ага попробовал бы я подобное написать так сразу же кучу предупреждений сгреба в підписі у мене немає нічого, що суперечить правилам форуму!
мій підпис зачипає. я знаю. дякую, що іще раз звернули на це увагу!
ага попробовал бы я подобное написать так сразу же кучу предупреждений сгреба в підписі у мене немає нічого, що суперечить правилам форуму!
чомусь зустрічається більше захисників "свободи" саме з нацистськими та расистськими поглядами... а тих, хто дійсно "поважає всіх інших" одиніціхто вам сказав, що я член Свободи? чому мене тут приписуєте до цієї сили?
почитайте тему уважно. я вже писала, що не є і не була членом жрдної партії. покищо. мені близька ідеологія ВО Свобода і я їх захищатиму!
а в підписі у мене немає нічого, що суперечить правилам форуму!
я особисто знаю усіх членів ВО Свобода по усій Сумський області...
Скажи среди них есть хоть 1 рабочий или реальный инженер (не жопосидень)...
Видимо нетце не відносить до теми...
Людей з такими поглядами набагато більш серед їх противників, наприклад євразійці. Ну або, щоб далеко не ходити, "наш" "інжинер":чомусь зустрічається більше захисників "свободи" саме з нацистськими та расистськими поглядами... а тих, хто дійсно "поважає всіх інших" одиніці
Крымских татар готовят на роль албанцев в Европе - нарко и работорговцы, игорный бизнес и силовое прикрытие коррупционеров.
Всё 1 к 1у - татарва имеют право безнаказанно избивать, грабить, насиловать и даже убивать русских, а вот попробуй тронь черножопого - сразу преступник, менты и прокуроры тут же завертятся. Бо с каждого самозахвата земли и рынков имеют свой кусок.
Пора в крыму русским силам усиливать своё влияние, казачков там и национал-патриотов пригнать надо с Дона и Кубани, активно финансово и информационно поддерживать это всё .
Згоден, але Ви відповіли на запитання і сподіваюсь подальшого розвитку ця тема тут не отримає.це не відносить до теми. сподіваюсь модератори переглянуть. Тигр, ви перед тим як відповіді писати читайте назву теми, вже давно зрозуміло, що повідомлення у темі ви взагалі не читаєте.
А какие цели вашей ВО Свобода?до чого тут ВО Свобода? ОУН-УПА, Бендера - інша тема. ВО Свобода вважає і комуністів і гітлера злом. і невідомо, яке з них гірше.
цели ихней трёхпалой "свободы" - Украина для украинцев. Одним словом - укрофашисты.А какие цели вашей ВО Свобода?