Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Да уж, це вже явний пєрєбор...
 

lion.ts

[deleted]
"Чемпионаты проходят - достижения остаются!" (с)

Одним из главных своих достижений действующий режим считает проведение Евро-2012, а в особенности - создание необходимых для этого объектов инфраструктуры. Кто из нас не видел на улицах такие плакаты, призывающие голосовать за Партию регионов?

На самом деле, "остающиеся достижения" - такое же напыщенное вранье, как и прочие байки про "стабильность и благополучие". Инфраструктура, на создание которой были затрачены миллиарды бюджетных средств, затрещала по швам уже через несколько месяцев после завершения футбольного чемпионата.

Так проходило открытие Ясиноватской развязки на донецкой объездной трассе вначале лета. Министр Колесников, губернатор Шишацкий, флажки Партии регионов, помпезное перерезание ленточек, подхалимство журналистов. Тогда казалось, что все это построено надолго...



А так Ясиноватская развязка выглядит спустя четыре месяца после открытия. Половина дорожного полотна тупо отвалилась из-за оползня насыпи. Бюджетные миллиарды, выжатые из украинских налогоплательщиков, превратились в грязь. Причем, бело-голубые флажки в связи с этим масштабным событием в обочину втыкать почему-то не стали...

You must be registered for see images


Всем тем, кто отбивает подушечки пальцев о клавиатуры, надрываясь в интернете за Партию регионов, достаточно просто показать эти фотографии. "Стабильность и благополучие", заявленные регионалами, будут выглядеть после выборов точно также.

Некачественные декорации, построенные для европейцев, разваливаются на глазах. Плакатные "достижения" правительства - на самом деле не более, чем паршивая имитация и отмывание бюджетных средств.

You must be registered for see images
 

Вкладення

  • 85.4 КБ Перегляди: 263
  • 99.6 КБ Перегляди: 260

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Конкретный и чёткий источник правдивой инфомации :finest:
Зрозуміло, все що не сказав Чмирь - апріорі не може бути надійним джерелом. В мене 100%-но надійна інформація, з моєї родини. Лише мала відмінність, писали не твір, а переказ - вчителька спочатку зачитує дітям, як нечувано розквітла наша Сумщина за час панування любих пр-астів, а дітки це повинні запам'ятати, а потім викласти у зошиті.
Не скажете, це чергова ініціатива Вашого Чмиря (як то повернення власівсько-кадетського прапора у військовий ліцей), чи то йому таку новизну спустили зверху, скажімо, порадив Дімон Собачник. Ась?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.


ЗМІ: Школярів Сумщини змушують писати твори про здобутки влади

Школярам за кращі твори про владу обіцяють призи. На Сумщині серед школярів проводять обласний конкурс творчих робіт, в рамках якого дітей змушують писати про здобутки влади за останні два роки. Про це "Українській правді" повідомили батьки учнів. За їх словами, це з'ясувалося, коли діти прийшли зі школи і розповіли про творче завдання.

You must be registered for see images

Диктант, який написала дитина з Роменського району.

За його словами, дітям дали творче завдання написати про здобутки Сумщини і навести приклад. "Але як приклад давали здобутки "регіоналів" Єпіфанова та губернатора Чмиря", - сказав співрозмовник. Крім того, в розпорядження УП потрапило творче завдання для дітей четвертого класу по Роменському району.

You must be registered for see images

Документ із сайту УП

Дітям 9-10 років пропонують прослухати текст про промисловість (!) Сумщини. Далі по цьому тексту діти проходили аудіювання - відповідали на запитання.

You must be registered for see images

Дашутін і Єпіфанов - кандидати в депутати від ПР, Чмирь - губернатор Сумщини, член ПР


Як вдалося з'ясувати виданню, для кожного класу - інше творче завдання. У 4 класі діти пишуть аудіювання, у 9-11 класах потрібно написати твір-роздум на тему "Я пишаюся новою Сумщиною!", аргументуючи висловлені думки прикладами здобутків Сумської області у всіх сферах життєдіяльності за 2010 – 2012 роки. За інформацією "УП", нагородження має відбутися 26 жовтня - напередодні виборів.
Ну, хто готовий скласти твір-мініатюру "[STRIKE]Губернатор-чарівник[/STRIKE] Підприємець-чарівник харчової промисловості"?
 

Вкладення

Andys_sumy

Member
"С целью полного контроля": власти собирают "досье" на тех, кто не хочет голосовать за ПР.
 

Szandor

New Member
"С целью полного контроля": власти собирают "досье" на тех, кто не хочет голосовать за ПР.
Вонючая комуняцкая модель - контролировать. А через 20 лет начнут стрелять под шум моторов грузовиков тех,кто голосовал ПРОТИВ этих тварей рыгов.
 

Andys_sumy

Member
Трахашаеш регионалку (Інна Богословська) хорошо - добро пожаловать в ВР

p.s. хотя у себя в городе молодой любовник скрывает и о своей гражданской жене и том что он будущая тушка в списки ПР.
 
Зверху