ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Sim$Dim

бесконечная жесть
Zuzuka, ви симпатик "Свободи", цього достатньо для того, аби вважати вас у якомусь сенсі і тягнибоківкою. Тому, аби висловлюватись щодо цього, нам не треба "прав".
Крім того, особисто я не зациклююся на вашій персоні, набагато цікавіше розглядати ВО "Свобода" як явище.

Modd

Очень Важная персона
яке ви маєте право причисляти мене до партії ВО Свобода? я вже писала, що не є її членом і прихильником офіційно. тимбільше до влади причисляти і диктатуру приписувати. думки я помічаю. але ніхто не зобов"язує нікого брати чиїсь погляди як власну позицію.

добре, що визнаєте, що ВО Свобода буде у владі, а значить людей, що обирають ВО Свобода достатньо багато. і з такою кількістю людей варто рахуватись.
Вот меня и пугает что партия с такими взглядами прейдет к власти.......а еще больше пугает что как вы говорите таких много последователей этой идеи....... я вот не какой разницы между взглядами ВО Свобода и Коммунистами не вижу……….

Марсия

New Member
ваші проблеми. диплом показувати я не збираюсь. якщо я почну показувати помилки усіх, то жарко буде всім. слідкуйте за собою.
Здесь никто не кричит,что он филолог как вы,поэтому нам простительно(простым смертным:razz:)
дивлюсь виключно як дипломований спеціаліст з управління навчальним закладомт та філолог і бачу непогану соціологічну і проектну перспективу
Видно это особенность нынешнего украинского образования,где не учат,что начало предложения нужно писать с большой буквы.Сейчас за деньги можно купить любой диплом,и филолога и врача.:furious:

Zuzuka

прагну...
і до чого тут ВО Свобода? оффтоп

якщо у вас особисті претензії до мого диплома, то пишіть це не у темі. а ЛС. а ще краще заяву у прокуратуру про злочин із скрінами із форуму. гггг

Modd

Очень Важная персона

Деткам в коротких штанишках замутиться нечем.
Взяли бы лопаты да яму выкопали, а потом закопали.
Пользы никакой, но лжи, грязи, и беспредела было бы намного меньше.
Эта партия "Век Свободы не видать" скоро людей бить будут за то что они на русском разговаривают......после таких действий у меня еще большее отвращение от Украинского языка появляется......брррр.

Марсия

New Member
Эта партия "Век Свободы не видать" скоро людей бить будут за то что они на русском разговаривают......после таких действий у меня еще большее отвращение от Украинского языка появляется......брррр.
И не только у вас ,а у многих,кто читает этот бред.

Zuzuka

прагну...
якщо це ,на вашу думку, бред - то хто вас змушує цю тему читати і тут писати.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

якщо це ,на вашу думку, бред - то хто вас змушує цю тему читати і тут писати.
Марсия, не можу не погодитись. Якщо Вам так кортить щось писати, то пишить хочаб за темою. Не подобається - критикуйте. А то щоразу то на особистості переходите, то про радянськи часи згадуєте. По суті давайте.

CHGrey

Rzzevskiy
Тема ВО Свободи не тут. а от в тій темі наведіть приклади популізму від партії, якщо знайдете. прошу не голословити ...
Даже если они выполнят свои обещания то экономика не заработает,рабочие места не появятся,украинцы не перестанут уезжать из Украины что бы прокормить себя и своих детей,Международный авторитет Украины только ухудшится,Коррупция возведется в ранг внутренней политики государства.Уровень жизни будет как в Северной Корее.И это все получат люди которые надеялись на что? Это что не популизм?

Zuzuka

прагну...
то викладена власна думка CHGrey.

так де популізм викладений конкретно ВО Свободою?

Популі́зм — (лат. populus — народ) — політична позиція або стиль риторики, який апелює до широких народних мас. За сенсом найближчий аналог українською — народник.

В Україні термін популізм найчастіше вживається, на означення політики загравання влади з народом для забезпечення популярності, що характеризується демагогічними гаслами, необґрунтованими обіцянками.

Зверху