Вся справа в тому, що у дівчини окрім цноти є й інші характеристики. І якщо знайшов цнотливу то не факт, що вона задовольнить за іншими характеристиками.У каждого свои убеждения. Если для krabsterа это важно, то, поверьте, он найдет такую девушку
Коли? Через рік після весілля? Якщо до цього моменту ще доживуть відносини. Що ж, в цьому випадку хлопцю (та й дівчині теж) можна тільки поспівчувати.которая отдастся ему
А от тут питання суперечливе. Може цю дівчину її чоловік не буде задовольняти. Вона ж цього не знає бо ще цим ніколи не займалася ні з ним ні взаглі ні з ким. От позустрічалися рік, одружилися, а потім виявляється, що комусь потрібно більне ніж може інша половинка запропонувати. Де буде задовольнятись "недостача"? Правильно, на стороні...и будет ему верной.
Просто дивно, коли з цього культ починають робити. Декого як послухаєш так складаєтсья враження - хай аби-яка тільки щоб цнотлива. Тут дійсно не здивуватись неможливо. А стосовно цінності, так не у цнотливості щастя. Цінність - це коли ти маєш такі відносини, про які все життя мріяв. Оце дійсно цінність. І цнота до таких чудових відношень ніяким боком не торкається.А если для вас это большой ценности не представляет, вы и относитесь к девственницам как-то дико..
Схоже на думку цнотливої дівчини яка має "цінність" і думає:"А що якщо хлопець після першого сексу піде..., таку "цінність" віддала, а він взяв і пішов, не оцінив...":lol:.2setty
Это само собой. Но знаешь, когда девушка видит, что для парня это важно и он не уйдет от нее на следующий день после первого секса, она доверится ему.
Наверно вы правы. Вот только их почти не осталось..krabster, а девушка, которая уважает себя и свой род, должна выходить замуж только за девственника =)
Почему через год? А первую брачную ночь кто придумал?Коли? Через рік після весілля? Якщо до цього моменту ще доживуть відносини. Що ж, в цьому випадку хлопцю (та й дівчині теж) можна тільки поспівчувати.
Я с вами согласна, у меня такие же убеждения по этому поводу. Но я лишь ответила на сообщение krabsterа и поддержала его в том, что он имеет собственную точку зрения. И если она его устраивает, зачем ее так критиковать?А от тут питання суперечливе. Може цю дівчину її чоловік не буде задовольняти. Вона ж цього не знає бо ще цим ніколи не займалася ні з ним ні взаглі ні з ким. От позустрічалися рік, одружилися, а потім виявляється, що комусь потрібно більне ніж може інша половинка запропонувати. Де буде задовольнятись "недостача"? Правильно, на стороні...
Да ладно, я думаю, вы поняли, о чем я говорила. Бывают серьезные отношения, а бывает "на одну ночь". Девушка способна понять, как парень к ней относиться. Ну а на счет "козлов" - это я называю исключениями..Схоже на думку цнотливої дівчини яка має "цінність" і думає:"А що якщо хлопець після першого сексу піде..., таку "цінність" віддала, а він взяв і пішов, не оцінив...":lol:.
А якщо через два місяці хлопець від неї піде, це щось змінює?
Ну а стосовно того, що вона щось "баче", так тут достатньо навкруги подивитись на тих які "бачили" и виявилось, що бачили вони зовсім не те що треба, а звичайну "локшину на вуха". Ну як у приказці - Любовь зла, а козлы этим пользуются...
Позустрічалися рік, а після року відношень одружилися, от тільки тоді й буде перша шлюбна ніч, тобто через рік.Почему через год? А первую брачную ночь кто придумал?
А де тут критика? Я просто висловив свою думку (так як і він до речі), що не все так просто у цьому питанні. Для цього й існує форум. Кожен висловлює свої думки.Я с вами согласна, у меня такие же убеждения по этому поводу. Но я лишь ответила на сообщение krabsterа и поддержала его в том, что он имеет собственную точку зрения. И если она его устраивает, зачем ее так критиковать?
Подивіться на статистику - кожен другий шлюб закінчується розлученням. З огляду на ці факти хочеться Вас запитати:"Де ж Ваша хвалена "розуміючисть" дівчат?". Ви можете сказати, що: "це ж шлюб, побутові проблеми, велике навантаження тощо...". Так, звичайно, але цей вибір дівчина робила свідомо. А якщо вона "бачила", що щось не те, так чого було виходити заміж? Може тому, що "бачила" одне а реалії зовсім інші?Да ладно, я думаю, вы поняли, о чем я говорила. Бывают серьезные отношения, а бывает "на одну ночь". Девушка способна понять, как парень к ней относиться.
Залежить від дівчини/жінки, для деяких - виключення, для деяких правило.Ну а на счет "козлов" - это я называю исключениями...