Фашизм и антифашизм

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Фашизм и антифашизм

В Крыму исламисты забросали камнями до смерти молодую девушку

В Крыму сторонники радикального течения ислама убили молодую девушку. При этом преступники оправдывают себя законами шариата.
19-летняя Екатерина Корень была забита камнями до смерти. Предположительно, преступников было трое, но задержан лишь один — Билял Газиев — этнический славянин, обращенный в ислам татарской семьёй.

С 13 лет Газиев, по версии следствия, находится под плотным влиянием крымских ваххабитов. Убийство произошло недалеко от посёлка Советский. По словам преступника, у него была симпатия к убитой, но "она не оправдала его доверия".
"Будь толерантним - поважай культурні особливості меншин." (с)

blackboy

New Member

Правительство Украины предложило существенно расширить права иностранцев
Кабинет министров внес на рассмотрение Верховной Рады законопроект, существенно расширяющий права иностранцев, наделяя их практически теми же возможностями, что и граждан Украины, пишет издание Коммерсантъ-Украина в статье под названием Добро пожаловать.

Правительственный законопроект О правовом статусе иностранцев и лиц без гражданства был зарегистрирован в парламенте в пятницу. По сравнению с действующим законом составители документа предлагают множество нововведений, которые, по их мнению, должны улучшить положение иностранцев, проживающих в Украине.

Так, в законе появились положения о "праве на уважение чести и достоинства". В документе также говорится, что "иностранцы и лица без гражданства не могут быть подвергнуты пыткам, жестокому, бесчеловечному или унижающему их достоинство обращению или наказанию". Помимо этого, пишет газета, проект предусматривает обеспечение прав "на свободу и личную неприкосновенность", "на уважение личной и семейной жизни", "на свободный выбор места жительства и передвижения".

Один из авторов документа, министр юстиции Александр Лавринович полагает, что принятие закона "будет способствовать неукоснительному выполнению международных обязательств Украины в сфере прав человека".

"Иностранцы и лица без гражданства, находящиеся в Украине на законных основаниях, должны пользоваться теми же правами и свободами, что и граждане Украины - за исключением тех, которые определены Конституцией (например, касающиеся участия в выборах)", - пояснил Лавринович.

Вместе с тем, отмечает издание, в законопроекте отображены все принятые парламентом в начале апреля изменения, ужесточающие правила въезда и пребывания иностранцев в Украине. Согласно этим изменениям, в страну не смогут въехать лица, дискредитировавшие ее, а также не способные финансово обеспечить свое пребывание.

По этим же соображениям могут быть высланы иностранцы, уже проживающие в Украине. Тогда же Верховная Рада расширила перечень причин, по которым гражданин другой страны может быть депортирован. Это произойдет, например, если иностранец, прибывший для обучения или работы, в назначенный срок не явился в университет или к месту работы.

Правозащитники скептически отнеслись к инициативе Кабинета министров. "В законопроекте остались все запретительные меры, принятые парламентом в начале апреля, - и это явный минус. В любом случае все зависит от действий властей, которые не всегда исполняют нормы действующего закона. По большому счету, законопроект не несет каких-либо фундаментальных нововведений, поэтому после его принятия вряд ли что-то изменится", - заявил Ъ глава Винницкой правозащитной группы Дмитрий Гройсман.

Как сообщалось, в мае в Украине вступил в силу Закон об урегулировании миграционных процессов и усилении ответственности за незаконную миграцию.

Пгавильной догогой идём товагищи..

Stein

Well-Known Member

Мій von Trier

есе про любов до людей, класову ненависть та “релігію політкоректності”

Отож, серед найвидатніших митців сучасної Европи (слідом за США!) дедалі моднішими робиться “епатаж публіки” визнанням у своїх симпатіях до нацизму.

Ось, скажімо, історія із (записаними на телефон?!) висловлюваннями Джона Галліано в паризькому кафе “Перлина”:

Не встиг ще вщухнути скандал із Галліано, який вартував йому посади креативного директора дому мод Christian Dior, як розпочався ще більш гучний:

- “нацистом” (жатрома?) оголосив себе один з найкреативніших (культових?) європейських режисерів сучасності данець Ларс фон Трієр.

І не десь, а прямо на своїй прес-конференції на Каннському кінофестивалі, де його фільм “Меланхолія” до скандалу вважався головним претендентом на “Золоту пальмові гілку”.

Коли кілька років тому щось подібне до випадку з Галліано сталося в Америці із Мелом Гібсоном, могло здатися, що це – випадковість. Нині ясно, що - “тенденція”.

В 2006 році ЗМІ оголосили Гібсона “сильно п’яним”, як і в березні цього року Галліано. Фон Трієр був тверезий, отже МАВ розуміти “ціну питання”. Ну що, як мінімум, з надіями на “Гілку” доведеться розпрощатися...

Тут може бути 2 варіанти:

1) або “певним колам” сильно необхідні такі скандали (аби довести, що кожен, хто наважиться на будь-який сумнів у “релігії політкоректності”, неодмінно та невблаганно буде покараний суспільною обструкцією, незважаючи на будь-які “заслуги” та “статуси”?);

2) або щось нове таке “прориває на поверхню”.

“Раціональний глузд” підказує мені дотримуватись першого пояснення, але вірити хочеться в друге.

Саме тому, що нацист з Галліяно – як з мене рабин.

Проте, людина нон-конформіст, непристосуванець, якою не може не бути справжній митець, сьогодні, вибачте за каламбур, просто не може бути “політкоректною особою”. Бо бути повністю “політкоректним” нині означає цілковиту неспроможність адекватно потребам суспільства й велінням власної душі відображати у своїй творчості довколишній світ, несумісність навіть із найменшою спробою бути щирим. Тобто – бути митцем. Бо коли “Оскара” кожен рік завойовують лише фільми “про Голокост”, то хто може сказати, що це – не “глобальний зомбоящик”?..

“У нас”, як частини “русского міра”, офіційними “ворогами суспільства” є “фашисти”, до яких (щоб “не розмінюватись на дріб’язок”) скопом віднесено практично усіх “западенців”, себто десь 1/5 всього населення країни. А альтернативній “західній” картині світу - “ворог” все той же: “вони ж”, але уже під назвою nazi.

Друзі, а це нічо, що ІІ Світова Війна завершилася 66 років тому? актуальних ворогів, вибачте, у нас ніяких уже немає (крім “гомофобів” та інших “дискримінаторів”)? Зовсім-зовсім ніхто не робить нічого справді поганого чи, боронь Боже, несправедливого?! Так тільки, “балуються”, крадуть по-троху, покоївок по готелях ґвалтують і все?..

І от що цікаво: ґвалтувати готельну обслугу поки що “неможна”, навіть якщо ти – одночасно єврей, соціаліст та потенційний кандидат у президенти Франції (не можна у США, а не на Україні, звичайно ж).

А “розпилювати” з В.В.Путіним мільярди доларів, взятих з кишені американських платників податків на “забезпечення стабільності світової фінансової системи”, і записувати це як МІЙ постійно зростаючий борг - виходить, цілком нормально? “Українські демократи” підтримають?

Була, правда, спроба призначити на роль public enemy “Аль Каїду”, але щось – до кінця не вийшло. Хто пам’ятає Радянський Союз може здогадатися чому: “ворог” має бути справді міфічним (як “капіталісти” й “імперіалісти” для населення СССР), ні в якому разі не з'являючись поруч “во плоті”. Мусульмани виявились надто реальними для ролі “справжнього ворога”…

Тут вже й “найтупіший обиватель” починає второпувати, що “нас розводять”, а не те що митець...

Тому я, як і Ларс, “не проти євреїв” (рівно ж як і арабів, негрів, гомосексуалістів і т.д.) Я взагалі не проти будь-якої категорії людей, котрі (чи краще сказати “допоки вони”) не роблять нічого лихого мені. Зокрема – не встановлюють для мене своїх правил з таким виглядом, нібито ці правила – самозрозумілі та єдиноможливі, й “не вчать мене жити”, без мого прохання, саме згідно них.

А ще, я – проти “нерівного метра” та “дискримінації навпаки”, як і все більше людей іще. В усьому світі, і в Ізраїлі теж...

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Відповідь: Фашизм и антифашизм

"Будь толерантним - поважай культурні особливості меншин." (с)
ви мені нагадуєте депутата, який розповідає про демократію, при тому, що про неї зовсім і не йдеться

Stein

Well-Known Member

Йдеться про те, що через свої "культурні особливості" представники одної з меншин вбили українську дівчину. І виникає питання: чому я, як представник одної етнічно-релігійної з тою дівчиною групи, групи більшості, маю терпіти у своїй країні представників подібної меншості, та ще й поважати їх "культурні особливості", які призводять до загибелі представників моєї групи, до протиправних дій представників тої групи по відношенню до представників моєї групи?
Хочете жити за законами шаріату? "Чемодан-вокзал-Емірати". Хочете жити в Україні? Поважайте християнські традиції, національні та культурні особливості українців і звикайте до того, що тут всім глибоко начхати на ваш шаріат. Не подобається? Не живіть в Україні. Не українці приїхали в Іран насаджувати християнську етику - мусульмани намагаються вчити українців законам шаріату. Це не прийнятно.

mi][a

Человеку нужен человек

... чому я, як представник одної етнічно-релігійної з тою дівчиною групи, групи більшості, маю терпіти у своїй країні представників подібної меншості, та ще й поважати їх "культурні особливості", які призводять до загибелі представників моєї групи, до протиправних дій представників тої групи по відношенню до представників моєї групи?...
де і хто вам каже, що потрібно терпіти "культурні особливості", які призводять до загибелі і до протиправних дій ???

терпіти насилля та протиправні дії - це просто мазохізм

Z3RG

Забанен
mi][a, А теперь вопрос, мы должны судить тех кто камнями кидал, или тех кто им в головы вложил эту идею???Или тех и тех?

Stein

Well-Known Member

де і хто вам каже, що потрібно терпіти "культурні особливості",
глава Государственного комитета Украины по делам религий и миграций г-н Георгий Попов отметил, что вопросы укрепления взаимного уважения и взаимопонимания в обществе являются крайне актуальными для Украины
Огромный интерес вызвало предложение народного депутат Фельдмана о внедрении в учебные программы средних школ Украины и стран ОБСЕ специального курса толерантности. Такой предмет объяснял бы учащимся историю, значение и обряды различных религий и народностей, что дало бы возможность значительно снизить влияние предрассудков на молодое поколение и лучшее понимание, и уважение к проживающим рядом представителям других народов и религий.
які призводять до загибелі і до протиправних дій ?
До протиправних дій призвела приналежність злочинця до ісламу та недотримання потерпілою норм, які пропагуються його релігією.
Метод вбивства - є характерним ритуальним заходом мусульман.

mi][a

Человеку нужен человек

не потрібно виривати фрази з контексту
питання було: "де і хто вам каже, що потрібно терпіти "культурні особливості", які призводять до загибелі і до протиправних дій ???" , а не його половинка

До протиправних дій призвела приналежність злочинця до ісламу та недотримання потерпілою норм, які пропагуються його релігією.
Метод вбивства - є характерним ритуальним заходом мусульман.
злочинці скоріше належали до секти, яка до ісламу відноситься приблизно так, як свідки їєгови до хритиянства

чомусь існування різноманітних течій та сект у християнстві нашими людьми сприймається як звичайність, а розуміти, шо аналогічно є в інших релігіях, не виходить

Зверху