Мы им показали кузькину мать

Nahrapov

Буржуй и учёный
Акула
2-форма — это дифференциальная форма степени 2. Другими словами, 2-форма — это 2 раза ковариантное кососиметрическое тензорное поле.
Для данного векторного пространства, пространство 2-форм — это линейная оболочка базиса внешних произведений базисных 1-форм.
В физике, например, тензор электромагнитного поля является 2-формой на пространстве-времени.
А что Вы под этим понимаете?
Я понимаю под этим то, шо многим тимощенковцам скоро придётся отсюда сваливать, бо их линейная оболочка базиса получила серьёзное повреждение. И скорый арест Геннадия - этому подтверждение. Согласись.

Роман

http://legaloffice.com.ua
Кстати, не так всё гротескно было и не до 1000 человек (как говорил нахрапов) и не только торговцы их колхозного рынка там были:

Ми проти податкового террору! 30.06.2010

30 червня 2010р в м.Суми відбулась акція протесту підприємців м.Суми та Сумської області проти прийняття податкового кодексу в редакції Кабміну. На площі Незалежності зібрались близько 1500 підприємців міста та області, до акції приєднались 25 підприємств середнього та великого бізнесу:ооо" Голстрим", ооо "Технологія", ооо "Технополіс", юр.фірма " Статус-к", ооо "Корудаліт", СП "Суми-Атлант", ооо" Фільм-С", чп" Алмаз", ооо" Словяни", ооо" Рекордес", ооо"Сілікатобетон", СП" Горобина", астзт "Остра-Суми", чп Равена, зао"Номак-інвест", чп " Варта експерт", чп" Сінтекс", оао"Аграрник", ооо" Ямал і Ко", чп" Рона-опт".

Було зібрано 1137підписів під резолюцією мітингу з вимогою відкликання прийнятого у першому читанні податкового кодексу та винесення його на широке обговорення громадськості. Після мітингу відбулась нарада за участі Голови Облдержадміністрації Чмиря Ю.П. де було доопрацьовано резолюцію форуму підприємців Сумщини з урахуванням рішень учасників акції протесту.

Faradey

Живой
Кстати по термину "2-форма" нашел только это:
2-форма — это дифференциальная форма степени 2. Другими словами, 2-форма — это 2 раза ковариантное кососиметрическое тензорное поле.
Для данного векторного пространства, пространство 2-форм — это линейная оболочка базиса внешних произведений базисных 1-форм.
В физике, например, тензор электромагнитного поля является 2-формой на пространстве-времени.
А что Вы под этим понимаете?
у меня ща лицо стало...как у вас аватарка))))

AKULA GRANDIS

критикант
у меня ща лицо стало...как у вас аватарка))))
Ой, это плохо! срочно почитай чей-то пост чтоб все нормализовалось!:D

По теме - Нет единому налогу!!!:gun::2guns::rip:
Уменьшение документооборота всем хозсубъектам!:bash:
Глобальную налоговою проверку всем спрощенцам!:hump:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Мы им показали кузькину мать

А бухгалтерию вести, скад? Или что по каждому чп держать бухгалтера?
З нинішнім законодавством, там у того ЧП тої "бухгалтерії" - як кіт наплакав.
Судя по предложенному правительством проекту налогового кодекса - однозначно придётся
Ні. Просто оці купи "підставних" ЧПшників зберуться нормально в одне ТОВ з одним бухгалтером.

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Мы им показали кузькину мать

З нинішнім законодавством, там у того ЧП тої "бухгалтерії" - як кіт наплакав.

Ні. Просто оці купи "підставних" ЧПшників зберуться нормально в одне ТОВ з одним бухгалтером.
Ви ж возвеличуєте не нинішнє законодавство, а перспективне - новий ПК та його аналоги, що ущемлюють підприємців.

Збиратися в ТОВ - який сенс? Те саме що женитися по розрахунку :)

Stein

Well-Known Member

Збиратися в ТОВ - який сенс? Те саме що женитися по розрахунку
Бо якщо фактично магазин належить одній людині - то він має і юридично належати одній структурі. Чи по-вашому нинішні махінації з купою підставних ЧП на один магазин це нормально?

WIR

Member
Хватит торгашам халявничать, пора становиться на 1 уровень с нами-производителями.
а ну как поподробней, что производим, где и как платим?

Чи по-вашому нинішні махінації з купою підставних ЧП на один магазин це нормально?
не нормально, давайте лучше я буду продавцам платить не до 1500грн а по 800, вот это будет нормально, круто для всей страны :)

Stein, ты вообще знаешь почему некоторые страны так хорошо живут? И после чего в истории тех стран подняли налоги и на сколько?

Nahrapov

Буржуй и учёный
давайте лучше я буду продавцам платить не до 1500грн а по 800, вот это будет нормально, круто для всей страны :)
А в чём промблема? Я итак плачу по 830 грн в месяц, и все наймиты довольны мною. За жару, правда, они выбили надбавку в 40 грн. Я пошёл им навстечу, понимаешь, бо я добрый буржуй.

Stein

Well-Known Member

Stein, ты вообще знаешь почему некоторые страны так хорошо живут? И после чего в истории тех стран подняли налоги и на сколько?
Так, знаю. Добре живуть ті країни, в яких після отаких от заяв:
не нормально, давайте лучше я буду продавцам платить не до 1500грн а по 800, вот это будет нормально, круто для всей страны
народ організує вам такі акції протесту, що доведеться платити по 2000. Такі країни і живуть добре. Не подобається людям зарплата - вся галузь зупиняється і виходить страйкувати з вимогою підвищення. І нікого не цікавить де ви візьмете ті гроші і на скільки вам підняли податки. Хоч останні шкарпетки продавайте, але надбавку забезпечити повинні. І таки забезпечують. І все працює, і бізнес розвивається...

Зверху