Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Юлія Тимош
Ну блин... Прям бронебойно - пойди, закажи себе кредитку от Приватбанка и попробуй бабки снять - вуаля, все работает
У мене є кредитка Приватбанку. З 5000 зрізали ліміт до 500 грн. Це по-вашому кредит? А ви щось суттєве візьмуть, тисяч так на 15... Я вже про квартири і машини мовчу.
Чем больше банков - тем выше вероятность того, что Вам будет из чего выбирать.
Дрібним банкам мало що загрожує. Вони не мають такої кількості проблемних кредитів як деякі і живуть восновному за рахунок комісій.
Поэтому маленьким банкам прийдется крутиться и делать ставки на кредиты меньшими. Не так ли
Кредитна ставка навіть у хороші часи була приблизно однаковою в усіх банках (мається на увазі сумарна, з урахуванням комісій і т.п.). І нічого не падало за межі можливого.
Хм... И что же Вы можете сделать вместе со своим фондом, если банк лопнет?
Те, для чого він призначений - виплачувати кошти вкладникам.
Напомнить историю с одним всем известным банком конца прошлого века?
То інша історія, не плутайте "тьоплоє с мягкім"!
КАКОЙ МОРАТОРИЙ ДЕЙСТВУЕТ ДЛЯ ВСЕХ БАНКОВ ??? Можна поподробнее .
Мараторій на дострокове розірвання депозитних договорів.
А в чём основний прибуток ?
Комісії і валютні операції. Для різних банків різне.
Может вы имели мораторий НБУ на ДОСРОЧНУЮ выдачу депозитов ?
Саме так. Так я і написав. Перечитайте будь-ласка.
Так вот дорогой , не путайте мораторий на ДОСРОЧНУЮ выдачу депозитов и мораторий на ВЫДАЧУ просто депозитов срок которых закончился !
Я нічого не плутаю. Я все чітко написав.
Я слышал о моратории на досрочную выдачу депозитов , правда хотелось-бы узнать как он стыковуется со статтей 1060 ЦК (цивильного кодекса) - в которой говорится что на первое требование вкладника Банк обязан выдать депозит или его часть
Справа в тому, що:
1) постанова НБУ що забороняє дострокову видачу депозитів офіційно не зареєстрована в мінюсті і тому не є дійсною, але банки на неї постійно посалаються.
2) можна подати в суд на банк, але банк посилається на постанову НБУ, якій він зобов'язаний підкорятися, і справа закривається, мовляв: подавайте на НБУ.
3) подати в суд на НБУ можна лише через київський окружний Адмінсуд (може щось в назві переплутав), але сєй суд незадовгно до виходу постанови Ющ благополучно розпустив (щось там він відмінив з його указів чи щось таке), тому подати на НБУ, навіть на відверто неправомочну постанову просто неможливо.