Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Ну їй Богу вже прямо як в тому анекдоті про невістку.... Погрожує Тимошенко Президенту створити коаліцію з ПР - не подобається, кричать всі як один, що рука Москви душить Україну, а створить коаліцію з НСНУ так на тобі - виявляється знов вилазить та ж рука... а що ж робити, і в чому розгадка, коли і те не так і так не те ?.... Гадаю щоб зрозуміти треба подивитись зовсім в інший бік - що робить в цей час пропрезидентська сила. Мало того, що найнаближеніші до Ющенка люди як раз самі і виступали відкрито в свій час та і нині за створення коаліції з ПР, а один з найголовніших постів у державі посіла людина, що вважається правою рукою Ахметова, так ще й в пору найгострішу, зустрічаючись з представниками НСНУ, сам Президент радить своїй партії не спішити зі створенням коаліції з БЮТ та БЛ, а шукати "інші" шляхи... і це слова О.Донія, який і сам дивується, а що ж це за інші шляхи, кли залишилась єдина ПР та комуністи ?.... І хто тут тоді кричав про проросійські наміри Тимошенко, що разом з ПР знищать Україну та її молоду демократію ? Ну так і зрозуміло, що чим каламутніша вода.... але коли ж все таки з'вляться в нашій політиці не те що начатки демократії, а й простої порядності ?....
....В итоге получается, что самым важным актером в украинском любовном треугольнике является Кремль. Давно стремясь посеять семена раздора между союзниками по "оранжевой революции" (и соответственно, на всей Украине), Кремль поменял свою украинскую стратегию. Москва понимает, что сегодня возникает шанс сформировать стабильную и устойчиво пророссийскую Украину. Альянс между Тимошенко и пророссийски настроенной Партией регионов имел бы смысл в тактическом плане на ближайшую перспективу. Но он не гарантирует той стабильности, которая нужна Москве, поскольку пророссийский парламент Украины в таком случае противопоставил бы себя прозападному президенту в момент серьезного социально-экономического кризиса, который может растянуться и на следующий год. Чтобы по-настоящему взять страну под свой контроль, России нужен долгосрочный план, в котором должен фигурировать и пророссийский президент, и пророссийский парламент.
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко звернулася до парламенту з проханням розглянути цього тижня проект держбюджету на наступний рік, який уряд розробив ще влітку. У першій половині вересня цей законопроект зареєстрували у Верховній Раді, але вже тоді він був різко розкритикований. Президент тоді зазначив, що головний кошторис складено за заниженими показниками економічного й соціального розвитку.

Наразі, фінансово-економічна криза поставила під сумнів виконання навіть такого бюджету. Розуміючи це, Юлія Тимошенко виступає з пропозицією: спочатку ухвалити те, що є, а же потім разом із бюджетним комітетом та усіма фракціями «відпрацювати доповнення і технічні завдання уряду по бюджету на 2009 рік, які дадуть можливість врахувати всі ознаки фінансово-економічної світової кризи» і вже наступного тижня ухвалити бюджет у новій, так би мовити, «кризовій редакції».
 

Serg_T

Забанен
Круто... а до сегодняшнего дня они искали искали.. и никак найти папку не смогли... Все эти проклятые попойки :)

з.ы.
Ющенко критикує підготовку урядом бюджету



Президент Віктор Ющенко розкритикував процес підготовки проекту державного бюджету.

Він сказав про це, відкриваючи нараду з представниками місцевої влади, яка присвячена питанням бюджетної політики, зростанню заборгованості з виплат зарплат.

На переконання Віктора Ющенка, в останні тижні цього року діяльність парламенту й уряду має бути сконцентрована виключно на антикризових рішеннях, передусім, розгляді й прийнятті Державного бюджету на 2009 рік:


Що небезпечно, Кабмін вимагає продовження популістської бюджетної політики, оптимізації показників економічного розвитку, які не підкріплені реальними обрахунками. Це є нова небезпека для розвитку економічних і бюджетних процесів держави.

Віктор Ющенко:

"Що небезпечно, Кабмін вимагає продовження популістської бюджетної політики, оптимізації показників економічного розвитку, які не підкріплені реальними обрахунками. Це є нова небезпека для розвитку економічних і бюджетних процесів держави".

Президент України Віктор Ющенко також доручив головам обласних державних адміністрацій через 7 днів подати свої пропозиції до антикризового пакета.

Про це глава держави заявив, виступаючи на нараді з питань подолання заборгованості з виплат зарплат та критичного стану виконання загальнонаціональних цільових програм.

Віктор Ющенко повідомив, що через 7 днів він знову збере керівників областей, де розглядатимуться розроблені ними, а також главами районних адміністрацій, пропозиції щодо оптимізації антикризового пакету на місцевому рівні. За словами Президента, це має бути план дій для регіонів на 2009 рік.

«Ми повинні 2009 рік зустрічати не стихією, а із зрозумілим планом дій», - сказав Президент.

Він зауважив, що спеціально для цього буде створена робоча група в Секретаріаті Президента, яка буде контролювати поставлене завдання для губернаторів.

Крім того, за словами глави держави, аналогічний пакет необхідно сформувати спільно з органами місцевого самоврядування.

Президент в чергове наголосив на загрозах, пов’язаних з несвоєчасним ухваленням державного бюджету.

«Досі ми не маємо центрального бюджету, прикро, що ми не маємо на сьогодні зведеного бюджету, що урядом завалено виконання закону про бюджет, але навіть не дивлячись на це, я переконаний, що ми маємо разом можливості для того, щоб ситуація і у бюджетній, і в сфері зайнятості, виглядала набагато краще».
 

Ultraviolet

Active Member
You must be registered for see images


Эта пресс-конференция посвященна ситуации, которая сложилась сегодня на валютном рынке, ситуации, которая сложилась с падением курса гривны и с непрогнозируемыми процессами, которые происходят сегодня между Национальным банком, банковской системой Украины, и всем, что касается по сути дела обменного курса.
 

AKULA GRANDIS

критикант
И именно поэтому месяц я пыталась в режиме переговоров с Национальным банком на уровне премьер-министра, первого вице-премьер-министра, министра финансов остановить то, что происходит.

К сожалению, Нацбанк глухой, немой и совершенно не реагирует ни на какие замечания и ни на какие советы.

Именно поэтому сегодня я для себя приняла решение обнародовать ту информацию, которая, на мой взгляд, лежит в основе такой неординарном и нестандартном поведении гривны.

Видимо башляли ей целый месяц чтоб не хорахорилась, а как перестали платить, решила обнародовать. Как Премьер-министр (настоящий) надо было на корню рубить! ведь на лицо спекуляция, а Она видите-ли переговоры вела!
 

Serg_T

Забанен
И именно поэтому месяц я пыталась в режиме переговоров с Национальным банком на уровне премьер-министра, первого вице-премьер-министра, министра финансов остановить то, что происходит.

К сожалению, Нацбанк глухой, немой и совершенно не реагирует ни на какие замечания и ни на какие советы.

Именно поэтому сегодня я для себя приняла решение обнародовать ту информацию, которая, на мой взгляд, лежит в основе такой неординарном и нестандартном поведении гривны.

Видимо башляли ей целый месяц чтоб не хорахорилась, а как перестали платить, решила обнародовать. Как Премьер-министр (настоящий) надо было на корню рубить! ведь на лицо спекуляция, а Она видите-ли переговоры вела!
Все они там одни миртом мазаны....
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Прем'єр Юлія Тимошенко закликає президента Віктора Ющенка подати у відставку через девальвацію гривні.

Про це вона заявила в ефірі програми "ШустерLive" телеканалу Україна.
За її словами, в умовах нинішньої кризи був політичний план, який складався з двох частин: політичної і спроби заробити.
"Що за політичний план? Коли країна доводиться до дефолту, коли за день на кілька гривень роняють курс, коли заявляють, що всі банки доведені до межі, ввести пряме президентське правління через введення надзвичайного стану", - заявила вона.
"Я хочу сказати: поки я живу, дихаю, і буду при владі, хоч фактично і в опозиції до них красивих і гарних, я цього не допущу", - запевнила Тимошенко.
"Президент країни, який сьогодні працює, щоб було чим гірше, тим краще, і заробляє на біді людей, має піти у відставку завтра, разом з головою Нацбанку", - наголосила в запалі риторики прем’єр.
Перед цим Тимошенко заявила, що курс долара до гривні в п’ятницю знизився лише завдяки проведеній нею прес-конференції, а також тому, що у Нацбанку злякались створеної у парламенті слідчої комісії.

Водночас Тимошенко заявила на ефірі, що згодна піти у відставку, якщо в парламенті виникне коаліція, яка висуне нового прем’єра.
"Я готова в час кризи – якщо скажуть: "цей прем'єр краще" – я готова встати і підтримати (цю кандидатуру)", - сказала Тимошенко.
Вона нагадала, що пропонувала утворити коаліцію всіх парламентських сил. "Але прийшли тільки "Наша Україна", яка не залежить від президента, блок Литвина і до речі, комуністи".
Під час дискусії Тимошенко також навела аргумент: "Я тільки одна слабка жінка, а навколо стоїть стільки офіцерів (...), які сплотилися, щоб не дати довести справу до кінця".

Українська правда
 

Dobrofey

Active Member
хм, эта слабая женщина легко "построит" дюжину офицеров :)
Смотрел вчера передачу до конца, это был хороший упреждающий удар по президенту и его банде. Жаль только, что это произошло в пятницу, и у Банковой будет три дня до вторника на ответные действия, пока депутаты не соберутся в Раде для вопроса по отставке Стельмаха. Много там было сказано, еще больше обещано, но порадовало одно - когда в конце переголосовали вопрос "Справится ли правительство Тимошенко с кризисом?", мнение людей резко изменилось и 65% уже ответили положительно (вместо 46% в начале передачи). Значит, оптимизм у нашего народа еще остался, это уже хорошо... :)
 

Vlad_S

Скептик
...Много там было сказано, еще больше обещано, но порадовало одно - когда в конце переголосовали вопрос "Справится ли правительство Тимошенко с кризисом?", мнение людей резко изменилось и 65% уже ответили положительно (вместо 46% в начале передачи). Значит, оптимизм у нашего народа еще остался, это уже хорошо... :)
А чему радоваться, что опять развели :)
Юлия Владимировна очень здорово умеет обещать и вселять оптимизм в аудиторию, а потом делать вид, что она не при делах. Посмотрим что будет, когда кризис наберет обороты...
 

Serg_T

Забанен
А чему радоваться, что опять развели :)
Юлия Владимировна очень здорово умеет обещать и вселять оптимизм в аудиторию, а потом делать вид, что она не при делах. Посмотрим что будет, когда кризис наберет обороты...
Єто не оптимизм а слабоумость, повторно разводят, а выводов ноль. Как известно, только дураки на ошибках не учатся :(
 
Статус
Закрита.
Зверху