Возможна ли в Украине легализация легких наркотиков???

можно ли легализовать марихуану?

• ДА, можно

Голосів: 37 35.9%
  • Нивкоем случае

Голосів: 59 57.3%
  • Мне до лампочки

Голосів: 7 6.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    103
Статус
Закрита.
Re: ЛЕГАЛИЗАЦИЯ МАРИХУАНЫ - НУЖНА ЛИ ОНА УКРАИНЕ?

И что? А если сериалы днями смотреть, то моск будет в сохранности по твоему? А если в МУ играть, то тоже все ОК будет?

Запретить?

Каждый сам себе злобный буратино (с)
Не спорю, но тот кто хочет курить - спокойно может порешать себе травы и курить сутками! А халявы не надо, только вред будет. имхо

united

lifelong United supporter

не думаю, що легалізація маріхуани призведе до катастрофічних наслідків.
Ті, хто хоче вживати, і так вживають, хто не хоче - і не буде.

Детально над цим питанням не думав, тож припускаю, що тут можуть бути якісь нюанси.

abidal

DIPRESSIYA

Дааааааа и так в наркомании и СПИДе потопаем ну а если еще и марихуану сделают легальной то все ховайся.

united

lifelong United supporter
Відповідь: ЛЕГАЛИЗАЦИЯ МАРИХУАНЫ - НУЖНА ЛИ ОНА УКРАИНЕ?

ну і що такого страшного станеться?
зараз маріхуана поза законом - і які результати? - "и так в наркомании и СПИДе потопаем".
особисто мені начхати на статус маріхуани, бо я не пускаю її у своє життя, для мене її просто не існує, який би статус їй держава не надала.

Grosso

wonderwall

Дааааааа и так в наркомании и СПИДе потопаем ну а если еще и марихуану сделают легальной то все ховайся.
справа в менталітеті:
в Нідерландах продаж марихуани обмежений- якщо людина купила дозу на одній точці,- це фіксується і вже в інший вона травки придбати не зможе.
Не зважаючи на те, що легкі наркотичні речовини у Голандії легальні, на вулицях не зустрінеш жодної людини під кайфом або напідпитку.

Заборонений плід є солодким, а тому травку вживали, вживають і будуть вживати у всі часи та в усіх країнах.
Інша справа- до яких наслідків теоретична легалізація марихуани призведе у нас, в країні де принципу "Що занадто, те нездраво" слідували не завжди.
Але особисто я не думаю, що наслідки будуть катастрофічними.
Перед тим дійсно потрібно зупинити СНІД, навести лад у політиці охорони здоров`я населення.
Тому поки що думати про легалзацію легких наркотиків зарано.

R

Radianta

Guest

МЕжду прочим все великие гении употребляли наркотики.
Ничего страшного,это её дело.
Ты противоречих сам себе, содаёшь тему в которой против наркотиков и тд..и в то же время говоришь "это её дело"......что за бред!!

Ну и расскажи что произойдёт сразу после легализации?
Да все что угодно!!!
А самое реальное - а вдруг это станет для подростков "модно" как курение сейчас? Все школьники, подражая старшим, будут спокойненько себе на переменках курить травку, на уроках сидеть накуренными. А преподы тоже, а чего уж там, тоде жить то веселее, накурятся и пойцдет лекция...
А бросят единицы, и думайте что дальше.

madwolfa

USA, Midwest

Что поделать, народ у нас дикий. :)

Статус
Закрита.
Зверху