Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

За рік Янукович пустив на Кабмін 260 мільйонів

У 2007 році Кабінет міністрів Віктора Януковича на свої потреби витратив 261 мільйон гривень. Бюджетні гроші йшли на відновлення автопарку, комфортні умови роботи й на боротьбу з «прослуховуванням».

Так, за даними офіційного звіту, урядовий автопарк торік поповнився 19 новими машинами, шість із яких - Мercedes-Benz S600L. За них було віддано близько 9 мільйонів гривень.

У списку покупок також значаться автопилососи по 4,5 тисячі гривень кожний, кондиціонери по 31 тисячі за штуку, а також вбудований меблевий гарнітур для першої приймальні прем'єр-міністра. За нього держава заплатила майже 300 тисяч гривень.

Міністр Кабінету міністрів Петро Крупко зізнався, що завдяки щедрості Януковича, шикарними «мерседесами» зараз користуються члени уряду Юлії Тимошенко. Але хто саме, Крупко сказати не зміг.

Зате відомо, що в автопарку Кабміну зараз більше двох сотень машин, і тільки на їхнє заправлення торік витрачено близько 5 мільйонів гривень. Обслуговування престижних машин також обійшлося бюджету в копієчку. За бюджетні кошти Кабмін прикупив для своїх машин два пилососи. Вартість кожного такого апарата - 4,5 тисячі гривень, пише Дело.

Більше стали витрачати чиновники й на страхування своїх транспортних засобів. У 2007 році ця цифра перевищила 1,1 мільйона (роком раніше - 877 тисяч гривень).

Торік секретаріат Кабінету міністрів також придбав 22 квартири для своїх співробітників. Їхня загальна вартість - 15 мільйонів гривень.

Крім житлових умов, чиновники Кабміну також займалися поліпшенням комфорту на роботі. На ремонт будинку уряду торік було спрямовано 19 мільйонів гривень. На капітальний ремонт кабінетів, коридорів і холів витрачено ще 12 мільйонів. Крім того, в 46 кабінетах будинку уряду проведений частковий ремонт, пов'язаний із заміною віконних блоків і дверей. Чималі гроші також були витрачені на заміну ліфтів (понад 1,3 мільйони) у будинку Кабміну.

Минулий Кабмін також поміняв у своєму офісі 56 кондиціонерів. Вартість одного відповідно до звіту Секретаріату уряду, становить 30 тисяч гривень. Консультанти магазинів побутової техніки відзначають, що кондиціонери престижних марок обходяться покупцям до 2 тисяч доларів.

У звіті секретаріату Кабміну також зазначено й те, що минулий уряд не пошкодував майже 0,5 мільйона гривень на придбання кабіни «Гарант 5». Її спеціально створювали за замовленням Януковича. Будучи прем'єром, лідер регіоналів особливо турбувався проблемою «прослуховуванням». Щоб убезпечити Януковича, Кабмін купив кабіну площею 10 квадратних метрів. Її конструкція - сталевий корпус, схожий на холодильник. За словами Крупка, Кабінет міністрів Юлії Тимошенко на наради в таємну кімнату ніколи не ходив.

 

L_e_h_@

New Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Большое спасибо за информацию, ато я не я знал.:razz::razz:
 

Freddi

New Member
Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

І якщо це так, чому самий чесний міністр МВС картавий, і генпрокурор не винісли рішення, що документи про анулювання судимостей Януковича сфальсифіковані?! ЧОМУ?! Зробили б показову справу, що який бандюга Янукович, як він фальсифікував ці документи, і посадити його на зону.

Тоді всі б заткнулися.
Ты ещё расскажи про Генпрокурора, а ну как подсткажи он откуда выходец???
 

L_e_h_@

New Member
Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ты ещё расскажи про Генпрокурора, а ну как подсткажи он откуда выходец???
Немає значення звідки він. Його особисто поставив президент Ющенко. До речі Тимошенко народилася в Дніпропетровську, теж на Донбасі. Так може вона і ПР заодне виходить?!
 

Kramar

Іван Богун
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Піскун пройшов в парламент за списком ПР. До чого тут місце народження? Freddi мав на увазі політичне походження.
 

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

А.Герман: Партия регионов сегодня примет "окончательное решение" по Р.Богатыревой.

Партию регионов "не удовлетворяет та политика, которую проводит Раиса Богатырева на должности председателя СНБО. В частности это касается вопросов НАТО и ПДЧ. Потому окончательное решение касательно Р.Богатыревой Партия регионов примет уже сегодня". Об этом заявила журналистам народный депутат от Партии регионов Анна Герман.
По ее словам, окончательное решение по Р.Богатыревой будет принято на заседании политсовета Партии регионов.


 

Serg_T

Забанен
Ответ: Янукович і Партія регіонів

ПРоcто Раїсі Богатирьовій Віктор Андрійович правду показав, вона ще з шоку не може вийти, тому й мовчить. Виходить, жіночка при розуму.
А декотрі "жіночки" всім посміхаються, і крутять по всіх ТВ сплагіачено-перероблений лозунг т.Сталіна:"Жить стало лучьше, жить стало веселей". От тільки я нагадаю, ця фраза лунала з "радіоточок" у 32-33 роки...
 

Freddi

New Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Что говорить у ПР все как на подбор, я не знаю может у них есть спец.курсы по подготовке, но на кого ни посмотришь то дебил то аллигофрен блин (извиняюсь за жёсткость).
 

sum4ataya

Забанен
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ян последнее время приглядывается к ЮТ. Думаю они будут вскорости сотрудничать. Ведь Юле нужны помошники для захвата власти.
 
Статус
Закрита.
Зверху