Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Grosso

wonderwall
У Донецьку під час розгону наметового містечка загинув інвалід

При штурмі міліцією наметового містечка чорнобильців у Донецьку загинула людина.

Як повідомив "Українській правді" народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Михайло Волинець, шахтар-інвалід Геннадій Конопльов загинув о 19:10.

За словами депутата, працівники міліції "за участю бандитських формувань у цивільному" почали штурмувати містечко й завалили армійський намет, який був наданий мітингувальникам МНС області.

"Коли повалили намет, у ньому задимівся генератор. Люди опинилися під заваленим наметом, і Конопльова затоптали", - розповів Волинець.

Загиблий не був чорнобильцем, він був головою ветеранської організації учасників війни і дітей війни міста Родинського на Донеччині, членом партії "Батьківщина". Близько тижня знаходився в стані голодування.

За словами депутата, "Швидка" забрала Конопльова вже без ознак життя.

Водночас, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", о 19.00 близько 30 правоохоронців, не пред'явивши жодних документів, увірвалися в наметове містечко і звалили великий намет.

Пізніше біля Управління пенсійного фонду сталася бійка між інвалідами-чорнобильцями та працівниками міліції.

Як повідомляє кореспондент агентства, чорнобильці пішли на штурм Управління пенсійного фонду, коли дізналися, що від серцевого нападу помер мітингувальник, постраждалий після зносу намету.

"Одному інваліду стало погано ... він помер у швидкій допомозі", - повідомив один з активістів Володимир Деркач.

Як повідомляється, правоохоронці забрали з собою намет, 2 печі-буржуйки, а також генератор.

Решта інвентаря залишилася лежати на землі. Решту наметів не чіпали, передає кореспондент агентства.

Разом з тим, як повідомляє УНІАН, наразі близько 50 чорнобильців, які залишилися на території наметового містечка, заявили про те, що не залишать це місце доти, доки до них негайно не прибуде губернатор Донецької області Андрій Шишацький.

"Ми нікуди звідси не підемо, поки не приїде Шишацький. Відбулося відкрите, неприховане, бандитське беззаконня. Влада показала своє справжнє обличчя", - сказав учасник акції, голова Донецької обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів Чорнобильської катастрофи "Чорнобиль-Єдність" Микола Гончаров.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.


У господарстві президента Януковича люстри за 19 000 євро й іспанські унітази по 2000 євро за штуку. А лише на частину стелі а "мисливському будиночку Януковича" оцінили у 5 000 000 гривень.

"Українській правді" вдалося дізнатися цікаві деталі про володіння Януковича за селом Сухолуччя. Розповів про них Олександр Беньковский - столяр-бригадир, який працював на об'єктах в Сухолуччі з серпня по кінець листопада 2010-го року.

Небачені за своєю розкоші володіння Януковича не обмежуються одним "Межигір'ям".

Трохи північніше, за селом Сухолуччя розташоване Дніпровсько-Тетерівське лісо-мисливське господарство у 30 тисяч гектарів. Формально це - державна власність, а реально з 2007-го року вона перебуває під контролем Януковича. Тут президент проводить своє дозвілля за відстрілом кабанів та іншої дичини.

З води господарство охороняють "Беркут" і приватна фірма. По лісу ж уздовж всього периметра мисливських угідь виритий багатометровий протитанковий рів.

Столяр-бригадир Олександр Беньковский працював на північно-східній околиці Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства. Там, на території "Острів", знаходиться головний об'єкт Сухолуччя - так званий "мисливський будиночок Януковича".

За словами Беньковского, він там робив стельові арки, фальш-крокви, установку склопакетів, установку дверей, і вішав опудало зубра.

"В альтанці для гриля я навісив опудало, яке президенту Януковичу на день народження у 2010-му році подарував президент Білорусі Олександр Лукашенко. Внизу під опудалом видно, що це подарунок Януковичу від Лукашенка", - зазначив Олександр, з яким, за його словами, за роботи так і не розплатилися повністю.

"Альтанка для гриля" у Януковича - об‘єкт досить претензійний.

"На цю альтанку виділено 45 кіловат електроенергії, тому що там багато споживачів: теплі доріжки, підігрів водостоків на даху, потужні кондиціонери, кухня обставлена італійською технікою. Що казати, як у найкращих будинках Парижа!" - запевняє столяр-бригадир.

Вартість трьох люстр в альтанці, як говорило начальство Беньковському, становить 19 000 євро.

"Унітази в туалеті цієї альтанки іспанські, за ціною близько 2000 євро за штуку. Але найсмішніше, що один унітаз був замінений на підробку, яка була зроблена десь в Києві", - каже чолов‘яга.

Дах у "Мисливському будиночку Януковича" крили - на секундочку - міддю. За словами Беньковського, покрівлю робили чи то мадяри, то чи румуни. 1400 квадратних метрів метало-черепиці були зірвані і замінені на мідь - вона набагато дорожча.

"По-моєму, ця мідь привозилася навіть з Німеччини", - зауважує бригадир.

Природа у садибі так і пашить розмаїттям.

"На території навколо "мисливського будиночка Януковича" є штучний канал для розведення качок і риби. Так ось, рибу єгері раз на тиждень виловлюють для аналізу. Качок розводять щороку приблизно 5000 штук. Восени частина відлітає, частину відстрілюють, частина залишається зимувати. Саме на березі цього каналу знаходиться альтанка для гриля, де я працював, і де висить опудало від Лукашенка", - зазначає Олександр.

Ближче до "мисливського будиночка", на самому березі Київського моря знаходиться критий тир з рухомими мішенями. За будиночком - бухта для яхт, з іншого боку - лазня, літня альтанка, волейбольний майданчик. Трохи далі - вертолітний майданчик. Коли його будували, вирубували дерева, каже Беньковський.

"Сам "Мисливський будиночок Януковича" дуже гарний. Там все зроблено з розумом. Видно, що Янукович все робив для себе, не для гостей..," - зауважує чоловік.

Як каже Олександр, усередині багато різьблення, усе оброблено в морському стилі. "Наличники" навколо дверей з орнаментом у стилі морських вузлів - ефект такий, ніби це корабель, перевернутий догори дном. Також є розкішний камін. А підлогу зроблено з дерева і залито лаком так, ніби вона монолітна.

"Коли я спілкувався з начальством, вони повідомили, що стеля була оцінена у 5 000 000 гривень - і це тільки частина стелі! Але зроблено її, ви уявляєте, не з дерев'яного масиву, а з МДФ! Цілковита халтура. Її собівартість 400 000 гривень. Я чув, що деякі елементи почали псуватися", - зауважує столяр-бригадир.

Трохи осторонь, за територією "мисливського будиночка" зведено будинок для обслуги Януковича - на 12 сімей. Там люди працюють сім'ями, наприклад, чоловік і дружина.

До газонів підведено автоматичну подачу води. На тих ділянках території, де може з'явитися Янукович, дерева підрізають, чистять так, щоб не було жодного сухого сучка.

За словами чоловіка, на території угідь є три пости охорони. На одному з них, на в'їзді на територію "мисливського будинку Януковича" завжди перевіряли, що везуть з собою робітники, оглядали їхні інструменти.

Між іншим, для президента робітники вигадали кодове ім‘я - "вождь". Віктор Федорович у маєток приїжджав не лише на полювання, а й на перевірку.

"Янукович приїжджав не тільки на полювання, а й на ревізію - подивитися, як будують будинок та інші об'єкти. Всіх терміновим чином виганяли за територію, де він перебував, примушували ховатися по вагончиках і забороняли висовувати ніс. Ми якось раз працювали в суботу, то нам забороняли виходити на дорогу, за межі альтанки - казали, що це з метою нашої безпеки", - ділиться Олександр.

Як стверджує чоловік, полювання у Сухолуччі " завжди на вищому рівні, це і дурню зрозуміло".

"Як мінімум за день до початку нам забороняли голосно працювати, щоб не злякати звіра. Місця там підгодовані, номери для відстрілу стоять скрізь - і для різної стрільби. На кого полює Янукович? На кабана і оленя на - це точно. Кабанів там взагалі розводять у розпліднику, уявляєте! У розпліднику ж дресирують собак лазити по норах на лисиць", - уточнює Беньковський.

За словами чоловіка, крім альтанки для гриля, в якій висить зубр від Лукашенка, він робив "альтанку для першої крові".

Саме з цим об‘єктом Олександр намучився найбільше.

"Це альтанка "першої крові", яку я робив з самого нуля. Це в дикому лісі, 8 кілометрів до житла. Альтанка "першої крові" - це місце, де після першого вдалого пострілу, коли вдалося вбити дичину, мисливці збираються, щоб обмити цю подію", - зауважує він.

Як стверджує Беньковський за "сухолуцькі" роботи йому недоплатили, через що тепер він по вуха в боргах і проблемах, та навіть виїхав у Росію.

"У загальному, мене кинули на Україні приблизно на 35 000 доларів. Тому я сьогодні не можу сплатити кредит по квартирі. Банк подав на мене до суду, а квартира в заставі. А у нас сім'я чималенька - тепер з'явилася загроза залишитися на вулиці", - жаліється робітник з володінь Януковича.

Детальніше читайте на "Українській правді": "Будівельник з мисливського господарства президента: Ми називаємо Януковича "вождем"
В орігіналі статті ще фото є, лінь возитись.
 

Sim$Dim

бесконечная жесть
Re: Телеканал ZIK викриття ворів в ПР

Господи, наконец-то мне открыли глаза. Я всегда наивно полагал, что в Партии Регионов честнейшие и достойнейшие люди. Герои нашего времени, которые поднимут страну из руин и сделают жизнь каждого украинца достойной.
Но теперь, благодаря бесстрашным, бескорыстным, готовым положить свои жизни на алтарь Справедливости журналистам, я увидел истинное лицо этой партии.
Спасибо Вам, труженики пера! И укажите таким слепцам как я Истинный путь и направьте руку к той графе, где нужно поставить галочку.
 

Cergey...

Well-Known Member
Re: Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.




В орігіналі статті ще фото є, лінь возитись.
Не перевелись у нас еще любители инетовского мусора.
Ссылаться на сайт где нет ни одного емейла ни одного телефона издателя.
Остается только задать вопрос а не вы ли являетесь автором этого сайта?
В принцыпе 50 баксов в месяц и можете смело публиковать любые фантазии
на своем сайте. А если еще и спонсора найдете то и в прибылях будете.
Неужели Юлькина партия не кинет баксов 300 в месяц за подобное творчество.
Детский сад прямо таки.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Табачник включив у шкільний підручник історії біографію Януковича​

У підручник історії для 11 класу включено біографію Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА.

Про це повідомляє сьогодні "Газета по-українськи" (№ 135 від 20 вересня 2011 року).

"Новий підручник з історії України для 11-класників менший за попередній на 100 сторінок. Є біографія Віктора ЯНУКОВИЧА. Переписати підручник вимагав міністр освіти Дмитро ТАБАЧНИК", - пише газета.

Видання також звертає увагу на зміну деяких розділів у підручнику. "У старій "Історії" перший розділ називався "Україна під час Другої світової війни", у новій - "Велика вітчизняна війна". Раніше Організація українських націоналістів була описана трьома абзацами, тепер - одним реченням: "Боротьбу проти сталінського тоталітаризму в краї очолила Організація українських націоналістів (ОУН), яка нараховувала близько 20 тисяч". Загибель Романа Шухевича та Степана Бандери в обох книжках не описана", - уточнює "Газета по-українськи".

Доктор історичних наук Володимир СЕРГІЙЧУК додав, що у новому підручнику немає згадок про Карпатську Україну, з проголошення якої фактично для українців почалася Друга світова війна. "Не у вересні, як для поляків, а вже в березні 1939 року, коли угорці здійснили агресію проти щойно проголошеної Української держави на Закарпатті. Це для закарпатців боротьба проти Угорщини була вітчизняною війною. Вони захищали свою батьківщину. А УРСР була радянською державою, а не незалежною. Про перемогу у війні автори говорять устами російського письменника Костянтина Федіна, а українцям вклеюють ярлик колаборантів", - пояснює науковець.

Помаранчевій революції в попередній "Історії України" був відведений розділ, у новій - два абзаци. "Опозиція вдалася до протестних акцій... повністю паралізувала роботу центральних органів влади...", - цитує газета підручник з історії.

"Ідеться про часткове повернення до попередніх схем. Думаю, це безпосередньо пов`язано з роллю ТАБАЧНИКА, його трактовками Другої світової війни, негативними висловлювання про ОУН та УПА. Він вживає при оцінці подій класичну радянську історикографічну схему", - стверджує політолог Олексій ГАРАНЬ.
 

lobst

Поймай конфетку ...





:lol::lol::lol:
 
Зверху