Президентські вибори 2010

Кого з цих політиків Ви збираєтесь голосувати на Президентських виборах?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    179
Статус
Закрита.

iva

МИРОТВОРЕЦ
Re: Юлія Тимошенко

и какой выход? или янукович, или тимошенко станет президентом..судя по рейтингам..наверное,если хочешь что-то изменить в украине-меняй страну жительства..:)
что есть рейтинги что есть статистика;)
вы как ребёнок который разводя папу грит решай мы пойдём гулять или я буду есть мороженое и сматреть телевизор.
хоть это и помогает менеджерам проталкивать выбор без выбора.
но здесь есть возможность убрать их всех не только с жалкой должности президент . но и из парламента. вот тогда и поговорим.
а теперь вопрос все знают что лагерь юльки и яныка покупают голоса.
но вот мне пришла инфа про тигипка:shock:. особенно теперь интересно так как ему симпатизировал. кто ещё покупает голоса. только пожалуйста не слухи.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Президентські вибори 2010

почему в голосованиее указано против всех? У же сейчас вы дезинформируете изберателей которые могут проголосовать за кандидата, который с этой целью и сменил фамилию.
Запомните! В бюлетене будет строчка "Не підтримую жодного з кандидатів"
Згоден. Якщо наполягаєте, можу відредагувати цей пункт.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

кто ещё покупает голоса. только пожалуйста не слухи.
А можна конкретнішу інформацію де можна продати свій голос? Я згоден взяти гроші у кожного з кандидатів і чесно поставити в бюлетені "хрестики" навпроти всіх проплачених прізвищ! :D

iva

МИРОТВОРЕЦ
открещивался и бежал от таких. а так если сильно тебе нужно иди в универы. в профкомы там эти люди цветут.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Президентські вибори 2010

От така фігня малята:

[04.01.2010 02:35]
Штаб Ющенка готує переговори про єдиного «помаранчевого» кандидата
Президент України Віктор ЮЩЕНКО перед Різдвом проведе переговори з іншими кандидатами у Президенти про висунення на виборах єдиної кандидатури на посаду голови держави.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на прес-конференції голова Донецького обласного виборчого штабу В.ЮЩЕНКА, керівник обласної організації партії «Наша Україна» Антон КЛИМЕНКО.

Він сказав: «Перед Різдвом, я думаю, відбудуться переговори ряду кандидатів з Віктором Андрійовичем (ЮЩЕНКОМ) щодо того, щоб все ж таки більша частина «помаранчевого» електорату мала свого єдиного кандидата». При цьому А.КЛИМЕНКО додав: «Щонайменше, робота в цьому напрямі сьогодні штабом ведеться».

Лідер донецької «Нашої України» зазначив, що люди ще оцінять роботу В.ЮЩЕНКА на посту Президента: «На жаль, люди не завжди в змозі оцінити відразу те, що зроблене. На жаль, потрібний певний період часу, щоб це зрозуміти».

[04.01.2010 11:27]
Гриценко заявляє, що не веде з Ющенком ніяких переговорів
Кандидат на пост Президента України Анатолій ГРИЦЕНКО заявляє, що не веде з чинним главою держави Віктором ЮЩЕНКОМ ніяких переговорів щодо підтримки єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 17 січня.

Про це А.ГРИЦЕНКО заявив в інтерв’ю УНІАН, коментуючи вчорашню заяву В.ЮЩЕНКА «про завершальний етап перемовин з чотирма кандидатами у президенти на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил на виборах».

«У черговий раз Президент сказав неправду», - спростував він заяву чинного глави держави. Як наголосив А.ГРИЦЕНКО, «переговорів з ним і його штабом не було, немає і не буде щодо об’єднання».

Водночас, кандидат у президенти уточнив, що в даному випадку він говорить лише стосовно себе, адже його прізвище уже вдруге прозвучало у відповідних заявах В.ЮЩЕНКА.

Яку повідомляв УНІАН, 3 січня у Львівській області Президент В.ЮЩЕНКО заявив про завершальний етап перемовин з чотирма кандидатами у президенти на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 17 січня.

«Такі контакти проводяться. Останній тиждень перед виборами буде ключовим для завершення перемовин з Юрієм КОСТЕНКОМ, Арсенієм ЯЦЕНЮКОМ, Анатолієм ГРИЦЕНКОМ, Олегом ТЯГНИБОКОМ», - зазначив В.ЮЩЕНКО.

[04.01.2010 12:48]
Тягнибок: я востаннє спілкувався з Ющенком 5 років тому
Лідер ВО “Свобода”, кандидат у президенти Олег ТЯГНИБОК спростовує заяву чинного Президента України, кандидата на пост глави держави Віктора ЮЩЕНКА щодо ведення переговорів про підтримку єдиного кандидата на виборах.

Про це він повідомив у коментарі агентству УНІАН.

За словами О.ТЯГНИБОКА, йому дивно було зі ЗМІ довідатись про таку заяву Президента. “Я востаннє спілкувався з паном ЮЩЕНКОМ років 5 тому”, – сказав лідер ВО “Свобода”. Він додав, що жодних навіть натяків на подібні переговори на сьогодні не було.

За словами О.ТЯГНИБОКА, виборчий процес часто пов’язаний з маніпуляцією свідомістю людей, але “говорити відверту брехню – це якась істерія, паніка наприкінці кампанії, спроби підняти свій рейтинг”.
...

[04.01.2010 12:56]
Яценюк зустрінеться з Ющенком, якщо той хоче зняти кандидатуру на його користь
Лідер “Фронту змін”, кандидат в президенти Арсеній ЯЦЕНЮК не збирається знімати свою кандидатуру на користь будь-якого іншого кандидата на пост глави держави.

Про це він заявив сьогодні журналістам, коментуючи заяву Президента України Віктора ЮЩЕНКА, що ведуться переговори з 4 кандидатами про можливість висунення єдиної кандидатури, передає кореспондент УНІАН.

“Я зніматися не збираюся (з виборчих перегонів)”, - сказав він. А.ЯЦЕНЮК наголосив, що якщо хтось з кандидатів готовий зняти свою кандидатуру на його користь, то він готовий вести про це переговори. При цьому, додав він, жодних інших переговорів про підтримку чиєїсь іншої кандидатури з ним особисто не проводилися.
...
Дивні таки перемовини, про які ніхто крім Ющенко не знає. Мабуть щось знову примарилось гаранту.

Stein

Well-Known Member

Ну чому ж ніхто? Є ж іще Василь Противсіх, може він і погодиться зняти свою кандидатуру на користь "помаранчевого кандидата"! :D

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Ну чому ж ніхто? Є ж іще Василь Противсіх, може він і погодиться зняти свою кандидатуру на користь "помаранчевого кандидата"! :D
Василя Противсіха у ЗМІ приписують до технічних Януковича. Так це, чи ні, захищатись не буду.
Та як би не було, але Ющенко продовжує:
[04.01.2010 16:21]
Хто бреше: оточення Ющенка чи кандидати?
Президент України Віктор ЮЩЕНКО наполягає на тому, що переговори про єдиного кандидата в президенти від демократичних сил тривають і не втрачає надії на їх позитивний результат.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав під час перебування на Тернопільщині.

В.ЮЩЕНКО підкреслив, що він особисто ці переговори не веде, але вони відбуваються і з Арсенієм ЯЦЕНЮКОМ, і з Юрієм КОСТЕНКОМ, і з Анатолієм ГРИЦЕНКОМ, і з Олегом ТЯГНИБОКОМ та з іншими кандидатами національно-демократичного табору.

В.ЮЩЕНКО зауважив, що поки не бере в цих переговорах участі, а дав завдання своєму штабу вести ці переговори, щоб його участь не розцінювали як певний тиск, або щось інше. Водночас, він пообіцяв, що у разі, якщо буде видно позитив в цих переговорах, він до них приєднається особисто.

В.ЮЩЕНКО вважає, що сьогодні кандидатам заважає об’єднатись той фактор, що за кожним з них стоять політичні сили, які планують брати участь у наступних місцевих виборах. Водночас, В.ЮЩЕНКО переконаний, що кожен з кандидатів має усвідомлювати, що національні інтереси вищі, ніж власні. Він підкреслив, що висунення єдиного кандидата значно полегшить вихід представника національно-демократичного табору у другий тур. «Той хто вийде із демократичного табору в другий тур той і буде президентом», - сказав В.ЮЩЕНКО.

При цьому він висловив переконання, що сьогодні боротьба йде між двома таборами. З одного боку національно-демократичні сили, а з другого боку «промосковські», до яких він відніс Юлія ТИМОШЕНКО та Віктор ЯНУКОВИЧА.

Говорячи про складність переговорів в демократичному таборі В.ЮЩЕНКО зауважив, що ці сили на жаль сьогодні роздрібнені. «Вони на жаль роздроблені як завжди і в цьому складність… Переконаний, що як завжди в критичний момент доля нас об’єднає і ми знайдемо порозуміння. Я сподіваюсь, що мої слова почують мої партнери, мої друзі з демократичного блоку і ми проведемо ці два тижні в успішному діалозі та вийдемо на єдиного кандидата», - сказав В.ЮЩЕНКО.

Як повідомляв УНІАН, 3 січня у Львівській області В.ЮЩЕНКО заявив про завершальний етап перемовин з чотирма кандидатами у президенти на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 17 січня.

«Такі контакти проводяться. Останній тиждень перед виборами буде ключовим для завершення перемовин з Юрієм КОСТЕНКОМ, Арсенієм ЯЦЕНЮКОМ, Анатолієм ГРИЦЕНКОМ, Олегом ТЯГНИБОКОМ», - зазначив В.ЮЩЕНКО.

Натомість лідер ВО “Свобода”, кандидат у президенти О.ТЯГНИБОК спростував заяву щодо ведення переговорів про підтримку єдиного кандидата на виборах. За словами О.ТЯГНИБОКА, йому дивно було зі ЗМІ довідатись про таку заяву Президента. “Я востаннє спілкувався з паном ЮЩЕНКОМ років 5 тому”, – сказав лідер ВО “Свобода”. Він додав, що жодних навіть натяків на подібні переговори на сьогодні не було.

У свою чергу кандидат на пост Президента України А.ГРИЦЕНКО заявив, що не веде з чинним главою держави В.ЮЩЕНКОМ ніяких переговорів щодо підтримки єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 17 січня. «У черговий раз Президент сказав неправду», - спростував він заяву чинного глави держави. Як наголосив А.ГРИЦЕНКО, «переговорів з ним і його штабом не було, немає і не буде щодо об’єднання».

Лідер “Фронту змін”, кандидат в президенти А.ЯЦЕНЮК також заявив, що не збирається знімати свою кандидатуру на користь будь-якого іншого кандидата на пост глави держави.
Мені от цікаво, а чи відмовився би Ющенко від участі на користь Гриценко, як єдиного несуперечливого кандидата? Риторичне питання. Бо, насправді, крім себе він більш нікого демократичним не вважає. Ось такий у нас найдемократичніший з усіх Президент.

iva

МИРОТВОРЕЦ
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

Кілька місяців в СІЗО "не в счет"?
Та й до чого тут хто де був? Ви говорите про закон? От я вам закон і наводжу. За законом вони обидва не судимі. А все інше - лише порожні побрехеньки.
Коли вона сиділа в СІЗО, до неї застосовувалася перша стаття. Інтерпол розшукував її за другою. І, доречі, справу закрили "по истечению срока давности". Тобто навіть не виправдали. А підкуп державних чиновників це вам не шапка по молодості-дурості, це серйозний вчинок в зрілому віці на державній посаді.
дааа похлеще яныка.
А никто не задумывался что может быть это всё проделки юща как человека кучмы - собрал такую кунс камеру что хрен выберешь.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

От ще на цю тему :
[04.01.2010 16:39]
Які шанси у переговорів на підтримку єдиного кандидата
Заступник директора Агентства моделювання ситуацій (АМС) Олексій ГОЛОБУЦЬКИЙ переконаний, що шансів на об`єднання навколо фігури Президента України і кандидата в Президенти Віктора ЮЩЕНКА інші кандидатів дуже мало.

Про це йдеться в переданому УНІАН коментарі О.ГОЛОБУЦЬКОГО на заяву В.ЮЩЕНКА щодо ведення переговорів про підтримку єдиного кандидата на виборах.

«Виступити сьогодні у фарватері ЮЩЕНКА – означає не тільки закінчити з автономною політичною кар`єрою, а й добровільно ризикнути сходженням з політичної дистанції в принципі. Завтра ці кандидати на парламентських виборах знову потраплять у «список ЮЩЕНКА», дуже обмежений кількістю місць і політичною волею самого Віктора Андрійовича», - вважає О.ГОЛОБУЦЬКИЙ. Тому, на його думку, говорити про об`єднання кандидатів навколо лідера, що «день за днем втрачає довіру», немає сенсу.

При цьому політолог переконаний, що для виборців В.ЮЩЕНКО – це «гарантія консервації нинішніх устроїв у політиці і економіці, це щеплення від радикальних реформ». У той же час, за його словами, в соціумі намітилася тенденція втоми від безвідповідальності влади і потреба в змінах. «Саме тому неможливо говорити навіть про гіпотетичний вихід ЮЩЕНКА в другий тур наступних президентських виборів і тим паче – не може йтися ні про яку перемогу, що так відчайдушно намагаються вселити Віктору Андрійовичу представники його команди», - вважає О.ГОЛОБУЦЬКИЙ.

Як повідомляв УНІАН, 3 січня у Львівській області В.ЮЩЕНКО заявив про завершальний етап переговорів з чотирма кандидатами в президенти щодо підтримки єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 17 січня.

«Такі контакти проводяться. Останній тиждень перед виборами буде ключовим для завершення переговорів з Юрієм КОСТЕНКОМ, Арсенієм ЯЦЕНЮКОМ, Анатолієм ГРИЦЕНКОМ, Олегом ТЯГНИБОКОМ», - сказав В.ЮЩЕНКО.

Stein

Well-Known Member

Мені от цікаво, а чи відмовився би Ющенко від участі на користь Гриценко, як єдиного несуперечливого кандидата? Риторичне питання. Бо, насправді, крім себе він більш нікого демократичним не вважає. Ось такий у нас найдемократичніший з усіх Президент.
Це виглядало б так само, як би Янукович відмовився від участі на користь Василя Противсіх.

Статус
Закрита.
Зверху