Чини спротив українофобії!

Чи задоволені Ви складом нового уряду?

  • так

    Голосів: 29 27.1%
  • ні

    Голосів: 59 55.1%
  • не знаю

    Голосів: 7 6.5%
  • байдуже

    Голосів: 12 11.2%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    107

YUPI

Подполье
Модератор
мне всеравно кто что говорит. Само по себе то что создалась коалициия и выбран новый кабмин это уже большое достижение.
 

S#RG

Забанен
Викладачі завжди були найпереляканішою частиною (приклад, створення СНУ), а студенти - найбайдужішою. Проте, були й резонансні винятки (але дуже нечисельні).
Ну я б не был так категоричен, однозначно. Хотя если судить по моей кафедре... То 100% Они еще сволочи просекали через стекачей кто там митинговал... а потом на сессии щимили.
Що ж заклику до спротиву українофобії, то його варто пітримати, але не мітингами під орудою якоїсь партії, а щоденною своєю роботою на своєму робочому місці, яка була б спрямована на утвердження української мови й української культури, українського якісного товару, українських перемог у спорті, українських винаходів та інших гарних українських речей.
Ну на работе с людьми я на украинском :). Исключительно.
Що ж до можливого негативного впливу одіозного "міністра" Табачника, то його легко нейтралізувати на найнижчому рівні - в аудиторії, в класі, де учителя чи викладача ніхто не обмежує і особисто не контролює - кажи правду своїм учням, не бреши студентам, не прогинайся під чергові міністерські віяння - давай можливість дітям отримати усю інформацію і сформувати власну позицію.І тоді жоден табачник не буде нам страшний. Тим більше - це фігура ситуативна і проходяща, про яку за кілька років ніхто і не згадає.
Ну я как бы не вру :)Тут не в этом дело. Дело в том что он начнет "чудить"... и так уже с этим тестированием полный маразм (к примеру закончил я техникум по специаольности "Н" на отлично, то раньше я б автоматом на 3й курс, бюджет, а сейчас фиг вам. А если второе высшее, и если ты заочник..... КОроче маразмЪ. Школьная программа меняется чуть ли не каждый год... и если с математикой все понятно более менее... то с гуманитариями надо все заново учить (. Ждем от придурка еще круче перлов )
 
табачник....как по мне шило на мыло...вакарчука тоже надо было геть или на кол...
 

Билли Бонс

Well-Known Member
C голоду подыхать будем,в дерьме захлебываться,но при этом самозабвенно бубнить "рух,мова,козацтво..."Верной дорогой идете,товарищи (с)
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Чини спротив українофобії!

C голоду подыхать будем,в дерьме захлебываться,но при этом самозабвенно бубнить "рух,мова,козацтво..."Верной дорогой идете,товарищи (с)
Ви навколо себе дивитесь? Подивіться скільки гладеньких нас оточує,мабуть вже опухли з голоду.
Стосовно Табачника
Ось лише деякі його публічні висловлювання.

Україномовне населення Східної України він називав "суржикоговорящим сельским населеним", а галичани, як він стверджував, взагалі не мають нічого спільного з народом Великої України. "У нас разные враги и разные союзники. Более того, наши союзники и даже братья – их враги, а их "герои" Бандера, Шухевич для нас – убийцы, предатели и пособники гитлеровских палачей", - переконаний Табачник. А чого вартий його вислів: "Нельзя вести культурную политику только в интересах узкого слоя украиноязычной интеллигенции, которая просто боится конкуренции во всем".

У різний час проти Табачника висували обвинувачення, зокрема в корупційних діях, а народні депутати наполягали на позбавленні його українського громадянства. Попри все, цей одіозний політик багато років залишається при владі, а зараз і взагалі отримав крісло, з якого йому буде дуже зручно завдавати ударів по українській освіті, науці, історії, мові. Уже можна передбачити, якими будуть перші кроки Табачника на посту міністра: скасування зовнішнього незалежного оцінювання, а отже повернення корупції у заклади освіти, повернення російської мови в школи та виші, переписування історії України.
Віце-прем'єр Борис Колесніков - про міністра освіти Дмитра Табачника
"Давайте поднимем вопрос об исключении этого дешевого клоуна Дмитрия Табачника! ... Что он вообще делать умеет, кроме того как книжки и картины из и так небогатых украинских музеев тырить?"
Честному бизнесу нужны не договоренности, а прозрачная власть и честные законы! Договоренности важны бюджетным ворюгам типа Табачника. Это им тишина требуется, чтобы безнаказанно тырить государственное имущество.
Мне смешно читать, когда пишут о какой-то «радикализации» Табачника. Радикалами могут быть только независимые люди, а уж никак не казнокрады!
Дмитрий Табачник и радикализм – понятия несовместимые. Дмитрий Табачник и коррупция, кражи из музеев – это, да, совместимые.
 
Останнє редагування:

Faradey

Живой
о ж заклику до спротиву українофобії, то його варто пітримати, але не мітингами під орудою якоїсь партії, а щоденною своєю роботою на своєму робочому місці, яка була б спрямована на утвердження української мови й української культури, українського якісного товару, українських перемог у спорті, українських винаходів та інших гарних українських речей. Що ж до можливого негативного впливу одіозного "міністра" Табачника, то його легко нейтралізувати на найнижчому рівні - в аудиторії, в класі, де учителя чи викладача ніхто не обмежує і особисто не контролює - кажи правду своїм учням, не бреши студентам, не прогинайся під чергові міністерські віяння - давай можливість дітям отримати усю інформацію і сформувати власну позицію. І тоді жоден табачник не буде нам страшний. Тим більше - це фігура ситуативна і проходяща, про яку за кілька років ніхто і не згадає.
Золотые слова!!
Именно так и надо делать... НЕсмотря на то, что пост мой на русском, я считаю, что украинский язык необходимо популяризировать. Не насаждать, а популяризировать.
И украинский, а не западные разновидности диалектов.
Главное перегибов чтоб не было... Вакарчук испоганил идею украинизации Крыма...
Но вот на счет
а студенти - найбайдужішою.
Вы не правы.. студенты очень активная часть, просто потому что проблем меньше..Не надо с работы мчаться в садик за ребенком по дороге заскакивая в магазин:)))
 

valery_ua

Well-Known Member
Українські підручники викинули, портрет Вакарчука порвали, -
акція в Севастополі

Проросійські активісти у Севастополі провели акцію, під час якої викинули українські підручники з історії до підніжжя пам'ятника Катерини Другої. Близько 150 підручників з історії України, української літератури та російської літератури за 8-й клас були кинуті в ящики з написом "звалище", виставлені біля монумента російській імператриці в центрі міста.

Перед цим учасники акції порвали портрет екс-міністра освіти Івана Вакарчука як "головного ідеолога запровадження в українських школах українізації і фальсифікації української історії", пише ТСН.

"Ми вважаємо символічними те, що все це сміття, створене українськими націоналістами, лежить у ніг засновниці нашого міста Катерини Другої. У підручниках з української історії нашим дітям пропагували героїзм бандерівців і культ особи Віктора Ющенка", - заявив один з організаторів акції Андрій Меркулов.

За його словами, у підручниках з української літератури за 8-й клас дітей "примушували вивчати антиросійські твори і вірші, де росіян називають собаками, а в підручниках з російської літератури за 8-й клас дітей намагалися навчити блатному жаргону".

Після акції зібрані підручники відвезли на переробку макулатури. На виручені кошти організатори акції збираються купити підручники з російської літератури в Москві.

 

mangust

патріот
Відповідь: Чини спротив українофобії!

В Києві стартує «АнтиТабачна кампанія!». Першою акцією стане театралізоване дійство під назвою «Табачника – на смітник історії!»

17 березня, в середу, о 12:00 біля Міністерства освіти і науки України (м. Київ, просп. Перемоги, 10) молодіжні та студентські організації Києва проведуть театралізовану акцію під назвою «Табачника – на смітник історії!» Вона є першим заходом в рамках «АнтиТабачної кампінії» метою якої є звільнення новопризначеного Міністра освіти і науки Дмитра Табачника, який має скандальну і суперечливу репутацію не лише серед його опонентів, але й союзників з Партії регіонів.

Учасники акції проведуть під стінами Міносвіти театралізоване дійство, під час якого продемонструють реальну сутність політики Табачника: переписування історії, спекуляції на мовних і культурних питаннях, розпалювання міжрегіональної неприязні та міжконфесійної ворожнечі, вкорінення корупції і хабарництва в освіті шляхом скасування зовнішнього незалежного оцінювання, повернення «кучмістських» методів адміністративного управління у ВНЗ, згортання процесу провадження позитивних сторін Болонської системи тощо.
 

Firefly

Оптимист
Cтуденты должны сидеть на парах в университете, а не по улицам с плакатами ходить, прогуливая пары. При этом они лишь пешки в чужой игре. В данном случае БЮТ и ПР. Но все как один рвутся что-то решать, не понимая при этом,что разум затуманен чужими идеалами и лозунгами. И "табачники" не исчезнут никогда до тех пор, пока новое поколение не научиться думать. А думать оно научится только тогда, когда выбросит всю эту грязь из головы, и займется своим прямым делом - учиться, становиться специалистами в своем деле, обустраивать самостоятельно свою жизнь и отвечать за свои поступки. Так вот тогда все "табачники,тимошенки,колесниковы,турчиновы,ющенки и др. политики- авантюристы" уйдут сами собой, т.к для них не будет места в этом мире. Много "проблем" исчезнет само-собой, а Украина будет той страной в которой каждый найдет свое место - и бизнесмен, и простой рабочий.
 

mangust

патріот
Відповідь: Чини спротив українофобії!

Firefly, ви звичайний провокатор,якій нібити закликає студентів вчитись і думати,насправді робить протилежне,спонукаючі до звичайного рабства,де не має ні волі,ні свободи,ні власної думки.
 
Зверху