Маршрутки снова подорожают?

Sanctus

Member
Відповідь: Маршрутки снова подорожают?

Нехай страйкують. В нас місто маленьке))) можна і пішки. Та й на тролейбусах теж буде нормально. Дня за 3 всі звикнуть їздити на них. Так як було тоді, коли маршрутчи вже раз страйкували

Simpson

シンプソン
Модератор
буду ходить пешком,ну их ..... с их запросами!
в киеве по 1.75 - 2 ездят, так маршруты подлиннее будут!
эх не был бы у нас общ транспорт в таком состоянии - хер бы они смогли диктовать свои условия и давать надуманные расчеты по 2.17-2.7

alexelius

New Member
Re: Відповідь: Маршрутки снова подорожают?

Нехай страйкують. В нас місто маленьке))) можна і пішки. Та й на тролейбусах теж буде нормально. Дня за 3 всі звикнуть їздити на них. Так як було тоді, коли маршрутчи вже раз страйкували
ви або нерозумна людина... або... ті тролейбуси є??? як може 40-50тролейбусів замінити 600 маршруток???

Zuzuka

прагну...
куди іще ту ціну підвищувати. незабаром на тих маршрутках нікому буде їдить та й нікуди - людей з роботи звільняють і люди активно кошти збирають на чорний день, боючись дефолту. народ злий зараз і кожен крок проти народу може бути розцінений неадекватно. я б на місці влади місцевої і пікнуть боялась стосовно підвищення ціни на будь що.

Natalissa

New Member
вот то, что людей с работ увольняют, зарплаты на платят - это ерунда. А вот то что маршрутчики самые бедные слои населения - это трагедия!

Sanctus

Member
Відповідь: Re: Відповідь: Маршрутки снова подорожают?

ви або нерозумна людина... або... ті тролейбуси є??? як може 40-50тролейбусів замінити 600 маршруток???
Зараз маршрути 7, 10, 5 інтервал між машинами 10-15 хв в день, в час пік менше. 1-й маршрут теж часто ходить + пікові машини та маршрути.
Приведу приклад. Щоб дібратися до аграрного університету з хіммістечка на маршрутці я витрачаю біля 30 хв(якщо відразу сяду на маршрутку), а як правило десь хв 40-50. За 45 хв я доходжу пішки до нього. Тут в іншому, проблема. В тому, що люди облінилися.
Так того транспорту що зараз є(тролейбуси, автобуси) не вистачить на 100%, але досить щоб всі через декілька днів встигали вчасно на роботу та на навчання. Перевірено!

Dj_Sophist

Member
Скоро дойдет до :box: в маршрутках. Просто если дали попробовать 2 грн а потом забрали вкусную конфету, конечно будут кричать и реветь. Тем более у них в рукаве полная монополия. :axe:

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
вот то, что людей с работ увольняют, зарплаты на платят - это ерунда. А вот то что маршрутчики самые бедные слои населения - это трагедия!
Они действительно очень "бедные",не для кого не секрет,что на маршруте есть план,который водитель выполняет.на сегодняшний день он очень мизерный 400 гр в день.Как можно прожить за такие деньги???Это всеголишь 12000 в месяц с одной машины,а редко у кого она одна,две как минимум.простите за стёб,но так хочеться чтоб народ дружно 11 марта взял и не сел в маршрутки,в месть за 10 марта.Если конечно всётаки состоится забастовка маршруточников.Наглости нет предела и хз как с нею бороться.

Зверху