О ценностях: советских, демократических, христианских

d324co

Well-Known Member
У храмах Японії провели стародавній обряд з аналогом ляльки вуду із зображенням Путіна. ВIДЕО
17:57 10.06.2022 10 622
У Японії своїм давнім способом намагаються допомогти Україні у боротьбі з міжнародним злочинцем Володимиром Путіним. Мінімум у семи храмах міста Мацудо, що приблизно за 20 хвилин на схід від центру Токіо, знайшли аналог ляльки вуду з обличчям президента Росії.
Як передає , про це повідомляє з посиланням на видання Japan Today.
У Японії існує свій аналог ляльок вуду, який називається "вара нінге". Це солом'яна лялька із зображенням того, кому бажають зла. Під час обряду тулуб цієї ляльки з певним заклинанням необхідно прибити цвяхом. Стандартним прокляттям вважається смерть.
Від початку травня ляльки вара нінге були знайдені прибитими до священних дерев на території семи храмів у місті Мацудо. На сучасний лад у кожної до голови була прикріплена фотографія президента Росії. До однієї з ляльок також був прикріплений аркуш паперу японською мовою з повним ім'ям російського диктатора, його поточним віком і датою народження, а також повідомленням "Молюсь за його смерть". Записка потрібна на той випадок, якщо духи не впізнають свою жертву в обличчя.

У Ватикані провели скандальну акцію примирення, хрест таки тримали українка і росіянка. ВIДЕО
10:11 16.04.2022 36 807
У Ватикані провели скандальну акцію примирення. Через аргументи української сторони текст на тему війни в Україні та примирення було змінено на "молитву в тиші". Зокрема прибрали тезу про "братські народи". Однак хрест таки тримали українка і росіянка, що є драматичним і болючим для українців.
Про це повідомляє

Яка різниця між релігіями... одні пропонують підставити ворогу (другу щоку) а інші - прибити гвіздком...
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
УПЦ МП 8 лет кричала о «захвате» приходов, но молчит после аннексии РПЦ 500 приходов в Крыму, – Горевой

Религиовед Дмитрий Горевой обратил внимание на двойные стандарты УПЦ МП. Когда в ПЦУ переходили приходы, то в УПЦ МП кричали о «захвате», но когда РПЦ аннексировала 500 приходов в Крыму, то в УПЦ МП молчат, будто ничего и не произошло.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв відмовився прийняти російський орден Олександра Невського, яким його запропонували нагородити у Кремлі.

Втім глава Казахстану вирішив не приймати жодних нагород, поки перебуває на посаді. Так заявляють у його пресслужбі. Про нагородження Токаєва написав у своєму Telegram-каналі політолог Єрбол Єділов, – пише .
“Глава держави подякував за надану честь. Проте ним було ухвалено рішення до завершення його президентських повноважень не приймати ні вітчизняні, ні закордонні нагороди. З цієї ж причини під час нещодавнього візиту до Бішкека президент відмовився від найвищого киргизького ордена Манас першого ступеня”, – написав він.

Інформацію підтверди речник Касим-Жомарта Токаєва Руслан Желдібай у відповідь на запит Tengrinews.kz.

До слова, орден Олександра Невського можуть вручати іноземним політичним діячам, зокрема, за досягнення у розвитку багатостороннього співробітництва з РФ У пресслужбі Токаєва кажуть, що перед російською нагородою політик уже відмовився від нагороди під час візиту до Бішкека.

Своює чергою, у Кремлі зауважують, що нагороджувати президента Казахстан не планували. “Я не знаю, звідки ця інформація, бо жодного нагородження і не планувалося. У планах такого не було”, – повідомив прессекретар російського президента-диктатора Дмитро Пєсков в коментарі російському ЗМП.

Як повідомлялося, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв у присутності російського президента Володимира Путіна заявив, що його країна не визнає державності так званих “ДНР” та “ЛНР”. Таку заяву він зробив під час виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі
 

d324co

Well-Known Member
Київ та Львівщина - регіони-лідери з розкрадання гумдопомоги. Далі йдуть Харківщина та Кіровоградщина, - Монастирський

Найбільше випадків розкрадання гуманітарної допомоги українські правоохоронці фіксують у Києві, Львівській, Харківській та Кіровоградській областях.
Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський в ефірі телемарафону у середу, інформує із посиланням на
"Якщо говорити в розрізі регіонів, то у нас два таких лідери з шахрайства (з гумдопомогою. - Ред.), це Київ та Львівська область. Це там, де найбільше є випадків (розкрадання гумдопомоги. - Ред.). Далі за ними йдуть Харківська область та Кіровоградська", - зазначив Монастирський.
За його словами, найчастіше шахраї привласнюють автомобілі, закуплені для української армії, пальне, медикаменти, бронежилети, продукти харчування. Водночас частина з викритих правоохоронцями схем, за словами глави МВС, була організована росіянами.
"Дуже часто збирають і "хантерять", скажімо так, російські кібершахраї. Вони спеціально... створюють телеграм-канали. Потім уже ми розуміємо, що за ними стояли росіяни, які збирали цю допомогу", - наголосив міністр.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Він висловив сподівання, що кількість таких злочинів зменшиться завдяки злагодженій роботі правоохоронної та судової систем, що зробить покарання за шахрайство невідворотним для злочинців.

Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Георгій Тука повідомив про відкритий лист волонтерських організацій Запоріжжя з 12(!) аркушами підписів, в якому вони звинувачують Запорізьку ОВА в розкраданні 220 вагонів гуманітарки.

Лист адресований президентові, генпрокуророві, голові СБУ. Ще раз: 220 вагонів!!! І це - лише одна область! Крадіжки в промислових масштабах!

Кого ЗЕ поставив курувати гумдопомогу? Правильно - дЄрьмака.

Тепер розумієте, чому ЗЕфанати істерично волають «неначасі»? Бо після Перемоги ніхто про це не згадає - переможців не судять. А тут уже не судити - вішати треба.

 

d324co

Well-Known Member
Аннушка вже розлила масло... чекаємо на трамвай.

You must be registered for see medias
 
Зверху