Злочини комуністичного режиму

треба проводити міжнародний трибунал?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    242

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

в 1989 році було придушення студенської акції проти комуністичного у Китаї танками.
акції проти свавілля влади, а не проти комуністичного...
акції протесту по всьому світу відбуваються проти влади... і проти "комуністичної" і проти "демократичної",
навіть у осередках "демокрітії" (Європі та США) людей, що виступають проти злочинних дій влади, нещадно лупцюють, сажають, а іноді вбивають

пс: доречі, де ви бачили у Китаї комунізм? там яскраво виражений капіталізм

Останнє редагування:

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Комунізм: за і проти.

акція була проти свавілля комуністичного режиму та антинародної політики.

Stein

Well-Known Member

Я им тоже доверял до событий в Цхинвали.Но Увы.От такой западной брехни был в шоке.Только сейчас они уже разобрались что войну начали грузины.
ц-ц-ц )) китайцы знакомые есть? нет? Хоть с одним настоящим приезжим китайцем разговаривала? че тогда за бред рассказываем?
"а я видела, а нам показывали." показывали те кто боятся коммунизма - а уж как я вижу они умеют показывать только нужные моменты.
Шановні, хоч ви і праві, але доводити це пані Zuzuka марно. Вона в нас завше все знає, їй же ВВС все показує.
Але у 1989му році протистояння Штатів та Соцтабору ще тривало і інформаційна війна велась в повному обсязі. І сюжети "демократичних" ЗМІ, а уж тим паче стосовно подібних подій, переслідували єдину пропагандистську мету: дискредетацію комуністичного режиму.
Проте, це лишається за кадром для наших шановних "націоналістів"...

Zuzuka

прагну...

я не доводжу, а розповідаю вам факт, який бачила. ваше право затуляти очі на гріхі комунізма - в СССР так ходило 90% населення. ця генна хвороба вас не оминула.

Stein

Well-Known Member

я не доводжу, а розповідаю вам факт, який бачила. ваше право затуляти очі на гріхі комунізма - в СССР так ходило 90% населення. ця генна хвороба вас не оминула.
А я розповідаю вам, як створюються подібні "факти".
Можна багато чого розповідати про гріхи, дуже легко хаяти що завгодно, але сьогодні Україна не має і сотої долі того, що мав СРСР. От ваші улюблені свободівці говорять про ліквідацію пам'ятників тоталітаризму? Добре, зніміть Солдата, зніміть 34-ку, розберіть весь меморіал Перемозі, зніміть дошку партизанів напроти бібліотеки Крупської, зніміть Кожедуба (він теж воював за тоталітарний режим), зніміть Леніна (на хіммістечку мародери зняли бронзового - так і стоїть вже пів року порожній постамент)... а що далі? Що ви поставите натомість? А чим їх замінити? Чим? Ви про це подумали? В України ж нічого немає. Нічим пишатися, нема за що воювати... За то, в нас є демократія, це ж важливіше...

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

ц-ц-ц )) китайцы знакомые есть? нет? Хоть с одним настоящим приезжим китайцем разговаривала? че тогда за бред рассказываем?
"а я видела, а нам показывали." показывали те кто боятся коммунизма - а уж как я вижу они умеют показывать только нужные моменты.
телебачення треба іноді вмикати і на кіноклуб Сварог заглядати. допомагає розвіювати міфі, в які ви вірите

Zuzuka

прагну...

А я розповідаю вам, як створюються подібні "факти".
Можна багато чого розповідати про гріхи, дуже легко хаяти що завгодно, але сьогодні Україна не має і сотої долі того, що мав СРСР. От ваші улюблені свободівці говорять про ліквідацію пам'ятників тоталітаризму? Добре, зніміть Солдата, зніміть 34-ку, розберіть весь меморіал Перемозі, зніміть дошку партизанів напроти бібліотеки Крупської, зніміть Кожедуба (він теж воював за тоталітарний режим), зніміть Леніна (на хіммістечку мародери зняли бронзового - так і стоїть вже пів року порожній постамент)... а що далі? Що ви поставите натомість? А чим їх замінити? Чим? Ви про це подумали? В України ж нічого немає. Нічим пишатися, нема за що воювати... За то, в нас є демократія, це ж важливіше...
ставити пам"ятники українським письменникам, гетьманам, героям історії, героям казок / що зараз активно розвивається/, - чудова альтерантива. а носити на собі пам"ятники катам українського народу,коли їх злочини визнані суспільством, українська земля не може. має звільнитись.

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

ставити пам"ятники українським письменникам, гетьманам, героям історії, героям казок / що зараз активно розвивається/, - чудова альтерантива..
Ну да, сами себе понапридумывали исорию и героев и сами в них поверили.
Толко одно упустили .Надо было бы конкурс устраивать на лучшую историю Украины ,что бы была правдоподобная.

Хотя и написала правильно,только вместо запятой после истории надобыло бы ставить тире. типа так:
ставити пам"ятники українським письменникам, гетьманам, героям історії- героям казок / що зараз активно розвивається/, - чудова альтерантива
Вот так правильно! :)

Maria

New Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Комунізм: за і проти.

телебачення треба іноді вмикати і на кіноклуб Сварог заглядати. допомагає розвіювати міфі, в які ви вірите
зачем мне страдать фигней когда я могу прийти и поговорить с китайцами у себя в группе. это не тебе не зомбовидение... хотя ты ответила на мой внутренний вопрос от куда в тебе столько глупости - ящик.

Zuzuka

прагну...

Maria, тих китайців, ваших одногрупників, тоді на світі не було. я ж не думаю, що на навчання приїздять 40річні кітайці.
а чому тикаєте? так грубо себе поводите? мабуть навчились у кітайців найкращого...

Зверху