Злочини комуністичного режиму

треба проводити міжнародний трибунал?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    242

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

Не наследницей, а правоприемницей с общими долгами бывшего совка в размере 169 млрд долл. До сих пор выплачивает долг... Потянула бы такое Украина? :)
Вообще-то, долг был не только у совка - должны были и совку...
Кроме того, под это "правоприемничество" Россия прихватизировала и зарубежную собственность СССР и всяческие фонды в валюте, драгметаллах и прочих алмазах.
Выплату этого долга России кредиторы неоднократно пролонгировали...
Полагаю, что свою долю потянули бы.
Только вопрос - как считать долю Украины как части бывшего СССР и в его внешнем долге и в его внешних активах? По населению? По территории? По месту вложения кредита?

Останнє редагування:

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

Якщо повернутися до обговорюваної теми, то я якраз і вважаю голодомор соціальною трагедією, що властива комунізму як ідеології, котра не розглядає людське життя чи статок як цінність. Для неї головне перемогти у всьому світі - і не менш. Всі, хто проти чи заважають, підлягають знищенню безвідносно віку, статі чи національної приналежності.
так за таке суд треба над комуністичною ідеєю за злочини проти людства, а непросто геноцидом називати геноцид.

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

так за таке суд треба над комуністичною ідеєю за злочини проти людства, а непросто геноцидом називати геноцид.
Как громко сказанно.Но,если вы посмотрите на коммунистическую идею то вы там не найдете и намека на уничтожения людей ,геноцид.Кто это писал?Маркс,Энгельс?Почитайте внимательно!
Преступления совершались под прекрытием коммунистических идей и ничего общего с идеей коммунизма в этих преступлениях нет.Речь должна вестись о сталинизме ,В какой то мере и Лененизме.
А так легко конечно все спихивать на идею.Она мол виновата,а не люди.
Это то же что и сегодня,прикрываясь идеей независимости и национального самосознания Ющь просто разворовывает
и распродает Украину и ее интересы.Так что тоже идея виновата?

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Комунізм: за і проти.

наш народ має звичку сприймати ідеї, а діяти всупереч їм. це називається подвійні стандарти у кінцевому розумінні. от саме тому треба судити за злочини комунізму і заборонити комуністичну ідею. тоді й небудуть лізти нові політики із старими ідеями у владу. люстрація- поки єдиний вихід очищення.

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

наш народ має звичку сприймати ідеї, а діяти всупереч їм. це називається подвійні стандарти у кінцевому розумінні. от саме тому треба судити за злочини комунізму і заборонити комуністичну ідею. тоді й небудуть лізти нові політики із старими ідеями у владу. люстрація- поки єдиний вихід очищення.
Идея тут ни при чем.Такие преступления являются следствием концетрации власти.Что касается преступной идеологии то это фашизм.
Там конкретно говорится о превосходства одной нации и о физаческом уничтожении остальных.

Stein

Well-Known Member

ставити пам"ятники українським письменникам, гетьманам, героям історії, героям казок / що зараз активно розвивається/, - чудова альтерантива.
А, то ви плануєте замінити пам'ятник Кожедубу якимсь котом-Леопольдом? Чи може замість Солдата поставити зайця з "Ну погоді"?
а носити на собі пам"ятники катам українського народу,коли їх злочини визнані суспільством, українська земля не може. має звільнитись.
Я задав вам чітке питання, ви ж даєте лише розмиту неконкретну відповідь.

Вибачте, але я точно вже нічого не розумію. Ви симпатизуєте УПЦ МП, захищаєте комуністичний режим в Китаї, глузуєте з УПА, говорите про Грузію, як про агресора... Ваш лідер точно Корчинський, а не проФФесор чи "конотопська відьма"?
Шановний, я не симпатизую і не глузую. Я кажу вам те, що є насправді. Де я сказав що симпатизую УПЦ МП? Я сказав що УПЦ КП не канонічна. І це правда. Те, що ця правда вам не подобається, чи не відповідає пропаганді певних політичних сил - ну тут я безсилий. Чому я маю брехати? Я не глузую з УПА, я просто показю дії нинішніх її послідовників, зі Свободи і т.п. Ну якщо вони дійсно так себе ведуть, то чому я маю закривати на це очі? І чому я не маю права захищати комуністичний режим у Китаї? Я не симпатизую комуністам, але я не можу спокійно вислуховувати всю ту демократичну брехню про "тоталітарний" комуністичний режим, про "масову експлуатацію" людей і т.п. І де я назвав Грузію агресором?
Все, що я вам кажу - це правда. А ви вже записали мене у вороги. Я показую вам істиний стан речей в країні, а не те, що говорить націоналістична, демократична чи ще чиясь пропаганда. Невже ви самі не бачите того, що відбувається?

У меня вопрос ко всем участникам данной темы: где и когда вы коммунизм увидели???

Коммунизма еще ни в одной стране не было, то по каким критериям его можно осуждать?

Коммуни́зм (от лат. commūnis — «общий») — общество, в основе которого лежит общественная собственность на средства производства.
Такая формация предполагала наличие высокоразвитых производительных сил, отсутствие деления на социальные классы и упразднение государства, в котором не должно было быть денег и реализовывался принцип «каждый по способностям — каждому по потребностям».

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Комунізм: за і проти.

У меня вопрос ко всем участникам данной темы: где и когда вы коммунизм увидели???
В Німеччині теж фашизму ніколи не було. Проте називати німців фашистами чомусь мало хто соромиться.

Zuzuka

прагну...

Я задав вам чітке питання, ви ж даєте лише розмиту неконкретну відповідь.
ви постійно провокуєте людей відповідати вам двічі. можливо досить? і варто шукати проблеми у собі, а не в наче нечітких відповідях.

пам"ятники ставити українським письменникам, шестидесятникам, памятники голодомору /не стоїть іще в кожному населенному пункті, як ведеться/.

Stein

Well-Known Member

ви постійно провокуєте людей відповідати вам двічі. можливо досить? і варто шукати проблеми у собі, а не в наче нечітких відповідях.

пам"ятники ставити українським письменникам, шестидесятникам, памятники голодомору /не стоїть іще в кожному населенному пункті, як ведеться/.
Шановна, от ви постійно кажете мені про "відсутність імен" у Геть Усіх, але самі не можете чітко відповісти навіть на елементерні питання, що задаю вам я.
Я задаю вам конкретні питання, ви ж даєте загальні, розматі відповіді. Ви виступаєте за ліквідацію пам'ятників тоталітаризму, але не знаєте чим їх замінити. Замінити меморіали Перемозі постаментами письменникам? Маразм. Тільки в Україні якогось "ріфмопльота" можуть поставити вище за солдата-визволителя. Голодомор? Так, звісно, що ще є в України окрім голодомору? Давайте тепер його всюди тулити. Навіщо нам пам'ятники Перемозі? Краще хай будуть пам'ятники поразці та приниженню. Давайте і далі культивувати комплекс неповноцінності і виставляти себе ображеними і знедоленими. І після цього ви хочете щоб хтось воював за Україну? Після цього ви дивуєтеся чому молодь Сходу так тяжіє до Росії? Ви подивіться на Росію, подивіться на її пропаганду, на героїв! Герої воєн, вищість перемог, святість подвигів, відданість Батьківщині, неймовірна велич держави і шалені імперські амбіції. Ось що притягує людей. А що може протиставити цьому Україна? "Демократію"? Голодомор? Культ знедоленості, ображеності, неповноцінності? Що не герой - невдаха. Що не війна - поразка. Що не подія - приниження. І цим ви хочете підняти дух нації? Шановні, отямтеся! Ви ж руйнуєте і без того деморалізоване українське суспільство!

Зверху