ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Modd

Очень Важная персона
об"єднувати треба на підгрунті. ВО Свобода вважає підгунтям національні цінності. в демократичній країні є інши сили. ніхто не забороняє брати за основу їх стратегію, але партія вважає саме так.

А при чем тут силы они как раз тут не к чему.....тут как раз уже без них нужно ато выйдет как с Оранж Революшен...... Революцию нужно начинать со своей головы.....и национальные ценности тут тоже не к чему сейчас не время о них думать........как по мне есть общепринятые человеческие законы нормального общества к ним и нужно идти......понимаете если люди действительно сделают революцию в своей голове и начнут думать и нормально действовать то не один избранный народный служащий не сможет дурачить вменяемых и думающих граждан потому что их большинство.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

Я как посмотрю вы просто его фанатка.Еще фан клуб не открыли?
Доки читав, тут Вам вже бачу відповіли.
Але ж дійсно, не треба зловживати коментами. У данному випадку це оффтоп, бо людина не особисте відношення до Тягнибока тут писала, а офіційну інформацію, до того ж на прохання інших користувачив.

Zuzuka

прагну...
без ціностей? ггг
а мене особисто нічого не об"єднує із іншими людьми, окрім цінностей духовних \сім"я, мистецтво, мова, література, мова тощо\ чи матеріальних \робота, навчання, їжа тощо\. але ці цінності специфічні трохи у кожної національності. тому В Свобода пропонує об"єднатися саме за українським типом вищезазначенних цінностей.

Марсия, не очікуйте, що я відповім на ваше пустослів"я інакше ніж так, як ви почитали після вашого ніку і до слова "інакше".

Марсия

New Member
Марсия, не очікуйте, що я відповім на ваше пустослів"я інакше ніж так, як ви почитали після вашого ніку і до слова "інакше".

Если это обращение ко мне,то стройте правильно предложение,иначе ничего не понятно,и если вы действительно "дипломований специалист".А то у меня по этому поводу возникают сомнения,глядя ,какие грубые ошибки вы допускаете.

Modd

Очень Важная персона
без ціностей? ггг
а мене особисто нічого не об"єднує із іншими людьми, окрім цінностей духовних \сім"я, мистецтво, мова, література, мова тощо\ чи матеріальних \робота, навчання, їжа тощо\. але ці цінності специфічні трохи у кожної національності. тому В Свобода пропонує об"єднатися саме за українським типом вищезазначенних цінностей.

Вот и плохо что вас нечего не объединяет с другими людьми......нас должно объединять то что мы люди и живем в одной стране которая называется Украина и хотим тут жить хорошо и безопасно.......и мне кажется тут не важно кому что нравится или кто что предпочитает...это дело каждого..одному нравится Русская культура и обычаи другим Америка и их обычаи....это не важно....важно что бы мы жили в нормальном обществе которым можно гордится.....
А эти споры которые мы заводим равносильно....того кто какую музыку слушает......и спорить чья музыка лучше.....или чья команда по футболу лучше.
Мне лично партии не нужны вообще.......нужно только полноценное вменяемое руководство страны которое исполняет интересы общества......

Zuzuka

прагну...
Если это обращение ко мне,то стройте правильно предложение, иначе ничего не понятно. если вы действительно "дипломований спеціаліст", то у меня по этому поводу возникают сомнения, глядя, какие грубые ошибки, вы допускаете.
ваші проблеми. диплом показувати я не збираюсь. якщо я почну показувати помилки усіх, то жарко буде всім. слідкуйте за собою.

Modd,
я зрозуміло висловилась. ви переекручуєте. я знову - ви знову. ігнор.

Modd

Очень Важная персона
ваші проблеми. диплом показувати я не збираюсь. якщо я почну показувати помилки усіх, то жарко буде всім. слідкуйте за собою.

Modd,
я зрозуміло висловилась. ви переекручуєте. я знову - ви знову. ігнор.
Что я перекручиваю? Я пытаюсь объяснить свою точку зрения то что я считаю действительно нужно для нашей страны......вы что кроме своих идеалов нечего не замечаете и не видите?
А то так получается что вы видете только свою правду и считаете её одной истинно правильной и не хотите слушать правду других........

Sim$Dim

бесконечная жесть
Звикайте, Modd. Зараз тягнибоківці не помічають лише радикально протилежних поглядів, завтра (коли матимуть владу) ігноруватимуть своїх вчорашніх друзів по "правому" ділу, а ще через день будуть жорстоко присікати будь-яке інакомислення.

Останнє редагування:

Zuzuka

прагну...
яке ви маєте право причисляти мене до партії ВО Свобода? я вже писала, що не є її членом і прихильником офіційно. тимбільше до влади причисляти і диктатуру приписувати. думки я помічаю. але ніхто не зобов"язує нікого брати чиїсь погляди як власну позицію.

добре, що визнаєте, що ВО Свобода буде у владі, а значить людей, що обирають ВО Свобода достатньо багато. і з такою кількістю людей варто рахуватись.

Зверху