Вибори - 2010 і кандидати у Президенти України.

За кого на посаду Президента Ви зараз віддали б свій голос?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    250
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Re: Юлія Тимошенко

Якби вибори президента України відбувалися найближчої неділі, то найбільші шанси на обрання мали б Віктор Янукович, Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк.

Такі результати опитування, завершеного Київським міжнародним інститутом соціології 17 квітня, повідомляє видання Дзеркало тижня.
Зокрема, за Віктора Януковича готові віддати голоси 25,6% виборців, за Юлію Тимошенко - 14,4%, а за Арсенія Яценюка - 13,6%.
Від трійки лідерів значно відстають Петро Симоненко, Володимир Литвин і Віктор Ющенко, яких готові підтримати 3,3%, 2,9% і 2,4% опитаних відповідно.
13,6% опитаних ще не визначилися зі своїми вподобаннями, 11,1% - хочуть проголосувати проти всіх, а 9,4% - не бажають брати участь у голосуванні.
При цьому, якщо б у другий тур президентських виборів вийшли Тимошенко і Янукович, то за чинного прем'єр-міністра проголосували б 27,3% опитаних, а за керівника Партії регіонів - 33,8%.
У випадку другого туру з кандидатурами Януковича і Яценюка політики б отримали 32,7% і 29,4% голосів відповідно.
Також, якщо б вибори до Верховної Ради відбувалися найближчої неділі, то за Партію регіонів проголосували б 23,3 відсотка опитаних, за Блок Юлії Тимошенко - 12,5, а за блок Арсенія Яценюка - 10,2.
Інші учасники передвиборних перегонів значно відстають від лідерів.
Зокрема, за Комуністичну партію готові віддати голоси 3,5 відсотків опитаних, за блок Литвина - 2,7, а за блок Віктора Ющенка "Наша Україна" - всього 1,9 відсотків.
Об'єднання "Свобода" з Олегом Тягнибоком на чолі отримало б у найближчу неділю 1,8 відсотків голосів виборців.
Решта учасників виборчих перегонів набрали б менше ніж 1 відсоток голосів.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Юлія Тимошенко

Якби вибори президента України відбувалися найближчої неділі, то найбільші шанси на обрання мали б Віктор Янукович, Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк.
КМИС очень часто ошибается . Я этим социологам не верю . Институт им. Горшенина рулит :mrgreen:
 

mangust

патріот
Відповідь: Ющенко

Конституційний суд визнав неконституційною постанову Верховної Ради про призначення виборів президента на 25 жовтня. Як повідомляють джерела "Української правди", таке рішення КС ухвалив на закритому засіданні 12 травня.

За словами джерел "Української правди", Конституційний суд також визнав неконституційними положення статті 17 закону про вибори президента, за якою вибори призначалися на 25 жовтня.

За цей вердикт Конституційного суду проголосували 14 суддів. Доповідачем у справі був суддя Іван Домбровський.

Оголошення цього рішення Конституційного суду заплановане найближчими днями, повідомляють джерела "Української правди".

Як відомо, президент Ющенко звернувся до КС після того, як парламент призначив чергові вибори президента на 25 жовтня. Секретаріат президента вважає, що вибори мають відбутися 17 січня наступного року.
 

mangust

патріот
Re: Якби вибори Президента були б зараз, за кого б Ви проголусували?

Раніше фаворитом Росії вважався Віктор Янукович, певний час симпатії кремля схилялися до Юлії Тимошенко, проте зараз і в Москві бачать, що ці лідери втрачають своїх позиції, їх шанси не лише перемогти у президентській гонці, а навіть вийти у 2 тур, стають дедалі менші. Тому, однозначна підтримка когось з них для Росії дуже ризикована, адже якщо проросійський кандидат навіть не вийде у 2 тур, для престижу російської влади це був би дуже великий удар. В цих умовах Москва придивляється до нових претендентів на президентське крісло в Україні, рейтинг яких, хоча б повільно, але зростає. Найочевидніших з кандидатів, яких може підтримати Росія (оскільки Арсеній Яценюк не має ні потреби на підтримку Росії і не може на неї розраховувати) є Володимир Литвин. Це дуже важливо і для самого Литвина, адже його традиційного електорату явно недостатньо для хорошого результату на президентських виборах. Тому треба опановувати значно ширші електоральні поля - Тимошенко і Януковича. Помірковано-конструктивне позитивне ставлення до Росії дає змогу розраховувати на розуміння обох цих електоральних частин.
 

mangust

патріот
Президентські вибори 2010.Хто йде в президенти і хто переможе

Пресс-служба нардепа Инны Богословской распространила заявление «регионалки» о «намерении победить на президентских выборах».

Как следует из заявления, на посту главы государства Богословская намерена сконцентрироваться на трех направлениях: работа, порядок, вера.

«Я убеждена: эти задачи может решить только действительно новый Президент Украины. Он одержит победу под национальным флагом Украины, а не под «цветным» партийным флагом. Он будет поддержан новым широким общенациональным общественно-политическим движением, которое проложит путь к власти на всех уровнях лучшим людям. Общенациональные интересы всегда выше, чем партийные.

Именно поэтому я принимаю ответственное решение: я выхожу из Партии регионов и объявляю о своем намерении победить на президентских выборах 2010 года в Украине. Я начинаю борьбу, чтобы стать Президентом Украины с целью обеспечить государству работу, порядок и веру», - говорится в заявлении.
 

Dobrofey

Active Member
Re: Президентські вибори 2010.Хто йде в президенти і хто переможе

ну, её истинные намерения вполне понятны: "серая" работа на Арсения Яценюка, слив компромата на его оппонентов и отбирание хоть нескольких процентов у Юлии Тимошенко. И Сеня, и Инна давно уже обитают под крылышком Фирташа, так что всё логично.
З.Ы. Моё личное имхо - Богословская является типичным примером "политической проститутки", сколько уже раз она меняла свою партийную принадлежность, учавствуя в различных бизнес-проектах: сперва была в "Озимом поколении", потом в "Виче", затем ПР, а теперь и до Фирташа докатилась...
 

mangust

патріот
Відповідь: Президентські вибори 2010.Хто йде в президенти і хто переможе

Спікер Володимир Литвин не виключає своєї участі у президентських виборах.

«Якщо не буде досягнуто порозуміння, не буде реалізований план політичного замирення, нічого іншого не залишиться», — зазначив спікер.

Він заявив, що вважає за необхідне об`єднання двох найбільших політичних сил — БЮТ та Партії регіонів.

«Я раніше не сприймав і називав це можливим актом змови, для того щоб поділити країну на двох. Я від цього не відмовляюся, але разом з тим, аналізуючи, що відбувається в країні, що може відбуватися далі, я вважаю, що є шанс і його треба використати», — зазначив спікер.

«Треба примусити ці політичні сили, їх провідників, які публічно говорять про інтереси країни. Треба публічно обговорити цю проблему і прийняти публічні рішення, поступившись кожному з них частиною суверенітету», — сказав Литвин.

«В інакшому випадку, люди мають зрозуміти, що давати комусь одному з них владу — це означає прирікати країну на подальше поглиблення негативних процесів», — наголосив він.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Видори - 2010 і кандидати у Президенти України.

mangust, велике прохання, не створювати з кожної заяви про чиюсь участь у виборах окрему тему. Все відносно виборів до цієї. Я і темі вже іншу назву дав.
Згодом, як буде більш меньш наближатись до відповідної дати поновимо опитування з відповідними кандитатами.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Видори - 2010 і кандидати у Президенти України.

Стосовно Богословської - типово технічний кандидат. Враховуючи її хронічну ненависть до Тимошенко буде головним джеролом усілякого бруду на неї і вибивати виборців до Яценюка. Ну і може частина від Януковича до неї перемахне.
Моє особисте відношення до неї, якщо сказати максимально коректно, разом з Вітренко знімати у шоу нічних жахів.
 
Статус
Закрита.
Зверху