Відповідь: Re: Відповідь: Re: Валерия Новодворская об украинском избирателе
Товаришь Малдер! Вы же как наш очень умный человек
Навіщо Ви так, це зайве. Принаймні, я не наполягаю!
...неужели не догадались?
Так, інколи мені дуже важко розуміти "всю глибину Ваших глибин", як, скажімо, з диверсантами з ПОРИ.:lol:
Валерия Новодворская и Владимир Жириновский! Вова - этнический украинец, а Лера такая же как и Вова - значит украинка! Такие же украинцы как и Вы! А вы что подумали?
1) Хто за етнічною належністю Новодворська - я не знаю, тому казати не буду.
2) Про "етнічного українця" Жиріновського чую вперше. Раніше чув про "етнічного руського" та "етнічного юриста".
3) Виховані хлопчики про етнічну належність невідомої людини якось більше мовчать. Тож будьте люб'язні (в черговий раз попрошу Вас) не говорити того, про що не маєте уявлення.
4) А те, що Ви Вована Едельштейна назвали "нашим" (тобто зарахували до свого кола), вже наводить на роздуми...
P.S. Я не прес-секретар і не менеджер Фарадея, але б Ви якось йому пляшку поставили, чи ще якось би подякували. Чоловік намагався Вас якось реабілітувати, надати Вашому допису якоїсь глибини, креативності... А Ви його старання звели нанівець, дискредитували, розкривши справжню сутність Вашого допису та намагаючись накласти на мене чергову "купку"...