ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: ВО "Свобода"

ще раз повторюю. ВО Свобода не була у владі і у мене є надія, що вони кардинально нова сила. це нормально , коли інших немає чи вони себе скомпроментували. ВО Свобода і бориться проти влади і отримує нових кадрів. це цивілізований процес розвитку партії.

у 2004 році всі сили, які були проти кучмістів вийшли і стояли не за Ющенка, а за кардинальні зміни, проти фальсифікації, захистити свій вибір. особисто я стояла не за Ющенка, а швидше проти Януковича. і, якщо треба буде, ще не 1 раз це зроблю. і я цілком згодна із Олегом, що треба було це робити.
А вы уверены что если бы был Янык было бы хуже чем при Ющенко?

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Ця політична сила підтримувала і закликала своїх прихильників підтримувати тих, хто зараз стоїть при владі.

саме так Свобода і зробила. і це на той момент було правильно. чітко популяризувались сили українські і проросійськи. цього вимагав час і люди.

Ви вважаєте "Патріот України" неонацистською організацією?

це не їх такими вважають, а вони такі і є. вони вітаються, як гітлерівці.

І що вона робить для цього? Щороку збирається десь на околицях Києва і співає сумних пісень, у той час коли ПСПУ, КПУ і т.п. стоять на майдані? Ну-ну...

ВО Свобода вже отримує владу у західних містах та селищах. Свобода популяризує мову серед молоді, розповсюджує відповідні плакати. підтримує національну ідею, захищає українців, розробила нову конституцію, бориться проти Черновецького, зведення пам"ятників Катерині другій, а зводить пам"ятники національним героям, розповсюджує правдиві факти про УПА тощо. все зазначається отут . це очевидно, якщо оченята відкривать, а не тільки на геть усих дивитись із телевізора.

Вам вже відповіли:
вам теж.

Zuzuka

прагну...

А вы уверены что если бы был Янык было бы хуже чем при Ющенко?
як на мене, то моя родина набагато краще живе, ніж при тодішній владі. вибачте, але я, як людина, яка має вищу освіту, не хочу президента, який був судимий, неграмотний, не знає рідної державної мови, тицяє факи і ображає простих людей. не знаю який він "проффесіанал", але його вищезазначена поведінка мене відштовхує. і я точно не хочу, щоб це був "фейс" моєї держави, представляв українців на світовому рівні.

я хочу, щоб лідер нації знав мову, вмів гідно відповісти, був незаплямований, мав справжню освіту, знав історію, вмів себе вести і добре працювати на державу і народ. прикладом тому є Олег Тягнибок. є і інші. але це точно не Яник.

Stein

Well-Known Member

я хочу, щоб лідер нації знав мову, вмів гідно відповісти, був незаплямований, мав справжню освіту, знав історію, вмів себе вести і добре працювати на державу і народ. прикладом тому є Олег Тягнибок. є і інші. але це точно не Яник.
А де ж "професіоналізм"? Чи ви вважаєте що освіти хірурга досить щоб керувати країною?

Stein

Well-Known Member

саме так Свобода і зробила. і це на той момент було правильно. чітко популяризувались сили українські і проросійськи. цього вимагав час і люди.
Значить Свобода має відповідати за дії того, за кого ратувала голосувати...
це не їх такими вважають, а вони такі і є. вони вітаються, як гітлерівці.
Це брехня. Патріот як і Свобода - нащадки СНПУ. Тільки різниця в тому, що Патріот окрім демагогії і порожніх балачок займається ділом. А Свобода займається лише популізмом з метою потрапляння до ВРУ.
ВО Свобода вже отримує владу у західних містах та селищах.
А кажете що до влади неналежить... То де правда?

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

як на мене, то моя родина набагато краще живе, ніж при тодішній владі. вибачте, але я, як людина, яка має вищу освіту, не хочу президента, який був судимий, неграмотний, не знає рідної державної мови, тицяє факи і ображає простих людей. не знаю який він "проффесіанал", але його вищезазначена поведінка мене відштовхує. і я точно не хочу, щоб це був "фейс" моєї держави, представляв українців на світовому рівні.

Янык как по мне хозяйственный и его боятся.......А Ющенко простите мягкотелый......ему не страной управлять а в театре играть.
А то что Янык отсидел так и что у нас пол страны отсидело…..зато он жизнь знает к тому же это было по малолетке.
А с чего вы решили что Тягныбок справится? Как по мне он тоже такой же мягкотелый как Ющенко.
При правительстве нужен сильный человек хозяйственный , а не слабохарактерный умник который только красиво говорить умеет.

Zuzuka

прагну...

Значить Свобода має відповідати за дії того, за кого ратувала голосувати...
а вона і несе відповідальність. і не відхрещується. і якщо буде потреба, то захистить українськго президента у тому, що він є патріот, шанує голодомор, мову, інша річ, що він м"який. у цьому Свобода його не підтримує, висуває свої пропозиці та себе на вибори. і ви не відрізняєте владу від тих, хто в ній не є. а якщо людина голосувала за Ющенка, то може її до кримінальної відповідальності відразу? маячня.

Це брехня. Патріот як і Свобода - нащадки СНПУ. Тільки різниця в тому, що Патріот окрім демагогії і порожніх балачок займається ділом. А Свобода займається лише популізмом з метою потрапляння до ВРУ.
так брехня! брехня те, що ви кажете. в організацію патріот входять неонацисти. а нацизм і націоналізм різні речі. раджу розібратись у поняттях.
ви знаєте що таке популізм? це давати почути людям те, що вони хочуть почути. а чи хоче частина українського народу чути про українську мову, евреїв, єдину церкву, перейменування вулиць, міст тощо? я у цьому сумніваюсь. це не є популярним, але ВО Свобода саме за це виступає, бо це є ідеологічними позиціями.

А кажете що до влади неналежить... То де правда?
я знаю, що кажу. ви не плутайте владу державну центральну, яка отримана у 2006-7 роках із владою, яку ВО Свобода лишень у березні отримала у Тернополі. різницю в часі легко побачити.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Янык как по мне хозяйственный и его боятся.......А Ющенко простите мягкотелый......ему не страной управлять а в театре играть.
А то что Янык отсидел так и что у нас пол страны отсидело…..зато он жизнь знает к тому же это было по малолетке.
А с чего вы решили что Тягныбок справится? Как по мне он тоже такой же мягкотелый как Ющенко.
При правительстве нужен сильный человек хозяйственный , а не слабохарактерный умник который только красиво говорить умеет.
темИ про Яника і Ющенка існують окремо.

Тягнибок може, бо він з 1980 років не зламався жодного разу. а зараз він лише набирає обертів.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Янык как по мне хозяйственный и его боятся.......
Розуміння у вас якись босяцькі...бояться,значить поважають...головне щоб в "морду" міг дати.

А Ющенко простите мягкотелый......ему не страной управлять а в театре играть.
А ви коли небудь пробували грати в театрі? Чи можливо ви управлінець,і маєте можливість порівнювати?
Малолітство,це коли до 18 років.Довго ж у вас Яник дорослішав.
Як би Тягнибок був м'якотілим,то вже давно б погодився на якусь фінансову пропозицію від можновладців-мільярдерів,і безбідно мешкав би десь на Канарах.А він бореться.Не за гроши.За ідею.Але ви цього незрозумієте,бо для вас це дивне,чудакувате.
Вже писав.Головне щоб в "морду" міг дати.

Зверху