Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Они просто так покатались в Украину и обратно, и все
Вони діагнозу не поставили, можливо поки що, але проБЮТівські ЗМІ вже волають про "страшну хворобу" посилаючись на діагноз, якого немає, посилаючись на слова людей, які їх не казали... А так - нічого, все нормуль - у нас же "свобода слова": хто платить, той і замовляє музику... І піпл хаває...

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Вони діагнозу не поставили, можливо поки що, але проБЮТівські ЗМІ вже волають про "страшну хворобу" посилаючись на діагноз, якого немає, посилаючись на слова людей, які їх не казали... А так - нічого, все нормуль.
А в конверте они оставили пустой листик, чтобы потом вернуться и дописать диагноз:mrgreen:

Stein

Well-Known Member

В конверті вони залишили чернетку.

"Ми не можемо повністю погодитися з тим, про що я зараз дізнаюся з українських медіа. Деякі пункти цих заяв ми з упевненістю будемо змушені спростовувати"

Stein

Well-Known Member

" Крім того, необхідні подальші обстеження і результати попередніх обстежень.
"Ми їх ще отримаємо - українська сторона пообіцяла надати. І тільки після цього ми зробимо остаточні висновки", - наголосив він. "

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

" Крім того, необхідні подальші обстеження і результати попередніх обстежень.
"Ми їх ще отримаємо - українська сторона пообіцяла надати. І тільки після цього ми зробимо остаточні висновки", - наголосив він. "
Что никак не опровергает слов "Тимошенко серьезно больна":mrgreen:

P.s. - Разговор окончен, хотя ты можешь еще немного повозмущаться по этому поводу:mrgreen:

mangust

патріот

Німецькі лікарі підтверджують, що Тимошенко серйозно хвора

Німецькі лікарі, які брали участь в обстеженні Юлії ТИМОШЕНКО в Качанівській колонії, наголошують на необхідності дотримання домовленості про конфіденційність інформації, однак не заперечують, що ситуація зі станом здоров’я колишнього прем’єр-міністра України дуже серйозна.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю радіо «Свобода» повідомила Штефані ВІНДЕ, речниця берлінської клініки Charité.

Зокрема, вона сказала, що не може відповісти на запитання, чи є конкретна інформація про висновки німецьких лікарів під керівництвом професора Карла Макса АЙНГОЙПЛЯ і про те, чи справді стан Ю.ТИМОШЕНКО є критичним, водночас зауваживши, що може лише сказати, що «пан професор АЙНГОЙПЛЬ дотримується угоди про конфіденційність. Це було обумовлено. Але про інше я не можу говорити».

Вона зазначила, що К.АЙНГОЙПЛЬ чітко говорить, що Ю.ТИМОШЕНКО серйозно хвора. «Це він підтвердив. Це він також підтвердив українським медіа. Але поза цим він не говорить нічого про конкретний діагноз, як і про інші обставини», - сказала вона.

За її словами, поки не ясно, коли ця інформація буде оприлюднена. «Поки що немає остаточного звіту, підтвердженого міжнародною комісією лікарів. Ще також не відомо, коли такий остаточний звіт буде наданий, оскільки надійшли ще не всі результати обстеження. Нам ще бракує даних, на основі яких можна створити остаточну картину», - сказала Ш.ВІНДЕ.

Кошмар, практика захворювання політиків просто жахає, за 20 років коли комусь погрожували тюрмою майже 100% одразу ж лягали до лікарень з різними видами хвороб. І чому мене це не дивує?

Stein

Well-Known Member

Давайте будемо відверті, в тому що посадили Юлю і Юру нас обурює не те що їх посадили, не те кого посадили, а те хто посадив.
Якби на місці Януковича була порядна людина, то і нехай би. Ну скажімо, були б це ми, невже б ми з ними, та й з багато ким іншим не розібралися?
Проте, як казав один наш брат, донецькі все роблять правильно, але, по перше, не красиво, а по друге, вони не мають на це права.

Зверху