Предсмертная записка камикадзе-борца с властями

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Именно это я пытался до Вас донести :) Но вы сами подчеркнули те "параметры", о которых я раньше и говорил. На наших рынках (особенно сумских) с наценкой менее 100% работать не принято, к сожалению.:cool:
Т.е. если продажами занимаются фирмы - то они не сумские??? Или они не продают???
 

setty

Граф
Спасибо Энди за перевод и собственно тему. Новостей не смотрю так что иначе был бы не в курсе.
Сильный поступок, хотелось бы верить что он что-то изменил.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Предсмертная записка камикадзе-борца с властями

Американець зніс будинок бульдозером, щоб не віддавати його банку

Мешканець американського міста Москва у штаті Огайо Террі Хоскінс зніс бульдозером свій заставний будинок вартістю 350 тисяч доларів після того, як банк ініціював перехід нерухомості ус свою власність.

За словами Хоскінса, він впродовж багатьох років вів майнову суперечку з банком River Hills, також у нього були проблеми з Федеральною податковою службою.

У результаті певний час тому податкова наклала на його магазин з продажу килимів і іншу комерційну власність право арешту за борги, а банк оголосив його будинок заставним майном.

Хоскінс повідомив, що витратив на адвокатів мільйони доларів і сів у кабіну бульдозера, не бажаючи миритися зі свавіллям.

"Коли я бачу, що я винен 160 тисяч за будинок, який коштує 350 тисяч, і хтось хоче його забрати - ні, я не збираюся цього терпіти. Тому я вирішив його знести", - сказав американець.
Хоскінс не виключив, що таким же чином він ліквідує і свій магазин.
 
Зверху