ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор
а в підписі у мене немає нічого, що суперечить правилам форуму!
мій підпис зачипає. я знаю. дякую, що іще раз звернули на це увагу!
ага попробовал бы я подобное написать так сразу же кучу предупреждений сгреб

mi][a

Человеку нужен человек
хто вам сказав, що я член Свободи? чому мене тут приписуєте до цієї сили?
почитайте тему уважно. я вже писала, що не є і не була членом жрдної партії. покищо. мені близька ідеологія ВО Свобода і я їх захищатиму!

а в підписі у мене немає нічого, що суперечить правилам форуму!
мій підпис зачипає. я знаю. дякую, що іще раз звернули на це увагу!
чомусь зустрічається більше захисників "свободи" саме з нацистськими та расистськими поглядами... а тих, хто дійсно "поважає всіх інших" одиніці

Zuzuka

прагну...
я особисто знаю усіх членів ВО Свобода по усій Сумський області. назвіть конкретніше.

Zuzuka

прагну...
це не відносить до теми. сподіваюсь модератори переглянуть. Тигр, ви перед тим як відповіді писати читайте назву теми, вже давно зрозуміло, що повідомлення у темі ви взагалі не читаєте.

Vlad_S

Скептик
я особисто знаю усіх членів ВО Свобода по усій Сумський області...
Скажи среди них есть хоть 1 рабочий или реальный инженер (не жопосидень)...
це не відносить до теми...
Видимо нет :)

Zuzuka

прагну...
є, робітчани є, освітяни тощо. інший зміст того посту непов"язаний з темою ніяким чином

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

чомусь зустрічається більше захисників "свободи" саме з нацистськими та расистськими поглядами... а тих, хто дійсно "поважає всіх інших" одиніці
Людей з такими поглядами набагато більш серед їх противників, наприклад євразійці. Ну або, щоб далеко не ходити, "наш" "інжинер":
Крымских татар готовят на роль албанцев в Европе - нарко и работорговцы, игорный бизнес и силовое прикрытие коррупционеров.
Всё 1 к 1у - татарва имеют право безнаказанно избивать, грабить, насиловать и даже убивать русских, а вот попробуй тронь черножопого - сразу преступник, менты и прокуроры тут же завертятся. Бо с каждого самозахвата земли и рынков имеют свой кусок.
Пора в крыму русским силам усиливать своё влияние, казачков там и национал-патриотов пригнать надо с Дона и Кубани, активно финансово и информационно поддерживать это всё ;).

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

це не відносить до теми. сподіваюсь модератори переглянуть. Тигр, ви перед тим як відповіді писати читайте назву теми, вже давно зрозуміло, що повідомлення у темі ви взагалі не читаєте.
Згоден, але Ви відповіли на запитання і сподіваюсь подальшого розвитку ця тема тут не отримає.

Зверху