Відповідь: Re: ВО "Свобода"
Наверное не коммунисты -а патриоты подняли полностью разрушенную войной экономику СССР?.
Настроили фабрик,заводов,школ,больниц,квартир -которыми кстати эти же патриоты сейчас и пользуются,делая вид ,что это не так ,и их построила Незалежна Украина.
А что простые рабочие - это не люди?
Вам вообще не стыдно такое писать? Вы же живете за счет их труда.
Марсия, я в цій темі це вже писав, але оскільки Ви всеодно її не читали, доведеться повторити. МАХ це почав писати, але я хочу доповнити.
Після отреченія Миколи ІІ і приходу до влади Тимчасового правительства у Петрограді, в Україні було створено власне правительство. І хоча воно було не зовсім в себе впевненим, на кшталт керівництва УРСР, але наступним кроком всеодно було б проголошення незалежності України. Жовтневий путч купки більшовиків на чолі з Ульяновим лише прикорив події. І тут тоді можна б було казати "А щоб було якби Російська імперія не розпалась". Але, як це москофілам не приємно, я не за те.
Далі, якщо не особливо вдаватись у подробиці подій, бо для цього є відповідна тема, і там все також вже давно обговорено, комуністи скинули владу вже на той час Незалежної України і влаштували Червоний Терор, який тривав до війни і після її закінчення. І тут можна казати "А щоб було, якби не було Червоного Терору". І раз Ви кажите, що заводи-параходи будувались виключно комуністами, то, запевняю Вас, отримавши і відстоявши незалежність Україна набудувала б їх набагато більше. Але історично склалося, як склалося. І будувались вони все ж таки за радянськи часи. Але будували їх не комуністи, а люді. І переважно за ідею, яку їм нав'язали, або примусово, ті кому цю ідею не нав'язали і хто осмілився сперечатись. Ось уявить, ті кого Ви так зверхньо звете "свідомими", чи "націоналістами" за ідею щось створюють. А Ви, як "неідейна" створююте те ж саме, але під наглядом хлопців з палицями. А через років 30 якийсь Ваш нащадок каже, що це створено керівниками незалежної України. Якщо Ви все зрозуміли і уявили, спробуйте відповісти, вони будуть праві, чи ні? Якщо так, то може дійсно варто для "неідейних" робити те що робили комуністи, щоб їх нащадкам хоть чимось було пишатись?
Чи може все ж таки, заслуга того що ми маємо саме тих людей, які це робили, а не влади?