Оффтопики.

-=alchemist=-

Забанен
Можна апеляцію (я сподіваюсь що в цій темі воно не буде з вашої ласки офтопіком)?
чому
Визнання Голодомору, та вшанування його жертв. Коли людина шанує голодомор, то або вона його породила, або у неї в голові не вистачає клепки.
визнали офтопіком? І взагалі, які критерії визначення "офтопіків" (маю сміливість подумати - положення зірок на небі)? Чи ви так само уважно прочитали цей пост як і МАХ?
 

МАХ

Active Member
Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Так так... Я вже росіянин, як приємно :), як казала Zuzuka

Це ж треба, що ще я від вас почую, може я Сам Путін :)?
І де це я сказав що мене "харить" Голодомор(С) Мах ? І який мій кандидат ???
Хоча зізнаюся... Дещо таки мене "харить" - Ви та Zuzuka, які своїми діагнозами наліво і на право, дають привід вважати за націоналістів ось людей. А тему про Голодомор(ри) взагалі зафлудили своїми постами "я кращий претендент на "пост" шанувальника Голодомору" (як і всі сусідні теми)
Цікаво и за кого ви себе виставляєте??? Я що не маю висловити ВЛАСНУ!! точку зору в даній темі? не маю права коментувати відеоматеріали які стосуються цієї теми? просто харить ваш стьоб.. а спамите саме ви.. своїми тупими, не адекватними, недоречними і взагалі не по темі коментарями... ідіотизм просто... же більше дивує ваша нахабність! Харить?? Ніхто вас не змушує читати! Все з вами зрозуміло… своєї виваженої позиції не маєте, так починаєте хаять інших… типова характерність деякого типу людей… які серед оточуючих починають принижувати іншого, задля підвищення до себе поваги…
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Можна апеляцію (я сподіваюсь що в цій темі воно не буде з вашої ласки офтопіком)?
чому
Визнання Голодомору, та вшанування його жертв. Коли людина шанує голодомор, то або вона його породила, або у неї в голові не вистачає клепки.
визнали офтопіком? І взагалі, які критерії визначення "офтопіків" (маю сміливість подумати - положення зірок на небі)? Чи ви так само уважно прочитали цей пост як і МАХ?
Сирожа, ну хіба тема про Голодомор створена, щоб комусь роз'яснювати різницю між значенням слів "вшановувати" і "шанувати"? Дійсно, якщо користуватись простеньким перекладом з української на російську, то вийти може те ж саме. Але то вже проблеми того, хто таким чином читає. І ніяк ці проблеми не торкаються теми Голодомору.
 
Останнє редагування:

-=alchemist=-

Забанен
Якщо до мене, то я хотів пояснити різницю між вшановувати Голодомор (по-вашому "вжановувати", я так розумію) та вшановувати жертв Голодомору, так як шанувати Голодомор... можна пам'ятати , але пам'ятати не означає шанувати. Хоча я зрозумів що ви в цьому не далеко від МАХа пішли. А тема саме для того й створена, щоб роз"роз'яснювати. Взагалі, на те і форум :), якщо ви не знали. Чому я саме про це написав? Та тому що тут махають віртуальними кулаками ті, хто навіть не може правильно українською написати (при цьому палко обзиваючи усіх російськомовних, душевнохворими).
 

МАХ

Active Member
Якщо до мене, то я хотів пояснити різницю між вшановувати Голодомор (по-вашому "вжановувати", я так розумію) та вшановувати жертв Голодомору, так як шанувати Голодомор... можна пам'ятати , але пам'ятати не означає шанувати. Хоча я я зрозумів що ви в цьому не далеко від МАХа пішли. А тема саме для того й створена, щоб роз"роз'яснювати. Взагалі, на те і форум :), якщо ви не знали. Чому я саме про це написав? Та тому що тут махають віртуальними кулаками ті, хто навіть не може правильно українською написати (при цьому палко обзиваючи усіх російськомовних, душевнохворими).
ти мене вже...............!! покажи де в мене написано ВШАНОВУВАТИ ГОЛОДОМОР!!!!
 

-=alchemist=-

Забанен
Читай вгорі. Не втому пості а вище. Та і взагалі, пост не тобі АДРЕСУВАВСЯ. Але біда в тому - що ти навіть читати не вмієш (я твою ж цитату приводив у тому пості, де ти писав вшановувати ЖЕРТВ), а лаєшся заради лайки. Якби ти дійсно розумів що вшановують не Голодомор, а жертв, то підтримав мій пост, а так виходить одне - або ти лаєшся заради самої лайки (тобто троль) або просто не вмієш читати, і бездумно копіпастиш. І ще одне скажу, те що тут на форумі почали рекламувати сайт "Русской общины" (з м"якокажучі "однобоким" змістом) і люди почали його підписувати до своїх підписів - то заслуга таких як ти "патріотів", спитай у того ж Fеuera.
 
Останнє редагування:

МАХ

Active Member
підписувати до своїх підписів
Хай підписують що хочуть і де хочуть... якщо ума немає... Я не рекламую а просто даю лінк де беру матеріали.. бо на тому сайті мої коментарі видаляють))).. тому я не в змозі там висловлювати свою думку... більше того я його вважаю шовіністичним...
І лише дивлячись на ту общину згадую одну фразу "дякую боже що я не москаль"))) але я її не ставлю до підпису... бо не звертаю увагу на неадекватних русофілів...
Більше того я не розумію і русофобів!!! саме в темі пропозиції, я проголосував за варіант, більш жорстоко ставитись до русофобських коментарів! бо вони породжують українофобські зі сторони росіян, що проживають в Україні...
 
Зверху