ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Та нет я думаю вы ошибаетесь.....а считаю что людей думающих стало сейчас гораздо больше и по этому, такое прикрытие как национализм в предвыборной компании не пройдёт.
Не уверен что ВО Свобода будет при власти…….а если это случится то меня сильно разочарует это.
а мене розчарує, якщо у владі залишиться ті самі, країна потребує нових сил, і ВО Свобода 1 із них.

Zuzuka

прагну...

Из чего вытекает? А вы думаете что если это так то об этом прямо напишут в газетах?
Когда хотят что-то скрыть придумывают новую историю.
А что бы мозг нормально работал нужно не газеты читать и смотреть передачи, а книжки читать и размышлять , вот тогда не будем впитывать как губки что нам говорят а будем отсеевать информацию.
зараз іде актиівна спроба спаплюжити Свободу, зв"язати її із олігархами, ПР, кремлем тощо і я не дивуюсь, що, читаючи це все, люди ведуться.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ВО "Свобода"

Удивительно что кто нибудь еще думает что очередная партия будет лучше чем предыдущие.Просто рвутся к кормушке .Конечно если кто то зарабатывает на этом пиаре то другое дело.(Зузука на кого работаем сейчас? :) )
"Надежда умирает последней..."
Просто вірити в Свободу легше ніж боротися проти влади, от люди і ведуться...

а вони кредит у ВО Свобода брали? ні. і до чого тут кредит. не перестрибуйте із теми на тему.
Свободівські прапори майоріли на майдані поряд із БЮТівськими. Тож вони несуть таку саму відповідальність за все, що відбувається як і НУНС, БЮТ і т.п.

Stein

Well-Known Member

зараз іде актиівна спроба спаплюжити Свободу, зв"язати її із олігархами, ПР, кремлем тощо і я не дивуюсь, що, читаючи це все, люди ведуться.
Свобода вже давно спаплюжила себе сама. Коли на Марші УПА мусора пов'язали 200 Патріотівців Свобода першою відмежувалася від них, мовляв то "провокатори", "а ми такі хороші, ми тільки пісеньки співаємо".
Чи ви вже не пам'ятаєту ту славнозвісну "заяву" ліберальних псевдо-націоналістів на чолі зі Свободою та КУНом?
Отак от і бореться ваша Свобода за визнання УПА...

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

А может наоборот хотят открыть правду?

mangust

патріот

Свободівські прапори майоріли на майдані поряд із БЮТівськими. Тож вони несуть таку саму відповідальність за все, що відбувається як і НУНС, БЮТ і т.п.
Як політична сила,яка не представлена в жодній гілці влади,повинна нести відповідальність за дії влади? Ви самі хочь вірите в те,що написали? Чи це чергова спроба звинуватити когось,вибілюючи прорахунки влади?

Свобода вже давно спаплюжила себе сама. Коли на Марші УПА мусора пов'язали 200 Патріотівців Свобода першою відмежувалася від них, мовляв то "провокатори", "а ми такі хороші, ми тільки пісеньки співаємо".
Чи ви вже не пам'ятаєту ту славнозвісну "заяву" ліберальних псевдо-націоналістів на чолі зі Свободою та КУНом?
Отак от і бореться ваша Свобода за визнання УПА...
Ви вже неонацистів до патріотів припиуєте? Не для того,щоб потім звинуватити "Свободу" у зв'язках з нацистами?
Стосовно УПА,то "Свобода" послідовна в цьому питанні,і виступає за визнання УПА воюючою стороною і надання ветеранам УПА статусу учасників бойових дій за незалежність України.
З.І. Ваші дописи схожі на провакації,спрямовані на оббрехування "Свободи",як реальної політичної сили,що набирає більшої прихільності.

Zuzuka

прагну...

"Надежда умирает последней..."
Просто вірити в Свободу легше ніж боротися проти влади, от люди і ведуться...

ще раз повторюю. ВО Свобода не була у владі і у мене є надія, що вони кардинально нова сила. це нормально , коли інших немає чи вони себе скомпроментували. ВО Свобода і бориться проти влади і отримує нових кадрів. це цивілізований процес розвитку партії.

у 2004 році всі сили, які були проти кучмістів вийшли і стояли не за Ющенка, а за кардинальні зміни, проти фальсифікації, захистити свій вибір. особисто я стояла не за Ющенка, а швидше проти Януковича. і, якщо треба буде, ще не 1 раз це зроблю. і я цілком згодна із Олегом, що треба було це робити.

mangust

патріот

26 березня на засіданні Тернопільської обласної ради таємним голосуванням головою Тернопільської обласної ради обрано депутата Тернопільської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання "Свободу" Олексія Кайду, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі ВО "Свобода".

Stein

Well-Known Member

Як політична сила,яка не представлена в жодній гілці влади,повинна нести відповідальність за дії влади? Ви самі хочь вірите в те,що написали? Чи це чергова спроба звинуватити когось,вибілюючи прорахунки влади?
Ця політична сила підтримувала і закликала своїх прихильників підтримувати тих, хто зараз стоїть при владі.
Ви вже неонацистів до патріотів припиуєте?
Ви вважаєте "Патріот України" неонацистською організацією?
Стосовно УПА,то "Свобода" послідовна в цьому питанні,і виступає за визнання УПА воюючою стороною і надання ветеранам УПА статусу учасників бойових дій за незалежність України.
І що вона робить для цього? Щороку збирається десь на околицях Києва і співає сумних пісень, у той час коли ПСПУ, КПУ і т.п. стоять на майдані? Ну-ну...
З.І. Ваші дописи схожі на провакації,спрямовані на оббрехування "Свободи",як реальної політичної сили,що набирає більшої прихільності.
Вам вже відповіли:
А может наоборот хотят открыть правду?

Зверху