Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

mangust

патріот
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

32% українців бракує грошей на харчі - опитування

Близько третини українців (32,0%), оцінюючи своє матеріальне становище заявили, що ледве зводять кінці з кінцями, іноді їм бракує коштів навіть на харчування. Про це свідчать дані всеукраїнського опитування на тему: "Перший рік президентства Віктора Януковича", який провів Інститут Горшеніна з 14 по 23 лютого 2011 року.

Майже така сама кількість опитаних (31,7%) зазначила, що на харчування коштів їм вистачає, проте придбання одягу або взуття вже викликає труднощі. Понад чверть респондентів відповіли, що в цілому на життя їм вистачає - проте не на цінні речі (меблі, холодильник). Тільки 6,0% громадян заявили, що не знають матеріальних труднощів - за винятком особливо великих покупок (житло, автомобіль), при цьому 1,7% опитаних матеріальних труднощів не знають взагалі. Відмовилися відповідати на це питання - 2,2% респондентів.

Більшість українців (78,1%) відзначають погіршення економічної ситуації в країні впродовж останнього року. За даними опитування Інституту Горшеніна, 59,3% вважають, що ситуація "точно погіршилась", 18,8% -"швидше погіршилась". Поліпшення економічної ситуації в Україні помітили 11,8% респондентів. З них 8,5% вважають, що вона "швидше покращилась", 3,3% -"точно покращилась". Кожен десятий українець (10,1%) утруднився відповісти на це питання.
 

blackboy

New Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Kyiv Post: Для Януковича в Межигорье купили люстру за $45 тысяч
Для резиденции Президента Украины Виктора Януковича Межгорье была куплена люстра стоимостью $45 тысяч.

Об этом пишет издание Kyiv Post со ссылкой на официальные данные Государственной таможенной службы.

"С 1 декабря 2010 года СПС-Групп купило у российской фирмы Рестамп и завезло в Украину 8-килограммовую люстру. За это произведение искусства пришлось заплатить 355 тысяч гривен, почти 50 тысяч долларов", - пишет газета.

Фирма Рестамп славится своими роскошными светильниками для больших объектов, как-то Храм Христа Спасителя, Государственный русский музей Мраморный дворец и личные апартаменты президента России в Кремле - так называемое Здание №1 московского Кремля.

Фирмы СПС-Групп и Дом Лесника являются поставщиками декоративных и отделочных материалов на объекты в Межигорье.
 

Andy

Well-Known Member
Получил часть зарплаты. Ровно 80 грн :-( Життя покращилось.
 

Z3RG

Забанен
ыыыы я 381.07 ... все, иду жировать, я ж посадовець ))) Скорей бы сократили ))
 

M.aY

Member
Невеличкий підсумок щоденного покращення життя кожного українця за 1 рік правління Януковича, мається на увазі ріст цін:

You must be registered for see images
 

LexJure

legalist
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

С хлебом немного приуменьшили 3.60 сегодня покупал вроде!!!
 
Зверху