)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))я й не сумнівалась, що у розповсюдженні СНІДу на планеті винна незалежність України
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))я й не сумнівалась, що у розповсюдженні СНІДу на планеті винна незалежність України
Я написала про колбасу,которую можно есть ,и сравнить по качеству с колбасой с союза,которая кстати стоила 7 руб. А та что по 20-30 грн. сейчас, так она была для собак и никто ее не ел.Раньше хлебом свиней кормили,а теперь его и люди не наедаются.Ну вот,что и требовалось доказать.Девушка не из пролетариата.Милочка а колбаска то и по 20 гр и по 30 есть.И очень даже съедобная Салтовского мясокомбината.И кушают её простые люди.А в советское время тоже была колбаска такая как вы сейчас кушаете и стоила она тогда 4.5 и при зарплате в 120 рублей рабочий человек немог себе её позволить.
мда.. у нас дефіцит хліба.. що-що а хліба в нас в достатку, і напевне найдешевший не лише в Європі а й в цілому світі..... ви чомусь СССР згадуєте лише виключно 60-80 роки...і забуваєте про 50 років розрухи... коли свиней годували хлібом а мільйони українців вмирали від голоду...Я написала про колбасу,которую можно есть ,и сравнить по качеству с колбасой с союза,которая кстати стоила 7 руб. А та что по 20-30 грн. сейчас, так она была для собак и никто ее не ел.Раньше хлебом свиней кормили,а теперь его и люди не наедаются.
CHGrey, розумієте, я не кажу що зараз все дуже гарно, це Ви лише хочите це побачите. Я лише кажу, що у часи СРСР було ще гірше, і закликаю не розповідати, як тоді було здорово. Щодо порівняння лікування теперешньої "верхівки", то вони все більш десь за кордон їдуть. Хоча, цілком погоджусь, що порівняння з тойчасньою партійної верхівкою ріноцінне.Ну насчет медицины партийной верхушки .Там где лечатся сейчас наши депутаты вас наверное и на экскурсию не сводят.и сравнивать разницу
будет явно не в пользу незалежной Украины.И еще , я не советую вам болеть,но если вы побываете в больнице то оптимизма у вас поубавится.
И дело даже не в деньгах.Даже если вы и заплатите много денег, то вам не помогут по простой причине что брать деньги они умеют а лечить нет.
Брехня!!! Черги - винахід не Горбачовський, існував задовго до нього. Пам'ятаю, як сам будучи дитиною, наінструктований батьками ходив влітку під час канікул займати чергу за ковбасою. Алгоритм був такий:...Очереди начались где то после
85 года когда Горбачев начал перестройку.И то только временами.(это я о Сумах говорю)
У моєї мами (в той час вона працювала медсестрою) зарплата була десь близько 70 рублів. І таку ковбаску купляли (вона лежала у вільному продажі в коопторгах, але, здається ціна була ще вищою), скажімо, для тормозків в поїзд, коли кудись їхали, бо варена швидко псується, а копчена довше зберігається. А щоби кожен день споживати - то це фантастика.А в советское время тоже была колбаска такая как вы сейчас кушаете и стоила она тогда 4.5 и при зарплате в 120 рублей рабочий человек немог себе её позволить.
Класно Ви Марсия жили. Свиней хлібом, собак ковбасою. Не підкажете, в якому селі? Я так згадую, що у село зазвичай хліб везли, бо у сільмагах він дефицитом був. Навить не знаю чому так, ще у той час дивувався. Наче б то село, зерно вирощують, а хліба нема.Я написала про колбасу,которую можно есть ,и сравнить по качеству с колбасой с союза,которая кстати стоила 7 руб. А та что по 20-30 грн. сейчас, так она была для собак и никто ее не ел.Раньше хлебом свиней кормили,а теперь его и люди не наедаются.
Взагалі дискусія почалася трохи в іншій темі… а саме Чи пишаєтесь ви тим що є громадянином України??? Я пишаюсь… а от ви почали шукати саме причини її не поважати… почали розповідати про хороше життя в СССР… тому я взагалі не розумію як це назвати? Роздвоєння особистості?.. сюди ж одразу і про мову.. По моєму це саме російськомовне населення, на кожному кроці розпинаються про те що їх утискають в правах… (якщо пошукати впевнений ви так же само вважаєте…) тому напевне тут теж не зовсім зрозуміла ваша позиція, звичайно ж у мене вік малий щоб зрозуміти ваші думки.. тут напевне вже потрібен спеціаліст… повірте напевне як і мені так і більшості українців байдуже на якому ви говорите.. як ще можна пояснити що земля кругла, і немає центру або ж пупа… тому не умайте що всім важливо якою ви мовою говорити, це право кожного – обирати мовою якою спілкуєтесь.. але не нав’язуйте її країні… я думаю російською і що? Тим більше я як українець не комплексую розмовляти українською!... а от як можна охарактеризувати етнічних українців що спілкуються російською? Можливо це і є той комплекс про який ви говорите? комплекс «селюцької мовою», бо навіть в роки незалежності, не однократно зустрічав насмішки через мову, і саме українську…… в чому саме проявляється комплекс українця, який розмовляє власною мовою?.. таке враження що ви писали про себе переформатувавши від зворотного….Жили мы в одном союзе,но с разным мировоззрением-я жила и радовалась жизни,а вы постоянно искали причины недовольства.Да вы и сейчас не перестали их искать-вам все время кажется,что вас постоянно в чем то притесняют.
Даже если теоретически представить,что все перейдут на ваш любимый украинский язык,вы даже тогда не успокоитесь - потому что думать то на русском не перестанут. Так что не ищите причину своих комплексов в языке,а ищите их в себе.
.. повторюсь що дискусія розпочалася від зворотного… саме ви доказували що в СССР жилося краще.. а тепер пишете що медицина залишилася та ж сама і нічим некраща і не гірша.. ну хіба що в обласних центрах покращилась… ми ж не сперечаємося, і не доказуємо що в нас якісна медицина… а просто не погоджуємося, що медицина СССР була набагато краща за нинішню… варто сісти подумати)….Весь этот инструментарий используется и до сегоднешнего времени,только вы об этом почему то не пишите. Может по областным центрам его и поменяли, но по маленьким городам он какой был при союзе ,точно таким же и остался. Лучше напишите какое сейчас "высококлассное оборудование" и на каком "высочайшем уровне" находится украинская медицина.
сидим гуртом сміємосяКласно Ви Марсия жили. Свиней хлібом, собак ковбасою. Не підкажете, в якому селі?
Хорошо смеется тот,кто смеется последним.сидим гуртом сміємося
мда. сумує радянська людина за таким мажорним життям.
раз на рік з дитиною лише голубів кашею пшоняною підгодовую на сотні.
вам напевне не зрозуміти козацької (української) душі.... нам хліба не давай... свободу давай!!!... що можна сказати... різні цінності в житті... лише напрошується питання ви себе не вважаєте " Щирим українцем".. власне про його мрії ви писали.. тоді хто ви? Не щирий українець? чи взагалі не вважаєте себе українцем?Хорошо смеется тот,кто смеется последним.
А как мне смешно читать весь этот бред,живет человек в стране,которая ничего не производит,кроме "Патриотов" и радуется,что живет в "свободной стране".
Только не понятно от чего именно "свободной" экономика=0.
Завтра Россия газ перекроет может "свободой" греться начнем?