Чини спротив українофобії!

Чи задоволені Ви складом нового уряду?

  • так

    Голосів: 29 27.1%
  • ні

    Голосів: 59 55.1%
  • не знаю

    Голосів: 7 6.5%
  • байдуже

    Голосів: 12 11.2%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    107

Petrovich-UA

Рухівець
Проблема не лише в Табачнику, проблема у всій владі.
Коли незаконно розвалюють коаліці, потім неконституційно створюють нову за допомогою куплених депутатів інших фракцій, то жодна порядна людина не буде просто дивитись на це.
 

HNIW

Member
Надеюсь оболтусов митингующих теперь исключать из института будут.
 

Firefly

Оптимист
Re: Відповідь: Чини спротив українофобії!

Firefly, ви звичайний провокатор,якій нібити закликає студентів вчитись і думати,насправді робить протилежне,спонукаючі до звичайного рабства,де не має ні волі,ні свободи,ні власної думки.
А Ви, mangust, звичайна людина яка живе ілюзіями. А насправді, найбільше, що Ви можете зробити для України, це залишати образливі коментарі на людей, які думають інакше. А що до мого заклику, то людина, яка насправді вміє мислити, бачить різницю між чорним і білим, ніколи рабом не буде. А Ваші заклики, що "нам потрібно більше волі, свободи і власної думки", нічого не варті, до поки Ви не встанете зі свого крісла, і не почнете робити щось корисне для своєї країни.
 
Останнє редагування:

Merime

New Member
я считаю, что украинский язык необходимо популяризировать. Не насаждать, а популяризировать.
И украинский, а не западные разновидности диалектов.
Усі, хоч скромні і непослідовні, заходи популяризують лише літературну українську мову, не знаю, де Ви зустрічались із пропагандою діалектів - хіба що в усному спілкуванні чи художній літературі, де діалекти мають повне право на життя. А от щодо самої літературної мови - то вона не канонічна, а розвивається і зазнає впливів з боку інших діалектів, хоча і зберігає свою основу - київсько-полтавський діалект. Тому ставтесь до цих процесів філософськи - якщо якесь явище не закріпиться у мові більшості людей - воно відімре.

Вакарчук испоганил идею украинизации Крыма...
Будь-хто, хто б наважився на таке, був би затаврований і засуджений, не у Вакарчукові справа, а у ортодоксальності мислення російськомовного населення Криму.

Вы не правы.. студенты очень активная часть
Напевне, тільки дивлячись у чому :)

Українські підручники викинули, портрет Вакарчука порвали
Аби почудити - це ж краще і корисніше, ніж проводити реформи в системі освіти, яка на грані розвалу.
 

Grosso

wonderwall
Цей бородань напрацював на непоганий цитатник... Збентежила, окрім його позиції щодо ОУН-УПА, російської мови, Голодомору, ще й така думка:
«…якщо гіпотетично Москва […]офіційно денонсує радянсько-німецький договір про ненапад (до речі, він і так фактично втратив силу 22 червня 1941 року) і секретний протокол до нього, а також всі наступні двосторонні договори та міжнародні угоди, фіксуючі та закріплюючі територіальні зміни, що витікають з даного договору, то Росія не понесе практично ніяких територіальних втрат[…]українській державі […]доведеться відмовитися від всіх територій за Збручем (котрі повинні вернутися до Польщі), від Північної Буковини і південної Бессарабії (необхідно повернути Румунії), від Закарпаття (до 1939 року входило в склад Чехословаччини, в 1939-1945 роках належало Угорщині […]сучасна українська держава по […] перспективам виживання зрівняна з Польщею 1939 року»
Чи не забагато сумнівних особистостей зібралося на чолі з проФФесором? От тільки прихильник великого українського поета Чехова настільки українофобських промов не виголошував....
 

Muzhik

Недодоктор
Скажіть, будь ласка, чому Ви вважаєте ідею надання російській мові статусу державної проявом українофобії. У багатьох країнах Європи співіснують декілька державних мов і це не означає, що одна мова пригнічує іншу в її розвитку. Чи Народний Рух своїм ідеалом вважає мовну політику в Азітаських країнах?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чини спротив українофобії!

У багатьох країнах Європи співіснують декілька державних мов і це не означає, що одна мова пригнічує іншу в її розвитку
Приклади таких "багатьох країн Європи".
Викладачі завжди були найпереляканішою частиною (приклад, створення СНУ), а студенти - найбайдужішою. Проте, були й резонансні винятки (але дуже нечисельні).
От зараз ми і перевіримо казки про "спонтанне народне волевиявлення" та "непідкупних студентів" в 2004му. Сьогодні створити "революцію" досить складно, та й до виборів далеко. Нерентабельно. Цікаво буде подивитися як вони "бастуватимуть" без помаранчевих грошей та активного лобіювання їх інтересів згори.
 

krapa

парниша
Скажіть, будь ласка, чому Ви вважаєте ідею надання російській мові статусу державної проявом українофобії. У багатьох країнах Європи співіснують декілька державних мов і це не означає, що одна мова пригнічує іншу в її розвитку. Чи Народний Рух своїм ідеалом вважає мовну політику в Азітаських країнах
сейчас они расскажут про "нацiю" и прочую белебурду
это прямая ненависть к России и ничего больше
 
Зверху