать а не вести диалог это вас Свобода научила?
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ВО "Свобода"

вам прямо вказують на оффтоп+наклеп, а ви ще відпираєтесь. підвищений рівень нахабності у крові!
 

МАХ

Active Member
Re: ВО "Свобода"

А я как раз замечаю сильную ненависть наших нашистов к России и на этом они строят свою политику.
Сомневаюсь что это можно трактовать как агрессию… скорее как историческую вражду, которая сейчас больше имеет шуточную форму нежели какую-то ненависть…
К тому же к этому политическая деятельность кого-либо не имеет никакого отношения… скорее это народное воспоминание о еще не зажитых ранах…
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

В ком юмор вызывает зло...
Того я і бачу,хто на мій альбом з вашими світлинами найбільш розізлився.Да та,що цілий тиждень рискали по форуму в пошуках моїх світлин,ще й намагались погрожувати.Розберіться в собі.
 

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Тут я незовсім розумію вас… по деяким причинам…
Ви себе вважаєте українцем? А українець це національність… Що таке національність ?

Тому, виникає запитання… так чи може українець мати рідну мову не українську?... я вважаю що ні…
Рідний…хм… це слово, як на мене пішло від слова рід! В етнічного українця в роду навряд чи хтось розмовляв не українською, звичайно ж не враховуючи часи русифікації… двадцяте сторіччя...

Тому, для мене рідною є українська мова… а російська більш комфортною, бо нею розмовляв з дитинства…
Прикол в том что я родился в СССР а не в Украине. Точнее Украины не было как отдельного государства когда я родился. И меня не кто не спрашивал хочу я жить в Украине или нет.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Прикол в том что я родился в СССР а не в Украине. Точнее Украины не было как отдельного государства когда я родился. И меня не кто не спрашивал хочу я жить в Украине или нет.
Прикол в тому,що СРСР вже розвалився,а ви чомусь ще ні :lol:
Якщо немає бажання жити в цій країні,то все в ваших руках.Але пам'ятайте,що в Європі знання тільки російської мови замало.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Так а чего вы ждали если большая часть Украины не знают Украинского языка и не понимает его. Проблема в том что большинство рождённые в СССР:)
"Товарисч умник", давайте не розписуватись за "большинство". Гадаю, що Ви такий же статист, як і філолог. А проблема наша в тому, що всі, хто бажає, може висловлювати ось такі ляпи "космічного масштабу і космічної ж дурості".
Я бы принял это если бы мы все родились в Украине и с детства слышали только Украинский и не знать его это было бы глупо но а в той ситуации которая у нас когда все вокруг говорят на Русском это другое. И что за манера оскорблять тех кто говорит на Русском?
...
і ще
Ну я то знаю Украинский но он мне не нравится так как первые мои слова с рождения были на Русском. Русский для меня родной так как я на нём говорю с рождения.
Так ось, українську мову, не дивлячись на всі зусилля ось таких космополітів-інтернаціоналістів можна було почути, не багато, але можна було. Були програми на ТВ і на радіо, були школи з уроками української мови, хоча їй увага приділялась на рівні іноземної, але все таки. Хоча, мали місце бажаючі не вивчати українську мову, мовляв приїхали з Росії, важко, та і навіщо це потрібно. Дирекція йшла на зустріч. Але щоби зовсім не чути української мови - то це чергова Ваша брехня.
Ну і про те, що Ви, начебто, знаєте українську мову - то побійтеся Бога. Розуміти і знати - зовсім різне. Ваші знання обмежуються придурастими жартами з якогось жовтого сайту на зразок "ковдровтикача" та "міжповерховогодротоходу".
Я его знаю но он мне не нравится и разговаривать я на нем не собираюсь! По поводу языка почитай вот это И зачем мне его знать если он тупой наш язык с такими словами что анекдоты можно сочинять:
Лифт- між поверховий дратохід
Пододеяльник -ковдро втыкач.
И много таких слов он тупой и все тут.
(взято ).
Плюс до того, правдивість цих нових філологічних утворень Ви мені так і не підтвердили, то ж я маю всі підстави вважати Вас брехуном. Ну а щодо образ, то, очевидно, Ви не вважаєте за образу, для україномовних, коли їх рідну мову назвивають "тупім языком". Мало того, що Ви показали власну недолугість безпідставними наклепами на мову, про яку маєте мізерну (через власне невігластво) уяву, Ви ще й сповідуєте політику подвійних стандартів. Вам можна кидати ось такі образи, але Вас ображати за це не можна, Вам можна назвиати опонентів "хохлами", "нашистами" і іншим словесним непотребом, Вас називати - то порушення прав і свобод. Як то кажуть - нахабство друге щастя.
 
Зверху