Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Andy

Well-Known Member
Stein,

Ужас. Оказывается что цены совсем не высокие? :-(

Юрист Приколист,
согласен на все 100% с моей зарплатой даже самому на месяц еды не хватит, не то что Семью свою еще кормить
А они еще налог на бездетность хотели ввести.
 

blackboy

New Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

СМИ: Один полет Януковича в Межигорье обойдется в тысячу долларов
Газета по-киевски спросила у экспертов, во сколько обойдется идея Януковича летать из Межигорья на работу на вертолете и насколько она технически реализуема.
"Буквально две недели назад, я озвучил эту идею, и мне приятно, что Президент прислушался. Использовать вертолет для передвижения Президента - это наиболее оптимальное решение, как с точки зрения безопасности, так и с точки зрения мобильности. Правда, удовольствие это - не из дешевых. Один полет обходится около 1 тыс. долларов. Но оно того стоит", - рассказал экс-заместитель главы КГГА Евгений Червоненко.


Как пояснил Червоненко, который сам является владельцем вертолета As 355 Queen Star, современные вертолеты оснащены специальными системами противорадарной защиты и на высоте 100 метров защищены от обнаружения. Кроме того, по его словам, в небе дисциплина жестче, поэтому и вероятность аварии намного меньше.

Червоненко уверен, что для такого города как Киев вертолетное сообщение просто необходимо - как для Президента, так и для спасательных служб.

А проблем с посадочными площадками, по его мнению, вообще не должно быть: "Сейчас в Киеве есть зарегистрированные площадки. Это и аэродром в Гидропарке, и стационарная вертолетная площадка у Института Амосова. Как вариант, местом для посадки могут служить плавучие площадки или крыши домов - например, той же Администрации Президента. Но для этого нужна территория не меньше 30х30 метров и опытный экипаж".

Запрет на полеты над городом, который действует сегодня, по мнению Червоненко, вряд ли будет касаться Президента, ведь с разрешением СБУ и мэра эту проблему можно легко решить.

Начальник ГУ по чрезвычайным ситуациям Виталий Пшеничный подтверждает, что технически воплотить идею вертолетных полетов над городом и специализированных площадок для них вполне реально: "Технически сейчас все возможно. Сейчас наше управление работает над вопросом создания площадок при медучереждениях. Но каких-либо распоряжений об организации вертолетных площадок для Президента пока не поступало".

Регионалка Елена Бондаренко советует Президенту пойти еще дальше в решении проблемы оптимизации времени: "К примеру, перенять опыт Штатов, где президент непосредственно живет и работает в одном доме. У него есть свой Овальный кабинет, где он проводит переговоры, тем самым экономит и свое время, и время тех, кто обслуживает его администрацию".

Как сообщалось, Янукович принял решение в ближайшее время отказаться от поездок на автомобиле и добираться в Межигорье авиационным транспортом.
Покращення!
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Ну а що, цілком логічна думка. Тільки от щодо ціни польоту пан Червоненко мабуть таки загнув. Хоча все залежить від моделі та обслуги. Я пару років тому живучи в Києві сам прораховував подібний варіант. Тоді це доволі жваво рекламували. Виходило не так вже й дорого. Цілком доступно на середню зарплату (якщо брати економічну модель та керувати самостійно). Проблема тільки у відсутності парковок і дещо в ціні апарату.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Покращення. За місяць населення України зменшилося на 20 тисяч

У серпні кількість населення України скоротилася на 0,04%, або на 19,5 тис. людей порівняно з липнем і на 1 вересня становила 45 831,4 тис. людей.

Про це повідомив Державний комітет статистики.

Кількість міського населення на 1 вересня становила 31 428,3 тис. людей, що на 0,05%, або на 16,6 тис. людей менше порівняно з 1 серпня.

Мешканців сіл - 14 403,1 тис. людей, що на 0,02%, або на 2,9 тис. людей менше порівняно з попереднім місяцем.

Як повідомляло агентство, у липні кількість населення України скоротилася на 0,02%, або на 8,9 тис. людей, а минулого року українців стало менше на 180,8 тис., або на 0,4%.

Протягом першого кварталу 2010 року народжуваність перевищувала смертність лише у Закарпатській області та місті Києві – відповідно, на 12% та 6%.

Загалом кількість зареєстрованих смертей в Україні впродовж першого півріччя 2010 року перевищувала кількість зареєстрованих народжень в середньому на 34%, що відповідає показникам відповідного періоду 2009 року.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Покращення. В Україні значно побільшало безробітних

У вересні 2010 року офіційний рівень безробіття підвищився у порівнянні із серпнем на 0,1% - до 1,5%.

Про це ідеться у повідомленні Державного комітету статистики.

За даними Держкомстату, на 1 жовтня в Державній службі зайнятості було зареєстровано 0,408 млн. безробітних у порівнянні з 0,396 млн. безробітних станом на 1 вересня.

Кількість безробітних, які одержали державну допомога у вересні, становила 279,5 тис. осіб, середній розмір допомоги на одного безробітного у вересні становив 739,03 гривні.

Як повідомлялося, у I півріччі рівень безробіття в Україні знизився до 8,5%, тоді як в Європейському союзі виріс до 9,8%. Незважаючи на зростання зайнятості населення, Міжнародна організація праці вважає Україну країною з високим рівнем соціальних ризиків.
 

Роман

http://legaloffice.com.ua
"При чём тут взятки и рост национального производства.
Азербайджанцы не будут вкладывать в убыточные предприятия деньги - они ж не дураки. Угроедский сахарный завод, купленый этими же азербайджанцами, вполне рентабелен."

Взятки утт притом, что не секрет, что некоторыебольшие компании могут давать взятки чиновникам с целью увеличения поставок, в данном случае сахара, в нашу страну. А чтоб както оправдать закупку сахара у иностранных производителей (не скажет же этот чиновник, что он просто взятк уполучил), легче всего просто угробить сахарную промышленность своей страны.
Это Вы в в интерете прочитали, или есть доказательства? ))))
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Покращення: У Луганську відключили від тепла багатоквартирні будинки


У Луганську за борги від теплопостачання відключено 24 житлові багатоквартирні будинки, сумарний борг яких перед підприємством «Теплокомуненерго» становить 10 млн. грн.

Як передає Уніан, з 26 листопада в місті розпочалася спільна акція ЛМКП «Теплокомуненерго» і ТОВ «Луганськвода» з боротьби із злісними неплатниками.

«У нас немає іншого виходу. У цих будинків колосальний борг, через що ми не можемо розрахуватися зі своїми боргами за газ, воду і електрику, які споживаються нашим підприємством для постачання теплоносія до житлового фонду і соціальної сфери міста», — заявив директор «Теплокомуненерго» Олексій Русаков.

«Постачання теплоносія у відключені будинки почнеться тільки після того, як буде повністю погашено борг жителів перед нашим підприємством або якщо буде укладено договір реструктуризації боргу з первинним внеском», — підкреслив Русаков.

У свою чергу ТОВ «Луганськвода» у черговий раз розпочала проводити рейди з відключення боржників від водопостачання і водовідведення за допомогою системи «Спрут». На цей раз відключають квартири, жителі яких мають борг і за воду, і за тепло. Тепер після відключення водовідведення злісний неплатник зможе одержати дану послугу тільки після 100% оплати заборгованості за обидві послуги.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Покращення: Замість підтримки спортивних шкіл та медицини Кабмін віддав 65 млн грн на потреби міліції

Кабінет міністрів України направив 177 млн грн на реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів, у тому числі погашення кредиторської заборгованості. Про це йдеться в постанові Кабміну від 15 листопада 2010 р. № 1070.

Перерозподіл було здійснено за рахунок зменшення витрат на інвестиції в інфраструктурні об'єкти, об'єкти соціально-культурної сфери, капітальні видатки бюджетних установ.

Зокрема, були зменшені видатки Міністерства охорони здоров'я на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я на 16,9 млн грн.

При цьому до міського бюджету м. Харцизьк (Донецька обл.) було спрямовано 15 млн грн.

Також було направлено 1,2 млн грн районному бюджету Чемеровецького району (Хмельницька обл.) на придбання пересувного флюорографа, і 700 тис. грн районному бюджету Брусилівського району (Житомирська обл.) на будівництво другого пускового комплексу центральної районної лікарні в смт Брусилові.

Було зменшено витрати: на придбання пожежної техніки та будівництво доріг протипожежного призначення лісового господарства - на 20 млн грн (до 20 млн грн), на будівництво спортивних споруд зі штучним льодом відповідно до Державної цільової соціальної програми "Хокей України" - на 93 млн 985,6 тис. грн (до 7,4 млн грн), на реставрацію Маріїнського палацу в Києві - на 35,1 млн грн (до 14,9 млн грн), на реконструкцію комплексу споруд центральних державних архівних установ - на 8 млн грн (до 17 млн грн), на аварійні і ремонтно-відновлювальні роботи в навчальних корпусах і приміщеннях гуртожитків національних вищих навчальних закладів - на 3 млн грн (до 24,5 млн грн).

Були виключені витрати на придбання спортивного інвентарю та обладнання для дитячо-юнацьких спортивних шкіл (50 млн грн), придбання спеціалізованої техніки для здійснення протипаводкових заходів (30 млн грн), проведення робіт з добудови книгосховища з підземним переходом до навчального корпусу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут " (2,5 млн грн).

Зате Кабмін направив 50 млн грн на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт спеціальних установ міліції в Автономній Республіці Крим та Луганській області, і 15 млн 585,6 тис. грн - на придбання спеціальної техніки, обладнання та транспортних засобів спеціального призначення для потреб органів внутрішніх справ і внутрішніх військ МВС.
 
Зверху