Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов
то есть 0,36%
С математикой у вас как и везде полный абзац.:lol::lol::lol:
Это я к тому что делать выводы по бредовым опросам,в котором каждый может к тому же голосовать столько сколько не лень можно только в полном бреду.В коем вы находитесь уже довольно таки давно!
По данному опросу можно разве что сделать выводы о активности людей в зависимости от их взглядов на историю.
------------
Выборка в данном опросе не соответствует ни одному стандарту выборок соц опросов.Хотя к чему я это говорю.Вы опять найдете здесь для себя незнакомые слова и будете снова исходить желчью и злобой.
Насколько я понял речь идет популярности Сталина в РоссииПо-третє, ви себе позіціонуєте з технічною освітою? Дивно. Тоді б Ви знали, що показники є абсолютні, а є і відносні. Абсолютний показник дійсно маленький, але відносний - третій за результатом. Скажу більше, за Нєвского проголосували 524 575 чоловік, абсолютний показник - теж мало, але відносний показник - першість. Чи, за Вашою логікою, в сучасній Росії Нєвского поважають всього лише 524 575 чоловік? :lol::lol:
І нарешті, Ви не навели ніяких доказів того, що зараз 80% українців хотіли б бачити президентом Сталіна (як то стверджували раніше). Отже Ви погоджуєтесь, що ляпнули зайве, і цей Ваш ляп, таки з серії "фантазії п'яного прапорщика". І це вже непогано!
Так вот если говорить о популярности Сталина в России то относительный показатель проголосовавших за Сталина по России будет равен 519 071 : 142 000 000=0,0036Ось Вам уривки таки з досить офіційних російських сайтів, які свідчать про те, що в Росії Сталін користується досить таки великою шаною. Скажу одразу, єдиного остаточного варіанту я не знайшов, але цього ніхто і не вимагав від мене. Маєте бажання - відшукаєте і подивитесь, чи є Сталін серед кумирів Росії. Хоча, для чого Вам щось шукати, Ви ж там аж 12 років прожили... Отже:
то есть 0,36%
С математикой у вас как и везде полный абзац.:lol::lol::lol:
Это я к тому что делать выводы по бредовым опросам,в котором каждый может к тому же голосовать столько сколько не лень можно только в полном бреду.В коем вы находитесь уже довольно таки давно!
По данному опросу можно разве что сделать выводы о активности людей в зависимости от их взглядов на историю.
------------
Выборка в данном опросе не соответствует ни одному стандарту выборок соц опросов.Хотя к чему я это говорю.Вы опять найдете здесь для себя незнакомые слова и будете снова исходить желчью и злобой.
Останнє редагування: