Оффтопики.

-=alchemist=-

Забанен
На рахунок недоречності моїх постів:
Отакі чомусь доречні:

(верхня частина) (далі вже перечитувати суцільну лайку заправлену офтопіками не має бажання.
В чому різниця?
більш жорстоко ставитись до русофобських коментарів! бо вони породжують українофобські зі сторони росіян, що проживають в Україні
А українофобські породжують русофобські (рекурсія тобто). От тільки вас з Зузукою в цьому найбільше з "українофілів" (подумайте, чому у лапках) помітно. З протилежного боку тільки ХНІВ та Траст (який доречі, допомагає усім бажаючим освоїти основи 3Д моделювання ) Невже ви цими постійними лайками сподіваєтесь щось отримати позитивне? Зузука, так взагалі - що не пост, то на грані фолу (я б сказав, заслуговує бану, але я не модератор, і слава Богу).
 
Останнє редагування:

МАХ

Active Member
Якщо я підтримую націоналістичні думки, навіть не так… я лише деякі підтримаю… (в опоросі в темі Націоналізм).. я просто люблю Україну, пишаюсь тим що я Українець… це що привід називати мене русофобом??? Я поважаю росіян, але якщо вони не лізуть у наші внутрішні проблеми… дійсно іноді можу вспилити, сказати зайвого (наприклад, я не розумію російської пишіть рідною. Державною мовою))).. але ж це реакція на деякі коментарі…Хідінга і вами названих осіб.. і не більше…

А взагалі ваша неадекватність на литці.. ви мене навіть не знаєте, але одразу ж разом з Зузукою приписуєте до ярих «українофілів», русофобів… дивно… знайдіть на форумі хоча б один явно виражений русофобський мій коментар!!!
 

МАХ

Active Member
Стосовно моделювання, це аж ніяк не стосується політики.. я теж багато чим займаюся… а сюди заходжу щоб відстояти свою думку і національно-українські ідеї… Стосовно сварок, якби ви одразу не ставили на мені клеймо українофіла, і уважно читали мої коментарі, то помітили б що я неодноразово закликав форумчан припинити сварку, припинити пусті обговорення і почати напрацьовувати спільну думку, знаходити консенсус в спірних питаннях… і цитував Шевченка…
Подивиться на рай тихий,
На свою країну,
Полюбіте щирим серцем
Велику руїну,
Розкуйтеся, братайтеся!

А взагалі почитайте…. ...лише вдумуйтесь в кожне речення… і зіставляйте з сучасним… можливо знайдете рядки які відповідають сьогодення, і чомусь повчають….
 

-=alchemist=-

Забанен
По-перше, тут у правилах написано, що адекватність-неадекватність... сказав =бан
По-друге, культурна та вихована людина не буде відповідати грубістю на грубість (тут я вважаю є виключення - коли тебе оббрехують, і хизуються з цього. Тут я вже мовчати не буду ні при яких обставинах, та ще й перед такими взірцями). А ви тільки виправдовуєтесь(хоча тут частково вина на модераторах, що дозволяють розвиватися сваркам, і наказують м"якокажучі однобоко). І це, доречі, від мене не залежить.
Навіщо мені шукати, коли їх після недавніх подій зачистили модератори (перевіряючи гілку форуму) чи ти сам, я знаю що таке було і не раз, і не тільки в цій темі, і що ти отримував за це попередження?

І ще раз нагадую... забудь про слово "адекватний", У-86 тут всім давали при вступу до учбових закладів (а тут я думаю здебільшого з ВУЗів). Як мінімум це невиховано, особливо коли "лікар-експерт" пише ось такі справжні "українські перли" -
неадекватність на литці
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Визнання Голодомору, та вшанування його жертв. Коли людина шанує голодомор, то або вона його породила, або у неї в голові не вистачає клепки.
не вшануваня голодомору, а вшанування жертв голодомору.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Rubux, чим далі від кордону, політики, Москви, та телебачення - ти більше росіяни люблять українців і навпаки. Ну і одне вам скажу - те що "написала" Zuzuka, таке справжній націоналіст не скаже ніколи. То ж ставтесь філософськи до таких.
це не я придумала. так каже Ірина Фаріон. не перекручуйте фрази, майстре.
 

-=alchemist=-

Забанен
Шановна, коли ви цитуєте когось, це означає, що ви з цим повністю згодна. Я нічого не перекручую, на відміну від вас.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

це не я придумала. так каже Ірина Фаріон. не перекручуйте фрази, майстре.
А Ірина Фаріон представляє ВО "Свобода". І ви хочете щоб після таких заяв Україна об'єдналася навколо виших ідей? та отакі заяви роз'єднують її більше ніж всі вітренки і симоненки разом узяті!
 
Зверху