это вызов из школы на имя ректора, в которой директор пишет что просит вас направить такого-то студента к ним на прохождение практики.А який саме папірець? Ви часом не знаєте?
Дякую! Та чи це все? Лише виклик зі школи?это вызов из школы на имя ректора, в которой директор пишет что просит вас направить такого-то студента к ним на прохождение практики.
если честно отправляют с неохотой поэтому заранее подойди к методисту , укажи причину и справку принеси одним из первых.
отправляют неохотно потому часы теряют преподаватели
Цікаво, де це така "халтура" була? Бакалаврський ісрит - це ж держекзамен... А як же оцінку ставили?кумедний факт - в нашій групі ніхто не складав бакалаврський іспит, бо навіть ніхто не мав підозри що має право вибору між екзаменом та науковою роботою.
Об этом лучше договориться сразу с руководителем практики. У каждого была своя судьба прохождения практики.Шановні добродії, прошу поділитись тих хто володіє інформацією, щодо проходження виробничої практики на 5-му курсі, (ОКР "спеціаліст")
Питання наступне:
Є дуже велике бажання проходити практику в школі іншої області, цільового направлення з цієї школи я не маю, але можу зв"язатись з директором і взяти необхідні папери. Прошу тих хто проходив практику у школі вибраній з власної ініціативи допомогти і відповісти - чи це можливо взагалі? Що, для чого, та в якій кількості потрібно для оформлення практики в школі яка не співпрацює з університетом на пряму?
Буду дуже вдячний за будь яку інформацію.
ааааааа.......:shock: они что забрали у нас последний день лета? :angry: я в шоке!!!!!!!!!!!!!!!! :furious: нада будет уточнить!:evil:кто владеет информацией: мы учимся 31-го или все-таки с первого? т.к. расписание на первую неделю висит с пн. (ин.яз)