Ющенко

  • Автор теми atos
  • Дата створення

Проголосували б Ви за Ющенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    194

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Ющенко

Навіщо тоді викладать завідомо неправдиву інформацію?
Правдива она или нет ни Вы, ни я до конца знать не можем, т.к. ни Вы, ни я на этом заседании СНБО не присутствовали, и что там конкретно говорила и делала Инна Богословская не знаем. Я выложил эти ссылки исключительно для того чтобы показать, что источник расположен значительно ближе чем "mail.ru", не претендуя на достоверность. Кроме того вынужден повторить, что манера ловить на слове более подходит для уголовных "терок", нежели политических дискуссий...
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Ющенко

Ющенко написал донос на Тимошенко
19:31 «Известия»
И приказал украинским послам донести его до мирового сообщества

Президент Украины Виктор Ющенко решил избавиться от премьера Юлии Тимошенко чужими руками. 31 послу Украины в Евросоюзе, России, США, на Балканах и в Молдавии поручено срочно проинформировать иностранных лидеров о том, что Тимошенко — лгунья, постоянно распространяющая «недобросовестные и неадекватные» заявления. Специальный циркуляр разослали с пометкой «Сверхсрочно!».

Послы обязаны «распространить по инстанциям» заявление заместителя секретаря Совета национальной безопасности и обороны Степана Гавриша о том, что «премьер действовала недобросовестно и неадекватно в ситуации, которая имела место на заседании Совбеза, и предоставила информацию, которая является обманом». Затем послы должны отрапортовать главе МИД Украины Владимиру Огрызко, успешно ли они вывели Юлию на чистую воду.

Таким образом Ющенко пытается опротестовать заявление Тимошенко, сделанное по итогам недавнего заседания Совбеза. Как уже сообщали «Известия», в ходе него новая «фаворитка» Ющенко, депутат Инна Богословская, не входящая в состав Совбеза, обрушилась с площадной бранью на Тимошенко за ее газовые договоренности с Москвой. Премьер-министр в красках описала это журналистам — а заодно напомнила о «коррумпированности украинской власти». Особенно — окружения президента.
Міністерство закордонних справ у зверненні до закордонних дипломатичних установ не давало оцінок висловам прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Мова не йшла ні про які оцінки", - сказав прес-секретар МЗС Василь Кирилич на брифінгу в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Прес-секретар зазначив, що МЗС дійсно направило циркуляр українським дипломатичним представництвам за кордоном, в якому доручив поінформувати керівництво країни перебування про результати засідання РНБО 10 лютого 2009 року.

"Зміст цього документа включає матеріали брифінгу першого заступника секретаря РНБО Степана Гавриша за результатами засідання РНБО 10 лютого", - сказав Кирилич.

За його словами, циркуляр було скеровано з метою донести до керівництва країн запевняння того, що україно-російські газові домовленості не ставляться під сумнів. У свою чергу Україна гарантує безперебійні постачання газу в інші країни.

Кирилич зазначив, що такий документ було скеровано МЗСом за дорученням членів РНБО.

Як відомо, у суботу "Дзеркало тижня" оприлюднило інформацію про те, що дипломатам України доручили терміново поінформувати офіційних осіб країн перебування на максимально високому рівні про "несумлінні і неадекватні ситуації" дії прем'єра Юлії Тимошенко.

У долучених до циркуляра МЗС матеріалах відзначалося, що прем'єр Тимошенко порушила закон, зробивши заяви для преси за результатами засідання РНБО, матеріали і рішення якого попередньо носили закритий характер і містили таємну інформацію.

Підкреслювалося також, що заяви Тимошенко про роль РНБО в корупційних угодах в енергетичній сфері, а також про намір РНБО повернути компанію "РосУкрЕнерго" на український газовий ринок і поставити за обов'язок уряду денонсувати нові газові угоди з Росією, не відповідають дійсності.

У документі наведені цитати з виступу першого заступника секретаря РНБО Степана Гавриша перед журналістами, в якому він звинуватив прем'єра в "несумлінності" і "брехні".
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Ющенко

Правдива она или нет ни Вы, ни я до конца знать не можем, т.к. ни Вы, ни я на этом заседании СНБО не присутствовали, и что там конкретно говорила и делала Инна Богословская не знаем. Я выложил эти ссылки исключительно для того чтобы показать, что источник расположен значительно ближе чем "mail.ru", не претендуя на достоверность.
Ющенко-Тимошенко: не дасте хабарів - партнери до вас жопою повернуться!

Те, що сталося у вівторок за зачиненими дверми РНБО, учасники зібрання переповідають, червоніючи – хто від сарказму, хто від обурення, хто від сорому. Такого Рада національної безпеки і оборони ще не бачила. Відбулося з`ясування стосунків – однак розмова велася на рівні Житнього ринку, пише Українська правда.

Діалог, якого вимагала країна, звівся до взаємного приниження президента та прем’єра. Свій спіч Віктор Ющенко побудував на звинуваченнях, не бажаючи стати на місце голови уряду та зрозуміти становище, в якому вона опинилися. Свої пояснення Юлія Тимошенко звела до набору штампів, навіть не намагаючись професійно пояснити, чим вона керувалася, укладаючи газові угоди.

Президент не хотів бачити її аргументів, прем’єр не готова була говорити правду... Тому конфлікт на РНБОУ був запрограмований.

Окрім фрази Президента про “вонючий газ”, яка вже широко розійшлася українськими ЗМІ, пролунали й такі: “Підписана вами угода – це капітуляція. Ви – бездарі! Продули, хлопці! Ігор, на яких островах ти будеш жити в 2009 році?”, - у спілкуванні з заступником голови Нафтогазу Діденком голова держави зірвався на “ти”. Й це була не найвища точка розпалу пристрастей

“Юлія Володимирівна, я вам поки слова не даю. Ви ж леді, ви ж повинні нести стабільність, дотримуватися дисципліни, - спокійно почав Ющенко у відповідь на чергові звинувачення Тимошенко, але знову зірвався. – Ви граєте шоу, сходіть ще раз до преси! Якби ви не були жінкою, мені було би легше з вами говорити. У вас дар до злодійства, хай мене Бог простить!...”

Прем’єр у боргу не залишилася: “Ви довели Україну до дефолту в 1997 році!” “Юлія Володимирівна, ви регулярно крали той газ, а тепер повчаєте, як позбутися корупціонерів?!” – спалахнув у свою чергу Ющенко, й поїхало...

– Ви на корупції побудували стосунки в парламенті! У вас все тримається на хабарах! – кидав Ющенко звинувачення в обличчя Тимошенко. – І якщо не заплатите своїм партнерам у Верховній Раді, якщо вони не куплять собі черговий "Лексус", то вони до вас, вибачте, жопою повернуться!

– Ідіть у суд, Віктор Андрійович! – відповіла Тимошенко. – Ваша прокуратура, ваше СБУ – якщо є порушення закону – відкривайте кримінальну справу!

– В який суд, Юлія Володимирівна? – здивувався Ющенко. – У ваш суд? У суд, який ви контролюєте? Сьогодні ви ідете по трупах заради своєї мети!..
Чомусь про Інну Богословську згадують тільки в Юліній пресі і Юліни депутати.
Кроме того вынужден повторить, что манера ловить на слове более подходит для уголовных "терок", нежели политических дискуссий...
???
Чому ви тоді дивуєтесь,що високопосадовці невідповідають за свої дії,за свої слова,за той бардак,що твориться в державі.Бо у них,напевно,такій же підхід до справи як і у вас:"Не ловіть мене на словах,бо так роблять тільки в кримінальному світі."І вас зовсім не бентежить те,що відповідати за сказане-НОРМА в європейських розвинених країнах?
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Ющенко

Чомусь про Інну Богословську згадують тільки в Юліній пресі і Юліни депутати...
Естественно, каждая сторона пытается дискредитировать противоположную, и каждая в равной степени интерпретирует происходящее в свою пользу...
...Чому ви тоді дивуєтесь,що високопосадовці невідповідають за свої дії,за свої слова,за той бардак,що твориться в державі.Бо у них,напевно,такій же підхід до справи як і у вас:"Не ловіть мене на словах,бо так роблять тільки в кримінальному світі."І вас зовсім не бентежить те,що відповідати за сказане-НОРМА в європейських розвинених країнах?
Вы опять передергиваете :)
Требовать отвечать за свои слова и вольно толковать сказанное, приписывая оппоненту того чего он не говорил - вещи разные...
 
Останнє редагування:

Randomize

Забанен
Mangust, когда Тимошенко предлогает идти в суд, это значить надо идти в суд где сидит Зварыч и ему подобные Шапошниковы - прочая часть той банды "патриотов".
 

Vlad_S

Скептик
Президентом не довольны 90% граждан, Тимошенко - …

Действия президента Виктора Ющенко одобряет 5,3% населения, не одобряет - 90,7%.

Об этом заявил гендиректор "ФОМ-Украина" Александр Бухалов на пресс-конференции, представляя данные опроса общественного мнения, сообщает "Интерфакс-Украина".

По его словам, в январе 2008 года действия главы государства одобряли 34,8%, не одобряли - 56%. "Такого рейтинга я не помню ни у кого", - отметил Бухалов.

В то же время, действия премьер-министра Юлии Тимошенко одобряют 31,1%, не одобряют - 62,3%. В январе 2008 года ее действия одобряли 52,7%, не одобряли - 33,6%.

На вопрос о том, чьи действия - президента или премьера - в большей степени способствуют стабилизации политической и экономической ситуации в стране, 47,3% респондентов затруднились ответить, 31,3% назвали премьера, 6% - президента, 16,9% - в равной степени президент и премьер.

35,7% затруднились назвать украинского политика, который лучше всего смог бы сплотить вокруг себя народ Украины для борьбы с последствиями мирового финансового кризиса.

20,5% респондентов видят таким политиком Тимошенко, 19,7% - лидера Партии регионов Виктора Януковича, 9,7% - экс-спикера Верховной Рады Арсения Яценюка, 5,6% - главу Верховной Рады Владимира Литвина, 4,1% - лидера Компартии Петра Симоненко, 1,5% -Ющенко.

Опрос проводился с 1 по 11 февраля 2009 года. Было опрошено 2 тысячи респондентов в 160 населенных пунктах, выборка является репрезентативной по населению Украины старше 18 лет. Ошибка выборки составляет 2,2%.

(c)
 

Randomize

Забанен
Vlad_S, может хватит нам сливать сюда, как бы это сказать культурно .. ну короче необъективной информации из РУнета...
"ФОМ-Украина" ориентируется в первую очередь на проведение собственных инициативных исследований с последующим распространением результатов среди подписчиков, а также (с определенными ограничениями) в средствах массовой информации. Предполагается также выполнение заказных работ для эксклюзивных клиентов.
Это с Интересно, есть ли в природе независимое российское аналитическое агентство? Или у них для открытия лицензии требуется справка-виза с Кремля?
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Ющенко

Mangust, когда Тимошенко предлогает идти в суд, это значить надо идти в суд где сидит Зварыч и ему подобные Шапошниковы - прочая часть той банды "патриотов".
Згадані особи до патоіотів і до патріотичних почуттів немають ніякого відношення,навіть якщо вони і розмовляють українською.
З.І.Прошу пробачення за оффтоп.
 
Зверху