Фашизм и антифашизм

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

White_Power, к этому приводит ваша ненависть к людям. Вы порождаете насилие, вы есть основной причиной всего этого и на вас лежит вся вина, хотя вы никогда этого не поймете.
Что касается толерантности, то это и впрям хреновая штука. Любить и уважать никого не заставишь, особенно тех людей, которых иногда требуется поставить на место, но выдавать себя за "санитаров общества" - дичайшая глупость.
"На Западе построение радикально толерантного общества идет гораздо дольше, чем в России. Мы видим, что на самом деле борьба за всеобщую терпимость оборачивается нетерпимостью. Недавно я вернулся из Швеции, где мой приезд совпал с тем, что епископом Стокгольма, епископом Шведской лютеранской церкви стала женщина-открытая лесбиянка. Именно в Швеции три года тому назад один лютеранский пастор в частной газете, за свои личные деньги, разместил объявление. Оно состояло из одной цитаты, цитаты из апостола Павла - "Не обманывайтесь: мужеложники Царства Божия не наследуют". Этому священнику дали три года тюрьмы. Аналогичные случаи были в США и Великобритании.

Логика всегда одна и та же: сначала "дайте нам право частных собраний", "давайте будем терпимы", но потом курс на терпимость оборачивается весьма нетерпимой властью. Идеология либерализма этим путем однозначно идет.

Приведу простой пример. Известная писательница Ирина Ратушинская четыре года провела в советской тюрьме, она исповедник за веру. Причем в тюрьме ей удавалось писать стихи и передавать эти стихи на волю. Когда Рейгана после его второго избрания на президентский срок спросили, какое поздравление вас тронуло больше всего, он сказал, что это было поздравление из советской тюрьмы, из политической женской зоны, от Ирины Ратушинской. Когда затем ее выслали из СССР, перед ней были открыты все двери, ее книги переводились и издавались, ее книга "Серый цвет надежды" стала бестселлером номер один в Англии. Когда она приехала в Великобританию, то руководитель крупнейшего издательского блока, можно сказать «министр печати» США, в беседе с ней сказал, что ее готовы поддержать с условием, что она станет директором хельсинской группы Великобритании. А хельсинские группы отличаются не просто правозащитной деятельностью, а воинственно-разрушительной, разрушающей все традиционные скрепы и устои. Они насаждают ювенальную юстицию, то есть практику доноса детей на родителей, прелести гомосексуальной культуры и прочее. Поэтому поэтесса отказалась, после чего издание ее книг в США было резко заторможено. Примеров такого рода цензуры огромное количество. Любой человек, который пробовал писать в США, знает, что эта страна крайне идеологизирована. Гораздо более идеологизирована, чем современная Россия. Но они заявляют: «У нас никакой идеологии нет, у нас полная свобода высказываний!"
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: фашизм и антифашизм

Димуся, вот в этой теме: тусит сумской ценитель гламурных кэпок и спорт.костюмоф фирмы Адидас. Тебе к нему нужно. Поговорите о футболочках.
А здесь взрослые дяди и тёти обсуждают другую тему :)
Взрослый дядя спрячьтесь в капище пожалуйста или займитесь вумбилдингом.
 

delfium

Затворник
Re: фашизм и антифашизм

:) Следишь за мной? Молодец! Вот и был тебе повод прочесть мой дневник :)

А по теме-то??? Нет аргументов для ответа??? :) Слабые духом начинают лаять, вместо того чтоб мотивированно и грамотно ответить. :) Слабак.
 
Останнє редагування:

delfium

Затворник
Re: фашизм и антифашизм

достаточно было почитать заголовки :)
Та ладно. Не скромничай. :lol: Я тебя прощаю.

Кстати, фашизм это ж ещё и перекраивание истории под себя?? Здесь же все Украину называют фашистским государством?
А что скажем по поводу того, что евреи отрицают факт разрушения князем Святославом государства Хазарский Каганат (управлялся иудеями) и по поводу того,что осторожно отрицают свою причастность к этому государству???
Более того визжат, брызгая слюной, и требуют сноса памятников славянским героям????
Хрен Вам, а не снос!!! Слава предкам!!
 

mangust

патріот
Відповідь: фашизм и антифашизм

«Український фашизм»: Москва готується до війни

Адміністрація президента Російської Федерації спільно з СВР і ФСБ Росії замовили державному телеканалу «Росія» зняти фільм під назвою «Український фашизм». Термін реалізації — до 1 вересня 2009 року. Про це виданню RUpor.info повідомило джерело в Держдумі РФ.

Сценарій фільму вже затверджений.

Знімальна група знаходиться на території України і веде переговори з разнимі т.з. «експертами» по фашизму і фашистській ідеології, народними депутатами від опозиції і лідерами правих і право-радикальних українських партії.

Ряд партійних лідерів правого спрямування вже відмовилися від співпраці з творцями фільму і, більш того, погрожують їм неприємностями.

Основним завданням стрічки, за задумом її творців, є повномасштабна дискредитація держави України (вона буде піднесена як спочатку антиросійська і «фашистська»), «оранжевого» політичного режиму і особисто президента Віктора Ющенка.

Журналісти діють легально і ніяких перешкод з боку українських органів правопорядку або спецслужб поки що не мали.

У вересні планується випуск кількох іншомовних версій фільму і турне ряду депутатів Держдуми по країнах Європи, Америки і Близького Сходу з метою презентації «документального фільму».

Найграндіозніша прем'єра очікується в Україні. За інформацією джерела видання, телеканал «Росія» через своїх комерційних представників в Україні вже підписав багатомільйонні контракти з кількома кінопрокатними мережами. При цьому використовується модель співпраці, апробована російським замовником під час прокату фільму «Тарас Бульба».

Вбічне сприяння зйомкам надає посольство РФ в Україні і Генеральне консульство РФ у Львові.

Зйомки не афішуються.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: фашизм и антифашизм

Сценарій фільму вже затверджений.
Знімальна група знаходиться на території України і веде переговори з разнимі т.з. «експертами» по фашизму і фашистській ідеології, народними депутатами від опозиції і лідерами правих і право-радикальних українських партії.
Отак от і створюються міфи про "зростання епідемії фашизму", "звірства фашиствуючих молодиків", "утиски нацменшин", "злочині на тлі расової нетерпимості" і т.п.
 

delfium

Затворник
Re: фашизм и антифашизм

Фашизм против памяти наших славных предков!!!!!
 

тов.Черный

анархист
Re: фашизм и антифашизм

АНТИФАШИЗМ НЕ ЗЛОЧИН! СОЛІДАРНІСТЬ З АНТИФАШИСТАМИ В УКРАЇНІ І РОСІЇ

Демонстрація 3 липня 2009 в Берліні

Початок мітингу: Посольство України, Albrechtstr. 26
Завершення мітингу: Посольство Росії, Unter den Linden 63-65

В Росії:В останні роки з Росії надходить все більше новин з приводу насильства, що вчиняється ультраправими на вулицях. В 2008-му році за даними неурядової організації «Сова» ультраправими було вбито близько ста чоловік. І це лише ті випадки, що стали відомі. Міліція та силові структури зовсім не зацікавлені в розкритті цих злочинів. До того ж, всередині державного апарату все більшого поширення набувають ультраправі ідеї, расизм, націоналізм.

Але не всі згодні миритися з ситуацією, яка склалася. В багатьох містах і регіонах з’ явились активні антифашистські групи та ініціативи. Їхні активісти зазвичай, з ризиком для життя, виступають проти неонацистів, або просто мають активну антифашистську позицію. Все більшу загрозу для антифашистського руху представляють не стільки терор ультраправих, скільки репресії держави. Вони проявляються не масових в масових затриманнях під час кінопоказів та концертів, заборонах демонстрацій і мітингів, але й в погрозах та побиттях антифашистів зі боку міліції. Особливо переслідуються антифашисти, які чинять в ході самозахисту супротив ультраправим. Перелік подібних випадків, коли антифашисти отримують серйозні строки ув’язнення, широкий: Олексій «Шкобарь» Олесінов, якому по сфабрикованому звинуваченню присуджено один рік ув’язнення. Олексій Бичін, який в під час самозахисту легко поранив одного фашиста, засуджений в Санкт-Петербурзі на п’ять років – восьмого травня, в день, коли в Європі відмічають Перемогу над фашизмом. Юра М. з Владивостоку, який став інвалідом після нападу нацистів два роки тому, в кінці 2008-го року поранив свого нападника-ультраправого. Через недостатнє медичне забезпечення нападник помер – на Юру заведена кримінальна справа і наближаеться її судовий розгляд. В Іжевську міліція за вигаданими приводами тільки у 2008-му році затримала близько вісімдесяти антифашистів. Заведено дві кримінальні справи, за якими обвинувачуються шестеро антифашистів. Перелік можна продовжувати. Право на самозахист, якщо мова йде про ультраправих вбивць, фактично оголошено поза законом. Державний апарат має за мету придушення непідконтрольних йому суспільних рухів і ніяк не перешкоджає ультраправому терору. Російська держава повинна нарешті припинити захищати, підтримувати та використовувати в своїх інтересах та співпрацювати з неонацистами, расистами і націоналістами.

… і в Україні.
Україна хоче виглядати як про-єворпейська, прогресивна держава. При цьому і в Україні є послідовники найбільш похмурих європейських традицій: 17 квітня в Одесі 15 наці-скінхедів з використанням порожніх пляшок і каміння напали на п’ятьох антифашистів. Захищаючи своє життя, один з антифашистів був вимушений застосувати ніж. Один з нападників отримав тяжке поранення. Належної медичної допомоги надано не було, і хлопець помер в лікарні. Якби антифашисти не чинили супротив в такій жорсткій формі, то. можливо, не змогли б захистити свої життя. Реакція влади і ЗМІ України була просто скандальна: президент Ющенко двадцять другого квітня, не зважаючи на те, що розслідування лише розпочалося, назвав самозахист антифашистів спрямованим вбивством і почав вимагати від СБУ більш жорстко «розібратись» з «антиукраїнськими екстремістами із організації Антифа» та відшукати політичні мотиви «вбивства». Нацистів при цьому він назвав «патріотами», явно виразивши до них свої симпатії. В той самий час групи українських неонацистів і націоналістів відкрито заявляють, що готують акції «кривавої помсти».

СБУ і міліція психологічно і фізично тиснуть на свідків для того, щоб отримати свідчення, які співпадають з версією нацистів. Постраждалими від побиття і беззаконного свавілля міліції стають активісти з інших регіонів країни, які не мають жодної причетності до одеської справи. ЗМІ, політики і ультраправі почали цькування «антиукраїнських» антифашистів. В українських ЗМІ почали розповсюджувати безглузді заяви про те, що український рух проплачується і контролюється з Росії. Інцидент використовується для того, щоб виправдати репресії проти непідконтрольного урядові антифашистського руху. При активному замовчуванні проблеми зі сторони держави страхітливий ріст ультраправого і расистського насильства з людськими жертвами в Україні перестав бути чимось новим. Порівняно з Росією, кількість жертв від насильства ультраправих нижча, але якісно його рівень практично той самий. Якщо відкинути випадки конфліктів між російськими та українськими націоналістами, неонацистські організації обох країн, таких як Blood & Honour, прагматично об’єднуються в справі «боротьби за виживання білої раси». Результати заохочення ультраправої ідеології і її представників відчувають на собі жертви насильства ультраправих. Ті, хто відкрито виступає проти неонацистів і їх ідеології, ризикують життям. Саме під час кризи посилюються репресії проти соціальних рухів. Це стосується не тільки антифашистського руху, але і профспілок, екологів, активістів на місцях. Ці рухи прагнуть іншого, кращого суспільства. І їм потрібна наша підтримка! Тільки разом ми можемо протистояти фашизму та державному апарату, що його зашищає!

Антифашизм не злочин!

Зупинити репресії проти антифашистського та інших соціальних рухів в Росії та Україні! Проти фашизму на вулицях, в думка і державних структурах!

Заклик підтримують:
Solianka -
RASH -
North-East Antifascists -
Youth Human Rights Movement Berlin -
Fanladen St. Pauli -
Blunties-Antifa Ultra` Berlin
Alerta! Network
Cable Street Beat Düsseldorf -
Cable Street Beat Gütersloh
Cable Street Beat Berlin
Rote Hilfe Düsseldorf-Neuss-Mönchengladbach
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

Україна хоче виглядати як про-єворпейська, прогресивна держава. При цьому і в Україні є послідовники найбільш похмурих європейських традицій: 17 квітня в Одесі 15 наці-скінхедів з використанням порожніх пляшок і каміння напали на п’ятьох антифашистів. Захищаючи своє життя, один з антифашистів був вимушений застосувати ніж. Один з нападників отримав тяжке поранення. Належної медичної допомоги надано не було, і хлопець помер в лікарні.
Ух ти! Вже навіть так! З кожною заявою "антифи" відкриваються все нові і нові деталі "справи"!
Шановні, ну вже якщо брешете - то вже брешіть хоч злагоджено! А то такий "каламбур" виходить, що вже й самі "антифа" не можуть зрозуміти що ж там таки насправді відбулося.
Проконсультуйтеся у ваших друзів сіоністів, вони за 60 років всеж змогли воробити більш-менш стійку версію свого "основного заробітку".

Російська держава повинна нарешті припинити захищати, підтримувати та використовувати в своїх інтересах та співпрацювати з неонацистами, расистами і націоналістами.
Дуже переконливі висновки, особливо на фоні того, що саме керівництво Росії офіційно підтримує найбільшу "антифашистську" організацію в усьому СНД (якщо не в світі).

Демонстрація 3 липня 2009 в Берліні
Демонстрація проти утисків антифашизму в Німеччині (де фашизм офіційно вважається злочином) - просто "уміляєт"! ;)
 
Зверху