Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

ооооооооо, конец года, оххх сейчас начнут покупать лавочки по 150 000 грн. чтобы деньги не возвращать в бюджет, а потом пойдут КРУ чтобы с ними лавочками поделились:greedy:
 

mi][a

Человеку нужен человек
Верховна Рада відмовилася збільшити пенсії вчителям
Верховна Рада України відмовилася встановити виплату педагогічним працівникам пенсії в розмірі 80% заробітної плати. За прийняття законопроекту №2476 в першому читанні проголосував 121 депутат при мінімально необхідних 226.

У квітні Верховна Рада України вирішила доопрацювати законопроект щодо виплат педагогам пенсії в розмірі 80% зарплати.
Перед цим парламент не зміг прийняти проект закону в першому читанні, за прийняття проголосували 185 депутатів при мінімально необхідних 226.

Законопроект передбачав поетапне підвищення пенсій педагогам.

Крім цього, їм пропонувалося встановити для педагогічних працівників надбавки за науковий ступінь і вчене звання для кандидата наук у розмірі 15% ставки зарплати, для доцента – 20%, для доктора наук – 25%, для професора – 30%.
 

Shah

Member
Кабинет Министров одобрил редакцию законопроекта о пенсионной реформе в Украине.

Об этом после заседания Кабмина заявил министр юстиции Александр Лавринович.

«На сегодняшний день законопроект рассмотрен... Кабинет Министров одобрил его основные принципы и далее мы будем его дорабатывать, чтобы передать в Верховную Раду», - сказал Лавринович.

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Покращення. Влада пообіцяла нові ціни на електроенергію

У четвер Нацкомісія з регулювання енергетики (НКРЕ) оприлюднить нові тарифи на електроенергію для населення, які регулятор має намір привести "до економічно обґрунтованого рівня", повідомляє прес-служба НКРЕ.

Останній раз струм дорожчав у 2006 році. Наскільки виростуть ціни, поки точно невідомо, заступник керівника прес-служби Юлія Нечипоренко повідомила нам, що тарифи підвищать, але цифри офіційно озвучать лише 13 січня, пише "Сегодня".

Однак керівник Нацфоруму профспілок України (НФПУ) Мирослав Якібчук вже заявив, посилаючись на відкриті розрахунки Міненерго та виступи перед ЗМІ членів НКРЕ, що з 1 квітня вартість кіловат-години зросте вдвічі (з 24,36 коп. / кВт для квартир, обладнаних газплити, до 48,72 коп.), а з 1 серпня - ще на 39% (до 67,72 коп.). Це означає, що якщо зараз, наприклад, сім'я з трьох осіб, що споживає на місяць 200 кіловат, платить за них 48 грн, то з 1 квітня ціни можуть вирости до 96 грн, а з 1 серпня - до 133 грн, або на 85 грн.

На думку міністра енергетики тіньового Кабміну Олександра Гудими, таке подорожчання цілком імовірно. "У сумі з вже озвученими НКРЕ підвищенням цін на "комуналку" на 35% це затягне енергетичний зашморг на шиї рядового українця, почнеться вал неплатежів і відключення будинків, насамперед приватних, від електроенергії", - прогнозує Гудима.
 

mangust

патріот
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

НКРЕ підвищила ціни на електроенергію для населення

Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) вирішила підвищити тарифи на електроенергію для населення, яке споживає щомісячно більш як 150 кВт/год. на 30% з 1-го лютого.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні у четвер.

Зокрема, тариф для абонентів, які не використовують електроплити й електроустановки для обігріву і які проживають в містах, з лютого зросте на 30% - до 31,67 копійок за кВт/год.; тариф для сільського населення, яке не використовує електроплити і електроустановки для обігріву, також зросте на 30% - до 29,25 копійок за кВт/год.

Також регулятор підвищив вартість електроенергії для категорії побутових абонентів, які використовують електроплити і електроустановки для обігріву. З 1 лютого ця категорія споживачів платитиме більше на 30% або 24,34 копійки за кВт/год. При цьому для цієї групи споживачів поріг споживання, при якому налічуватиметься новий тариф, становитиме 250 кВт/год. щомісячно.

Своїм рішенням комісія передбачила, що підвищені тарифи застосовуватимуться лише до тих обсягів електроенергії, які побутовий споживач спожив понад встановлені ліміти (150 і 250, відповідно).
 

AKULA GRANDIS

критикант
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) вирішила підвищити тарифи на електроенергію для населення, яке споживає щомісячно більш як 150 кВт/год. на 30% з 1-го лютого.
Тут вопрос такой: 150 это на квартиру или на 1 прописанного??? кто знает поделитесь!
 

mangust

патріот
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Україна - в одному списку зі Свазілендом, Камбоджею і Бурунді

Американська неурядова організація Freedom House у своєму рейтингу за 2010 рік виключила Україну із категорії “вільних” країн, перевівши її до категорії “частково вільних”.

Про це йдеться в оприлюдненій сьогодні щорічній доповіді Freedom House щодо громадських свобод та дотримання демократичних принципів у 194-х країн світу, повідомляє Washington Рost.

Загалом Freedom House відзначає погіршення упродовж 2010 року рівня демократичних свобод у 25 країнах світу. Крім України, це Афганістан, Бахрейн, Бурунді, Камбоджа, Кот д’Івуар, Джібуті, Єгипет, Ефіопія, Фіджі, Франція, Гвінея-Бісау, Гаїті, Угорщина, Іран, Кувейт, Латвія, Мадагаскар, Мексика, Руанда, Шрі-Ланка, Свазіленд, Таїланд, Венесуела та Замбія.

Крім того, у доповіді зазначається, що у Китаї, Єгипті, Ірані, Росії та Венесуелі спостерігається посилення репресивних заходів.

Як повідомляв УНІАН, у рейтингу Freedom House за 2009 рік Україна була єдиною країною, яка зуміла відстояти статус «вільної виборчої демократії» на всьому просторі колишнього СРСР, не враховуючи країн Балтії.

Організація Freedom House публікує звіти з 1973 року, аналізуючи політичні й громадянські свободи за багатьма критеріями, серед яких стан свободи слова, розвиток інститутів цивільного суспільства, незалежність судів, рівень корупції та інші.
 
Зверху