Відповідь: Нужно ли в Украине запретить аборты?
Stein, мені шкода вашу дівчину, якщо така все ж таки є.
Не варто, вона знала на що йде...
У справжніх відносинах думають обоє, при чому частіше про один одного, а не про себе.
Якщо відносини справжні, то в них і думають обоє. І якщо відносини справжні, то вони відповідно плануються і діти робляться не просто так, і якщо люди не хочуть, чи не планують наразі дітей - то вони обидва про це дбатимуть.
А якщо ж це стосунки не надто важливі, або такі, що ще не перейшли до стадії важливих, то тут має восновному думати дівчина (це не значить, що чоловік не повинен думати також) бо народжувати їй, а не йому.
Ви я так розумію, пропонуєте дівчині секс без презерватива, а вона по доброті душевній, по наївності чи по любові до вас погоджується.
Ага, спочатку дівчина "по доброті душевній" погоджується на секс з кожним, хто їй його пропонує, а потім "хто послєдній тот і папа"... "Нєт уж, увольтє!" (с)
А коли вона завагітніє, то кажете: сама винувата, нефіг було погоджуватись?
А що тепер, одружуватися з усіма з ким спиш?
Частіше дівчина молодша за хлопця, особливо, якщо він у неї перший, і тому довіряє йому і вважає більш досвідченішим.
А чому я маю відповідати за її наївність та довірливість? Сьогодні вона мені дала "по наївності", а завтра ми з нею посварилися, то що тепер, посадити мене за згвалтування? Чи може раз я в неї перший то зобов'язаний одружитися?
І відповідальність за дитину несуть обоє, бо для зачаття ці двоє і потрібні.
За дитину - так, двоє. А от за "дівочу наївність", чи то розгільдяйство (є більш звучне слово, що глибше описує проблему, проте воно не дуже цензурне, тож обмежимося цим) має відповідати лише це саме наївне створіння.
Дівчина має думати кому вона дає. І якщо не впевнена в хлопці - значить не треба давати.
А то як прізвище дитині, так дають батька. А як народжувати і виховувати, так матір
А як розлучення, то дітей лишають матері, а з батька деруть аліменти. А чому не навпаки? Де справедливіть?
В Украине государство отделено от церкви, поэтому оно обязано прислушиваться к мнениям религиозных конфессий, но не обязано их безоговорочно выполнять...
А коли держава не була відділена від церкви - даної проблеми і не існувало. Бо церква має чітку і ясну позицію в цьому питанні і доки ця позиція дотримувалася - все було нормально. А зараз розпустили народ - от і маємо.
Бог сотворил людей неодинаковыми, но равными в свободе выбора...
Отнють.
Речь идет не о физиологии, а о степени ответственности...
Фізіологія була згадана до справедливості.
Так а я об чем: для правил - правильные контрацептивы, для исключений - исключительные. А запрещать исключительные контрацептивы, не имея 100% гарантии правильных - неправильно.
Ні в кого немає 100% гарантій, що ваш літак завтра не впаде. Для 100% гарантій треба не літати літаками взагалі, що деякі персонажі і пропонують зробити. Тож невже це правильне рішення?