Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Герман розказала, чому Янукович "не трахнув" би Тимошенко
27.02.2014, 17:22
Екс-радниця Віктора Януковича Ганна Герман вирішила "пролити світло" на деякі моменти з життя екс-президента.

За її словами, Янукович мав важке дитинство та страждає на велику кількість комплексів. А ще він нібито колись сказав, що не зміг би "трахнути" Юлію Тимошенко, настільки вона йому огидна.

Про все це Ганна Миколаївна розповіла французькому виданню " ", пише " ".

В інтерв'ю Герман зауважила, що "не треба робити з Януковича диявола". За її словами, він навряд чи міг сам віддати наказ вбивати людей на Майдані. Тому екс-радниця припустила, що на екс-президента впливала третя сила.

"Щоразу, коли ми починали чогось добиватися від нього, дзвонив телефон, і ми повинні були вийти з кімнати. Коли ми поверталися, він був вже зовсім іншим", - розповіла Герман.

За її словами, 30-го листопада, коли в центрі Києва бійці "Беркуту" били студентів, вона намагалася телефонувати Януковичу і вмовити його засудити побиття. Однак нічого не вдалося.

"Я розуміла, що якщо я піду, то ніхто не скаже президентові правду. Навколо нього всі говорили лише, що все чудово", - зазначила Ганна Миколаївна.

Вона також додала, що Янукович прислухався до свого старшого сина Олександра через почуття провини перед ним і його братом Віктором, оскільки він покинув їхню матір Людмилу.

Послухати Греман, так в Януковича окрім геть важкого дитинства, було багато комплексів.

"В його особистості були приємні сторони, але і глибокі комплекси теж. Все почалося ще в дитинстві. Янукович втратив матір, його батько знову одружився, мачуха дуже погано до нього ставилася, і він пішов до бабці. Опинився на вулиці, серед бандитів. Потрапив у в'язницю спочатку на рік, ще неповнолітнім, потім вже дорослим, за бійки. В результаті він завжди мріяв розбагатіти і взяти реванш", - так переповіла Герман тяжку долю Віктора Федоровича.

Ганна Миколаївна також зауважила, що люди, які побували у візниці, не повинні іти в політику.

"В'язниця ламає людей. Я маю на увазі, в тому числі, і Юлію Тимошенко", - підкреслила Герман.

You must be registered for see images

До того ж, Герман пригадала цікаву деталь – Януковичу була огидна Тимошенко не просто як людина, але й як жінка.

"Вона така огидна, що якби мені довелося її трахнути, я б не зміг", - процитувала Герман Януковича.

І нарешті Герман зазначила, що сподівалася на достойну поразку Януковича.

"Я не хотіла, щоб він тікав з ганьбою, я хотіла, щоб він програв з достоїнством, щоб у нього був шанс відігратися. В мене не вийшло. Більше я ніколи не зможу йому допомогти", - сказала депутатка.
Ну, що тут сказати. Важке дитинство, комплекси...

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Анонс програми-тренінгу "Як просрати все і нічого не зрозуміти":

27 ЛЮТОГО 2014 18:00
Колишній президент України Віктор Янукович проведе прес-конференцію в Ростові-на-Дону

Про це в четвер повідомляє з посиланням на оточення відстороненого президента України, пише .

Захід пройде в 17:00. Місце проведення буде оголошено додатково.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

25.02.14 02:28
В гардеробе Виктора Януковича обнаружили странные предметы, напоминающие одежду времен средневековья.

"Шкаф с одеждой . Что это?", - спрашивает журналистка.

"Платье Керенского. Не понадобилось", - отвечает один из блоггеров.

rfvgy

Ukrainian
"Платье Керенского. Не понадобилось"

в бега , в рашку ...

rfvgy

Ukrainian
В той час коли законна супруга янука бігає по Донецьких магазинах

Шлюха гаранта відлетіла в Дубаї

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Для історії, щоб не загубилось, історична прес-конференція.
You must be registered for see medias

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну і стислий зміст.
Монолог Януковича перед дзеркалом або навіщо Клюєву золотий батон
28 ЛЮТОГО 2014 18:45
Виставу "Прес-конференція Віктора Януковича" можна охарактеризувати як трагікомічний фарс

ВФЯ, вочевидь, не втратив ділової хватки й на братській чужині, тож Олександр Масляков позбувся монопольного права володіння трейдмарком «КВН» внаслідок рейдерського захоплення. Щоправда, лажа вийшла в одному: Гусман в ростовському бенефісі Януковича «Прес-конференція» – не той. Не Юлій, а брат його Михайло, заступник гендиректора агентства ІТАР-ТАСС. Тобто заступник міністра пропаганди РФ. Це, певно, для того, щоб було ясно: виставу схвалено государевим цензурним комітетом, а відтак критики зобов’язані бути приязними й прихильними.

Що ж, насправді вистава вражає. Українська публіка завжди знала, що Янукович – чудовий комік і казкар, але сьогодні він таки себе перевершив. А декого навіть надихнув на поетичні експерименти! Ну от приміром:

Сміятись,
Плакати,
Блювать
Водночас
-Справа
Неможлива.

Йому вдалося зробити неможливе. Кіт Шрьодінгера, Капітан Очевидність, мученик, блазень, ображений жебрак, супергерой і старозавітний пророк в одному флаконі – надзвичайно сильна й емоційно виснажлива роль. Репліки з неї неодмінно розтягнуть на цитати, і недоброзичливцям доведеться змиритися з тим, що Янукович таки остаточно застовпив собі 1,7 га в історії. Причому (sic!) за свої.

Для тих, хто слідом за генієм повторить «Я его просто не понял!..» кваплюся пояснити. Фраза «Україна – наш стратегічний партнер» має увійти в аннали природничих наук. Бо її сказав законнообраний президент України для іноземної аудиторії. Для спостерігача це і трюїзм від лідера, і визнання себе ставлеником чужої держави. Ну чим не звірятко австрійського фізика – водночас живе й мертве?

«Я не могу летать по воздуху… Я арендовал помещения и ездил по дорогам». Дякуємо, Кепе. А ми сподівались… Це, до речі, сказано в ході пояснення статусу Межигір’я. Яке – 1,7 га із будиночком на 650м2, виявляється, Януковичу спочатку дали покористуватись, а потім змусили купити. Коли (!) він оту хібарку перебудував. І довелося-таки викласти з кишені $3,2 млн. Практично останніх, щоб ви зрозуміли. Тож усе, що довкола, довелося брати в лізинг.

Разом із зоопарком, страусами-кабанчиками та невідомо ким побудованим галеоном у незнамо як виритому ставку. А цінності – дарували друзі. Включно із «Апостолом» Івана Фьодорова та іконами XVII сторіччя. Причому у всього цього є реальні власники, які ще доводитимуть у міжнародних судах, що ця власність не є українською. Справжній митець змушує глядача думати, і в мене на цих словах таки виникло питання: невже брати Клюєви спробують відсудити золотий батон?!

Хоча навряд. Вони мусять розуміти, що на них чекає. Янукович же попередив (переймається за своїх!): майданівці не лише «громили храми», але й занесли його молодшого внука в люстраційні списки (для переконливості варто було би розказати про печальну долю розіп'ятих у Межигір'ї соколів, які вочевидь, теж підпали під люстрацію). Та що списки! Його самого дістати намагались, машину супроводу з автоматів розстріляли (порада режисеру: я за базуку – переконливіше).

Але знайшлись-таки вірні чаклуни-офіцери, які врятували президента-безхатченка та чарами перенесли через море до таємничого друга в Ростов (толкієністи, мовчіть – Саурон недавно повернувся з Сочі). Парабелум, правда, не дали – вони законослухняні громадяни. Так що неясно, як усе ще чинний президент буде боротись за свої права із фашистами, яких бояться навіть в Ізраїлі. Особливо, якщо західні гаранти відмовляться дотримуватись своїх західних гарантій. А без них він готовий так і залишитися добровільним вигнанцем і волоцюгою доскону. Хоча це й не привід їхати до Гааги.

Хорошій виставі годиться мати інтригу. І вона була: Путін, виявляється, чомусь уперто зволікає. Янукович до нього й так, і так – а він ніяк! Оце лише поговорили, якою катастрофою буде для РФ перехід України на натівський, перепрошую – європейський стандарт залізничної колії згідно з планом загарбницької асоціації. І все, стало ясно, що Росія вживе відповідних заходів. Тут знову режисера консультанти намахали: необхідність перейти на ЛГБТ-стандарт виглядала би куди зловісніше.

Відмова від цієї сюжетної лінії, вочевидь, була продиктована віковим цензом більшості запрошених ЗМІ – в Росії з цим жорстко. Втім, ця тема все-таки підспудно й обережно пролунала – коли Янукович розказував про тортури, яких до нього застосували західні посередники, аби добитись угоди з опозицією 21 лютого. Вдруге Янукович її зачепив з відчуття справедливості й сорому, коли розказував, яких нелюдських катувань довелося зазнати неозброєним беркутівцям з боку КММ – кровожерливих молодиків-майданівців.

Хоча ці бестії в людській подобі захопили ще не всю Україну, треба негайно щось робити для її порятунку. Знати б, що. Коли Янукович це придумає, він навіть на наступний президентський термін не піде – погодьтеся, надлюдська мужність!

Зрештою, слід віддати належне ВФЯ: військової допомоги від РФ він не просив. І взагалі, попри все, він вважає, що Україна має лишатись єдиною та неподільною. Будь я режисером, цей явний експромт мене особисто спантеличив би: актор не має права так грубо змінювати сюжетну лінію – якщо, звісно, не хоче передчасно зійти зі сцени. Зрештою, я не театрал і можу помилятись.

На мій невишуканий смак, композиція теж трішки підгуляла: епілог – той, у якому ВФЯ виступає старозавітним пророком, що не боїться сильних світу сього – чомусь прозвучав посеред вистави. "Никогда народ Украины не согласится жить с вами в такой стране. Уйдите". Втім, припускаю, що це був просто монолог перед дзеркалом. Яке просто нікому було винести.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 18:33
Швейцарська поліція провела обшуки в офісі фірми Олександра Януковича

"Швейцарська поліція провела обшуки в офісах Олександра Януковича в Женеві після того, як прокурор почав розслідування проти поваленого президента України Віктора Януковича та його сина Олександра за підозрою у відмиванні грошей", - йдеться у статті австрійського видання Die Presse, передає з посиланням на .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 20:26
Україна почала офіційну процедуру екстрадиції колишнього президента Віктора Януковича, проти якого продовжується кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень

Про це повідомив Генеральний прокурор України Олег Махніцький, передає прес-служба відомства.

«За клопотанням слідчого, суд надав дозвіл на затримання Віктора Януковича... Екстрадиція передбачає офіційне звернення про встановлення місця перебування на території запитуваної держави цієї особи та її видачу», - йдеться в повідомленні.

«Міжнародне право фіксує зобов’язання держав-учасниць видавати одна одній осіб для притягнення до кримінальної відповідальності. Відносини, зокрема, з Російською Федерацією в галузі екстрадиції також урегульовані Європейською конвенцією про видачу правопорушників 1957 року», - зазначили в ГПУ.

На думку прокуратури, «проведення громадянином України Віктором Януковичем прес-конференції в Ростові-на-Дону є офіційно підтвердженим фактом його місцезнаходження на території Російської Федерації. А тому Генпрокуратура очікує після звернення до Москви найближчим часом отримати позитивну відповідь від Генеральної прокуратури РФ. За його словами, він потрапив до Росії з Криму за допомогою «патріотично налаштованих офіцерів» невідомої держави після того, як Україна вже оголосила колишнього президента у міжнародний розшук».

Махніцький вважає останні заяви Януковича під час прес-конференції у Ростові-на-Дону «безвідповідальними і такими, що не сприяють політичній стабілізації в України в цілому, та Криму, зокрема, а також спрямованими на загострення нинішнього громадянського конфлікту на півострові».

Зверху