Вступ України у НАТО

Чи потрібно вступати Україні в НАТО?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    243

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Вступ України у НАТО

Фукая на коммунизм, вы охотно впитываете многие его мифы. Естественно те, которые вам выгодны.
Будь ласка, я охоче перегляну свою позицію, коли Ви надасте мені матеріали, що 9 січня 19005 року за наказом Ніколая ІІ не була розстріляна мирна хода робітників з дружинами і дітьми. Ну і що канонізована царська родина не порушувала заповідь "Не сотвори собі кумира" по відношенню до Гришки Распутіна.
Щодо міфів комунізму, то Ви так само цитуєте ті, що потрібні Вам.
А Україна може з тим же правом назвати своїми героями Мазепу, Виговського чи Петлюру, як Росія назвала Денікіна з Колчаком - тобто ні в кого не питаючись дозволу.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Вступ України у НАТО

а типу при регіоналах і кучмі файно було. немає лідера. немає команди немає еліти. нарешті зрозумійте це. і міняти шило на мило недоречно.
Регіонали та Ющ - то одна і та сама політична еліта. Не треба проводити колосальну різницю між ними. А міняти "шило на мило" - це проголосувати на виборах за Свободу чи ще щось подібне.
Міняти треба одразу і кардинально всіх. І не просто обличчя - міняти треба систему.
немає людини, яка всіх об"єднає і ваше геть усих іде у свою назву.
А де ви візьмете ту людину зараз, коли вже 20 років пропагується культ посередності? Демократи контролюють всі ЗМІ, вони ніколи не допустять появи особистості через вибори, вони затопчуть, обіллють брудом будь-кого хто становитиме для них загрозу. І ви повірите їм. Ви ж вірите BBC.
Великі генерали народжуються на війні. Велика особистість з'явиться під час революції.
доведеться насолоджуватись тим, що є. або іти у невідоме, чого я не бажаю.
Так, навіщо намагатися щось змінити? Давайте і далі продовжувати місити багно, вам же це так подобається...
Україна - самобутня держава і має розвиватись самостійно, а на данний момент Україна потребує захисту. смішно думати, що ми можемо самі себе захистити.
Не потребує Україна ніякого такого захисту, що не могла б забезпечити їй сильна влада.
В 17му столітті перед Хмельницьким був вибір: воювати проти Польщі, чи розчинитися у складі Росії. Він вибрав останнє. Результати ви знаєте. Сьогодні питання те саме, просто противники помінялися місцями. Не повторюйте історичних помилок свої героїв.
дивно відмовлятись від допомоги і підтримки, коли ти сам не можешь.
Ця "допомога" коштуватиме нам незалежності. Невже ви цього не розумієте?

Zuzuka

прагну...

Регіонали та Ющ - то одна і та сама політична еліта. Не треба проводити колосальну різницю між ними. А міняти "шило на мило" - це проголосувати на виборах за Свободу чи ще щось подібне.
Міняти треба одразу і кардинально всіх. І не просто обличчя - міняти треба систему.
мде. будемо міняти систему, а ким замінювати - не знаємо. прізвищ нема. Корчу допобачення сказали на останньому шоу шавіка, де народ не підтримав жодної його тези. оце і ваша позиція. :cool:

А де ви візьмете ту людину зараз, коли вже 20 років пропагується культ посередності? Демократи контролюють всі ЗМІ, вони ніколи не допустять появи особистості через вибори, вони затопчуть, обіллють брудом будь-кого хто становитиме для них загрозу. І ви повірите їм. Ви ж вірите BBC.
Великі генерали народжуються на війні. Велика особистість з'явиться під час революції.
от Тягнибока як раз і замовчують зараз. на 5 каналі обговорювали в " я так думаю" вибори на Тернопіллі, а переможця забули запросити та ще й облили брудом. за що зараз Свобода готує позов до суду. так що мовчи не мовчи, а про Тягнибока народ знає іще й голосуватиме дуже багато людей. іще раз нагадую: немає передреволюційної ситуації у країні. вона є у вашій голові і може ще у декількох тисяч людей. цього недостатньо.

Так, навіщо намагатися щось змінити? Давайте і далі продовжувати місити багно, вам же це так подобається...
ви тут переминаєте 1 й те саме. всі вас зрозуміли, що геть усих. а потім сценарії можуть бути різні - точніше стрибок в невідоме.

Не потребує Україна ніякого такого захисту, що не могла б забезпечити їй сильна влада.
В 17му столітті перед Хмельницьким був вибір: воювати проти Польщі, чи розчинитися у складі Росії. Він вибрав останнє. Результати ви знаєте. Сьогодні питання те саме, просто противники помінялися місцями. Не повторюйте історичних помилок свої героїв.
сьогодні у нас незалежність є.

Ця "допомога" коштуватиме нам незалежності. Невже ви цього не розумієте?
незалежності нам вартуватиме псевдодружба із Росією.

Stein

Well-Known Member

мде. будемо міняти систему, а ким замінювати - не знаємо. прізвищ нема.
Ну, зато вони є у БЮТу. Для вас головне це призвища? Ну тоді хутчіш до них!
от Тягнибока як раз і замовчують зараз. на 5 каналі обговорювали в " я так думаю" вибори на Тернопіллі, а переможця забули запросити та ще й облили брудом. за що зараз Свобода готує позов до суду.
Це найбільше досягнення Свободи: коли нема чого толком відповісти - значить треба подати в суд.
іще раз нагадую: немає передреволюційної ситуації у країні. вона є у вашій голові і може ще у декількох тисяч людей. цього недостатньо.
Ви брешете. Я вже наводив вам дані опитувань. До жорстких дій проти влади готові біля 5 мільйонів українців.
всі вас зрозуміли, що геть усих. а потім сценарії можуть бути різні - точніше стрибок в невідоме.
За то у вас сценарій один: не треба змін, все працює добре, треба тільки Тягнибока "до корита", щоб гроші не БЮТ крав а Свобода. Ось і вся ваша програма...
сьогодні у нас незалежність є.
А в ЄС і НАТО - її в нас буде не більше, ніж зараз в АРК.
незалежності нам вартуватиме псевдодружба із Росією.
Це ще спірне питання. А от те, що ми втратимо незалежність вступивши в ЄС - це однозначно.

Zuzuka

прагну...

Stein, за вашою логікою краще повіситись ніж жити, бо нікому не довіряти - це всеодно, що померти для всих.

ще ніде не зустрічала претензій хоч 1 країни із ЄС до нас, що вбачала б нас у сукупності, як свою територію у подальшому чи мала б такі амбіції. ви мабуть помилково вважаєте Росію Європою гг, бо Росія і дійсно має імперські наміри і нас захистить не зможе ніхто, окрім нас і НАТО. НАТО обєднується проти агресії Росії, особливо зараз це очевидно. я і моя країна теж потребують захисту від Росії, тому прагнуть до однодумців. цілком нормальний процес.

Stein

Well-Known Member

Stein, за вашою логікою краще повіситись ніж жити, бо нікому не довіряти - це всеодно, що померти для всих.
З нинішньої політичної еліти дійсто неможна довіряти нікому.
ще ніде не зустрічала претензій хоч 1 країни із ЄС до нас, що вбачала б нас у сукупності, як свою територію у подальшому чи мала б такі амбіції.
Румуня, член НАТО та ЄС, забрала в нас величезний шматок шельфу. Нашої території. І це без війни, без окупації. Просто так, за рішенням якогось дрібненького європейського судьішкі. А що забрала в нас Росія?
Я вже мовчу про претензії тієї ж Румунії на Трансністрію.
ви мабуть помилково вважаєте Росію Європою гг, бо Росія і дійсно має імперські наміри і нас захистить не зможе ніхто, окрім нас і НАТО.
Знаєте, якщо Росія і почне окупацію наших земель - то я хочаб матиму змогу зі зброєю в руках стати на захист своєї Батьківщини...
А не здам все просто так, задарма, Євросоюзу.

Zuzuka

прагну...

ууу. прогалина у вас іще і в історії. гляньте карту початку 20 століття. Україна там була на пару десятків відсотків більша. включала декілька федерацій Росії. то може сходимо заберем? хоча вже і століття пройшло. доречі забирати незаконно відібране своє називається продуктивний націоналізм.

Stein

Well-Known Member

ууу. прогалина у вас іще і в історії. гляньте карту початку 20 століття. Україна там була на пару десятків відсотків більша. включала декілька федерацій Росії. то може сходимо заберем? хоча вже і століття пройшло. доречі забирати незаконно відібране своє називається продуктивний націоналізм.
В тих "кордонах" Україна існувала лише пару років. А ви краще гляньте що було до, і після того.
Трансністрія була забрана у Румунії Радянським Союзом напередодні війни.

Zuzuka

прагну...

яка різниця, що пару років. наше ж.

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Вступ України у НАТО

...Трансністрія була забрана у Румунії Радянським Союзом напередодні війни.
Транснистрия - румынское название Приднестровья, а оно до 1940г. входило в состав Украины ( ). У Румыниии в 1940г. были забраны Бессарабия и Северная Буковина, часть из них вошли в состав Молдавии, а часть в состав Украины. Но суть проблемы это не меняет, а то что она существует очень ярко подтверждают последние события в Молдавии...

Зверху