Армії та озброєння різних країн

hello moto

народный контроль
Andy, дядька Гугл, второй раз сегодня заинтересовался зтим комплексом, достойный наследник. Да и летает он уже давно, а 17 августа его начали демонстрировать публике -

А с недоразумениями на шоу... так еще и трагедии можно перебирать ( ), только к чему?

Останнє редагування:

Andy

Well-Known Member
Ладно, посмотрим сколько их в армию поставят.

Позорище?? (( Вы бы лучше чем соринку в галзу соседа искать назвали хоть одну разработку Украины, представленную на авиашоу МАКС на которую подписан контракт. Предвосхищая вопрос - да, про 3 А-58 знаю ) И сравните сколько контрактов получили даже не Боинг с Аэробусом а тот же суперджет про который все кричали что он вообще летать не будет
Про количество новых самолетов в армии Украины я уж вообще молчу )

Andy

Well-Known Member
Позорище?? (( Вы бы лучше чем соринку в галзу соседа искать назвали хоть одну разработку Украины, представленную на авиашоу МАКС на которую подписан контракт. Предвосхищая вопрос - да, про 3 А-58 знаю ) И сравните сколько контрактов получили даже не Боинг с Аэробусом а тот же суперджет про который все кричали что он вообще летать не будет
Про количество новых самолетов в армии Украины я уж вообще молчу )
Я это и имел в виду :-(

Кстати вот интересная статья на тему:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Армії та озброєння різних країн

Підводний човен РФ, "Юрій Долгорукій", ледве з "Булавой" доплив до берега

Атомний підводний ракетний човен нового покоління «Юрій Долгорукий», який виходив в акваторію Білого моря для пуску «Булави», був вимушений повернутися на Сєвмашзавод (Северодвінськ), не виконавши завдання, повідомили «Інтерфаксові» на підприємстві.

«Пуск з борту «Юрія Долгорукого» планувалося здійснити в суботу. Він не відбувся через збій в подачі енергоживлення в одній з систем підводного човна. Було ухвалено рішення повернути човен на підприємство, щоб на місці проаналізувати несправність. Сьогодні комісія ухвалила рішення повторити пуск наприкінці наступного тижня», — повідомив співбесідник агентства.

Раніше повідомлялося, що лише за кілька хвилин після того, як Путін похвалив великий прогрес в російській авіаційній індустрії, винищувач МІГ-29 був вимушений припинити свій виступ у зв'язку з технічною неполадкою. Менш ніж через добу російське агентство «Роскосмос» повідомило, що втратило зв'язок з крупним телекомунікаційним супутником, «ЕКСПРЕС-АМ-4», за кілька годин після запуску.

У Росії впав і згорів космічний корабель "Прогрес"

You must be registered for see images attach

Вантажний космічний корабель "Прогрес М-12М", запущений вчора з космодрому "Байконур", не вдалося вивести на цільову орбіту, і він звалився вниз.

Корабель набрав більшу висоту, після чого різко почав знижуватися, розвалився на частини і майже повністю згорів у щільних шарах атмосфери. Як повідомляє РИА "Новости" з посиланням на джерело в силових структурах регіону, уламки "Прогресу" впали - в тайзі, в Чойский районі Республіки Алтай, в районі урочища Біжельбік.

Жертв і руйнувань немає. Поблизу місця падіння немає ніяких населених пунктів, найближчий - в сорока кілометрах.

Глава Чойский району Гірського Алтаю Олександр Борисов надав інші дані, згідно яким уламки впали там, де теоретично могли бути люди. Але про жертви і постраждалих можна буде дізнатися лише вранці в четвер. Також, за словами очевидців, при падінні "Прогресу" стався вибух, причому такої потужності, що мало не вилетіло скло будинків в радіусі 100 км.

gazeta.ua

Andy

Well-Known Member
Да, запасы наследства СССР подошли к концу. А новое или падает или тонет :-(

Jagger

Повелитель Зерга
Не ошибается тот, кто ничего не делает. Вот Гандурас - сильная страна, ее спутники не падают.

Зверху