крутоDio сказав(ла):Да, меня действительно не было в городе, все же тож немного хочется отдохнуть. Но вот я тут! и сайт будет работать как и прежне
Пропозиція є, але б хотілось більш детально знати про деякі нюанси, а саме: в якому стилі повинні бути проілюстровані данні збірки. Зокрема більшість малюнків на моєму сайті належали до різних стилів художнього мистецтва. Також до мене поступило декілька питань: чи буде оплачуватися ілюстрація цих збірок?Merime сказав(ла):Велике прохання до тих, хто викладував на цьому сайті свої малюнки, зв'язатися зі мною - є пропозиція проілюструвати два збірники сумської поезії і прози, які готуються незабаром до друку.
Студія "Орфей" щорічно видає збірку кращих молодих поетів і збірку молодих прозаїків Сумщини. Малюнки-ілюстрації мають бути графічними і чорно-білими, максимально наближеними до умов нашого друку. Плюс кольорові репродукції на обкладинку. Малюнки мають відображати ліричний настрій збірок і носити сюжетний характер.Dio сказав(ла):Пропозиція є, але б хотілось більш детально знати про деякі нюансі, а саме: в якому стилі повинні бути проілюстровані данні збірки. Зокрема більшість малюнків на моєму сайті належали до різних стилів художнього мистецтва. Також до мене поступило декілька питань: чи буде оплачуватися ілюстрація цих збірок?
Та прохання більш детально охарактеризувати що ці збірки з себе представляють.
Да, анекдотов действительно маловато...было. Я сегодня добавил 5 тисяч анекдотов с удобным разбиением на разделы. С временем колличество их возрастет в двое.quant сказав(ла):круто
от токахотя это всё стерпимо)
- мало анекдотов (ите даавным даавно лежат там)
- напряжно сохранять по одной каждую понравившуюся картинку или аватару
ДА Я НАЙДУ ВСЕГДА ЧЕГО МНЕ МАЛО ИЛИ ЧТО НЕ ТАК