На днях будет запущен сайт PICTU

• Автор теми Dio
  • Дата створення
Статус
Закрита.

Pol@

Life :)
Ответ: На днях будет запущен сайт PICTU

Насколько понимаю товарисч Dio вернулся!
И сайт уже работает..
Но соответственно в указаное время.

Dio

Из других жизней

Да, меня действительно не было в городе, все же тож немного хочется отдохнуть. Но вот я тут! и сайт будет работать как и прежне :)

quant

yeah

Dio сказав(ла):
Да, меня действительно не было в городе, все же тож немного хочется отдохнуть. Но вот я тут! и сайт будет работать как и прежне :)
круто
от тока
  • мало анекдотов (ите даавным даавно лежат там)
  • напряжно сохранять по одной каждую понравившуюся картинку или аватару
хотя это всё стерпимо)
ДА Я НАЙДУ ВСЕГДА ЧЕГО МНЕ МАЛО ИЛИ ЧТО НЕ ТАК :)

Merime

New Member

Велике прохання до тих, хто викладував на цьому сайті свої малюнки, зв'язатися зі мною - є пропозиція проілюструвати два збірники сумської поезії і прози, які готуються незабаром до друку.

Dio

Из других жизней

Merime сказав(ла):
Велике прохання до тих, хто викладував на цьому сайті свої малюнки, зв'язатися зі мною - є пропозиція проілюструвати два збірники сумської поезії і прози, які готуються незабаром до друку.
Пропозиція є, але б хотілось більш детально знати про деякі нюанси, а саме: в якому стилі повинні бути проілюстровані данні збірки. Зокрема більшість малюнків на моєму сайті належали до різних стилів художнього мистецтва. Також до мене поступило декілька питань: чи буде оплачуватися ілюстрація цих збірок?
Та прохання більш детально охарактеризувати що ці збірки з себе представляють.

Останнє редагування:

Merime

New Member

Dio сказав(ла):
Пропозиція є, але б хотілось більш детально знати про деякі нюансі, а саме: в якому стилі повинні бути проілюстровані данні збірки. Зокрема більшість малюнків на моєму сайті належали до різних стилів художнього мистецтва. Також до мене поступило декілька питань: чи буде оплачуватися ілюстрація цих збірок?
Та прохання більш детально охарактеризувати що ці збірки з себе представляють.
Студія "Орфей" щорічно видає збірку кращих молодих поетів і збірку молодих прозаїків Сумщини. Малюнки-ілюстрації мають бути графічними і чорно-білими, максимально наближеними до умов нашого друку. Плюс кольорові репродукції на обкладинку. Малюнки мають відображати ліричний настрій збірок і носити сюжетний характер.
Ілюстрація збірок НЕ ОПЛАЧУЄТЬСЯ. Так само, як і публікація віршів та оповідань. Бо друкування (тобто, вихід на широкий загал) і є оплатою.

Dio

Из других жизней

quant сказав(ла):
круто
от тока
  • мало анекдотов (ите даавным даавно лежат там)
  • напряжно сохранять по одной каждую понравившуюся картинку или аватару
хотя это всё стерпимо)
ДА Я НАЙДУ ВСЕГДА ЧЕГО МНЕ МАЛО ИЛИ ЧТО НЕ ТАК :)
Да, анекдотов действительно маловато...было. Я сегодня добавил 5 тисяч анекдотов с удобным разбиением на разделы. С временем колличество их возрастет в двое.
На счет картинок: ну... это такое дело... :) возможно что-то действительно придумаю. Но скорее всего останится так как есть

Live

Happy Live :)

Dio очень красивый сайт. Супер!

Bober

Ищу жену :)

красавчик мне понравился сайт

Dio

Из других жизней

Сеть вновь заработала, что весьма приятно... Сайт продолжает свою работу как и прежде. Но время работы с 18.00-24.00

Статус
Закрита.
Зверху